reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi zabójczy ten Twój mały jest z tekstami !!! Powaliło mnie mama Ania hehehe

Angel trzymam kciuki za malutką i za Ciebie bo pewnie się denerwujesz:)

Beacia szybkiego powrotu do zdrowia!!! A to zdziercy zawsze im mało...

Liza to więcej dzieciaczków pod opiekię bierzesz w postaci królików?? Fajniusie są takie malutkie:_

Margolciaa
pogoda musi być na weekend bo ja mam wesele i koniec!!

Dominika1993 Witaj po raz drugi bardzo ładne imię masz:) Napisz coś więcej o sobie, dziewczynka czy chłopiec??

Domka biega po podwórku o dziwo jest bardzo ciepło a słońca jak nie było tak nie ma;/ a le w krótkim rękawku lata... Założyłam jej kaloszki to wlała do nich wod potem pozwoliłam jej na bosaka po kałużach biegać to radocha była po samo czoło:D:D umyłam ją przebrałam sandałki założyła zmoczyła i kazała sobie zdjąć to niech lata jak dziecko buszu:D Zupka gotowa jeszcze poodkurzam

reklama
kasiek hehe to takie zwykle króliki na pasztet na przyklad hihihihi ;-)
Dominika witamy:) napisz cos wiecej o sobie i wstaw suwaczki:) jestes z ojcem dzidzi?
_angel_ kciuki zacisniete!!!

dziękuje za tak miłe powitanie. tak Grzegorz się bardzo cieszy ze zostanie tata, bedziemy mieli synka , na początku ciąży lekarz mówił ze wszystko jest dobrze z dzieckiem a teraz okazało się że ma powiększona prawą nerkę strasznie się denerwuje o małego.

beacia powodzenia na jeździe:-) współczuje takiej pogody ja nie lubię jeździć w deszczu
Dominika witaj:-)
kasiek88 ja własnie dzis poluje mojemu Kacprowi na kalosze. A jakie masz? takie zwykłe czy takie ze ściagaczem u góry bo ja sie zdecydowac nie mogę:-p
_Angel_ powodzenia
Liza Pasztet z królików:-) mniam Ja dzis kupiłam małemu kawałek takiego pasztetu ale to nie to samo co robiony no i drogi eh... edit zmien sobie w opisie z "przed" na "przez":-)

Liza no ja się domyślam że na pasztet:) w sumie wychowałam się w mieście ale mieszkaliśmy z dziadkami to do tej pory jest stodoła świnki kurki no i właśnie kiedyś króliki pamiętam bardzo lubiłam się nimi zajmować:) Domiśka bardzo lubi jeździć do moich rodziców bo jest mnóstwo atrakcji aż głupio pisać ale zw świnkami mogła by nocować hahahah

umi powiem Ci że ja wyciągnęłam z szafy stare kaloszki jej brata ciotecznego z Bobem Budowniczym i są bez ściągacza i do tego chyba 3 numery za duże ale biega ostro nawet nalała w nie wody a najlepiej to na bosaka:D:D:D

beacia znowu królowa szosy??

Dominika imię wybrane?? Właśnie wstaw suwaczki:D Może do porodu jeszcze się wyrówna:) Słuchaj mam kuzynkę w Twoim wieku ma termin na 1 sierpnia jeszcze niedawno była co tydzień na USG bo dziecko było wokół szyji obwiązane pępowiną trzy razy a teraz tak mały się kotłował że się całkowicie wyplątał, mój mąż np. ma ruchomą jedną nerkę i jest teraz ok:)

Ostatnia edycja:
umi o widzisz nawet nie zauwazylam tego błędu :| moge sie załozyc ze go nie było :no: hmmm

Dominika wlasnie suwaczki wstaw, trzymam kciuki za dzidziusia ze jednak jest wsio oki z nim:-)

kasiek88kasiek- tak imię wybrane będzie miał na imię Filipek , chciałabym bardzo żeby mały był zdrowy bo to najważniejsze ale martwię się mimo wszystko o te nereczkę do tego w nocy mam okropne bolę brzucha dziś to myślałam ze dziadek będzie musiał mnie do szpitala odwieść filip mało się rusza boje się strasznie
liza - dziękuje mam nadzieję że będzie ok co do suwaczków to wstawiłam chyba tylko nie wiem czy dobrze

Dominika nie martw się bo to szkodzi!!! A widzę że będziesz październikową mamą jak ja i Liza i chyba Elwirka:) A suwaczki super wszystko widać:)

reklama
Liza ja tak własnie czyta bo co raz to zmieniasz i mi sie rzuciło w oczy:-p, ale dla jasności ja ci nie zmieniałam:-p
kasiek88 ja mam jedne kalosze ale sa za małe na Kacpra i musze mu jakies zakupić bo w taka pogode jak go prowadze do teściowej to mu przez adidasy nawet cieknie:/
Dominika narządy wewnetrzne dziecka podczas ciazy lubią sie powiększać, przeważnie jest tak, że po porodzie wszystko sie normuje

Do góry