reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi zabójczy ten Twój mały jest z tekstami !!! Powaliło mnie mama Ania hehehe

Angel trzymam kciuki za malutką i za Ciebie bo pewnie się denerwujesz:)

Beacia szybkiego powrotu do zdrowia!!! A to zdziercy zawsze im mało...

Liza to więcej dzieciaczków pod opiekię bierzesz w postaci królików?? Fajniusie są takie malutkie:_

Margolciaa
pogoda musi być na weekend bo ja mam wesele i koniec!!

Dominika1993 Witaj po raz drugi bardzo ładne imię masz:) Napisz coś więcej o sobie, dziewczynka czy chłopiec??

Domka biega po podwórku o dziwo jest bardzo ciepło a słońca jak nie było tak nie ma;/ a le w krótkim rękawku lata... Założyłam jej kaloszki to wlała do nich wod potem pozwoliłam jej na bosaka po kałużach biegać to radocha była po samo czoło:D:D umyłam ją przebrałam sandałki założyła zmoczyła i kazała sobie zdjąć to niech lata jak dziecko buszu:D Zupka gotowa jeszcze poodkurzam

reklama
kasiek hehe to takie zwykle króliki na pasztet na przyklad hihihihi ;-)
Dominika witamy:) napisz cos wiecej o sobie i wstaw suwaczki:) jestes z ojcem dzidzi?
_angel_ kciuki zacisniete!!!

dziękuje za tak miłe powitanie. tak Grzegorz się bardzo cieszy ze zostanie tata, bedziemy mieli synka , na początku ciąży lekarz mówił ze wszystko jest dobrze z dzieckiem a teraz okazało się że ma powiększona prawą nerkę strasznie się denerwuje o małego.

beacia powodzenia na jeździe:-) współczuje takiej pogody ja nie lubię jeździć w deszczu
Dominika witaj:-)
kasiek88 ja własnie dzis poluje mojemu Kacprowi na kalosze. A jakie masz? takie zwykłe czy takie ze ściagaczem u góry bo ja sie zdecydowac nie mogę:-p
_Angel_ powodzenia
Liza Pasztet z królików:-) mniam Ja dzis kupiłam małemu kawałek takiego pasztetu ale to nie to samo co robiony no i drogi eh... edit zmien sobie w opisie z "przed" na "przez":-)

Liza no ja się domyślam że na pasztet:) w sumie wychowałam się w mieście ale mieszkaliśmy z dziadkami to do tej pory jest stodoła świnki kurki no i właśnie kiedyś króliki pamiętam bardzo lubiłam się nimi zajmować:) Domiśka bardzo lubi jeździć do moich rodziców bo jest mnóstwo atrakcji aż głupio pisać ale zw świnkami mogła by nocować hahahah

umi powiem Ci że ja wyciągnęłam z szafy stare kaloszki jej brata ciotecznego z Bobem Budowniczym i są bez ściągacza i do tego chyba 3 numery za duże ale biega ostro nawet nalała w nie wody a najlepiej to na bosaka:D:D:D

beacia znowu królowa szosy??

Dominika imię wybrane?? Właśnie wstaw suwaczki:D Może do porodu jeszcze się wyrówna:) Słuchaj mam kuzynkę w Twoim wieku ma termin na 1 sierpnia jeszcze niedawno była co tydzień na USG bo dziecko było wokół szyji obwiązane pępowiną trzy razy a teraz tak mały się kotłował że się całkowicie wyplątał, mój mąż np. ma ruchomą jedną nerkę i jest teraz ok:)

Ostatnia edycja:
umi o widzisz nawet nie zauwazylam tego błędu :| moge sie załozyc ze go nie było :no: hmmm

Dominika wlasnie suwaczki wstaw, trzymam kciuki za dzidziusia ze jednak jest wsio oki z nim:-)

kasiek88kasiek- tak imię wybrane będzie miał na imię Filipek , chciałabym bardzo żeby mały był zdrowy bo to najważniejsze ale martwię się mimo wszystko o te nereczkę do tego w nocy mam okropne bolę brzucha dziś to myślałam ze dziadek będzie musiał mnie do szpitala odwieść filip mało się rusza boje się strasznie
liza - dziękuje mam nadzieję że będzie ok co do suwaczków to wstawiłam chyba tylko nie wiem czy dobrze

Dominika nie martw się bo to szkodzi!!! A widzę że będziesz październikową mamą jak ja i Liza i chyba Elwirka:) A suwaczki super wszystko widać:)

reklama
Liza ja tak własnie czyta bo co raz to zmieniasz i mi sie rzuciło w oczy:-p, ale dla jasności ja ci nie zmieniałam:-p
kasiek88 ja mam jedne kalosze ale sa za małe na Kacpra i musze mu jakies zakupić bo w taka pogode jak go prowadze do teściowej to mu przez adidasy nawet cieknie:/
Dominika narządy wewnetrzne dziecka podczas ciazy lubią sie powiększać, przeważnie jest tak, że po porodzie wszystko sie normuje

Do góry