reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam

U nas pada a ja znów do stomatologa

Liza fajnie ze się wyspałaś, ja dzisiaj nie bo Z wstała o 6.30

daffi i anetka super ciuszki

lenka 100 LAT!!!

vegas gratulacje pracy, a Martnkę bedziesz brała ze sobą czy zostaje z kimś???

Co do ciuchów, to Zuzia ma tyle ze w szafce się nie mieszczą już dlatego musze zrobic porzadek i posprzedawac co sie da...

reklama
Kurcze, męczyłam się przez całą noc bo mi sie języczek ten w gardle powiększył i mnie normalnie dusił. Czuje go w połowie gardła, parszywe uczucie:/. Spałam na siedząco bo jak sie kładłam na brzuchu czy na plecach to od razu mnie dusił. No porażka jakaś. Najchętniej to bym sobie go wycielą
angry.gif
. Mój syn dziś do mnie po przebudzeniu " Ania, Ania no, Ania sysyś? ( słyszysz)" Wychylam sie z łazienki i juz miałam sie go pytać co to za zwyczaje zeby do mamy po imieniu mówić, a ten do mnie " Ania, mama Ania źjub pisiu" ( zrób piciu). W ostatniej chwili sie uratował
laugh.gif

daffi anetka świetne ciuszki:-) zazdroszcze, też bym małego chednie tak wystroiła
laugh.gif

rox ale to ze zwracajac sie do mnie uzyłas innego koloru to zauważyłam
laugh.gif
.
KasiaF wyglądałaś ślicznie, piękne zdjęcia i Twoi dwaj mężczyźni zabójczo wyszli:-)
Elwirka śliczną masz córę:-)
Liza Gratki przespanej nocy, małymi kroczkami i coraz wiecej bedzie ci Mikuś przesypiał
Lenka 100 lat i spełnienia marzeń

U nas leje... ale to akurat żadna nowość

Umi, super Kacperek mówi...Mama Ania :-)
Młoda, tobie też dziecko śpi ładnie :)

a ja już wariuje w tym domu... kiedy będzie cieplej? Tak to można na spacer wyjść, gdziekolwiek.

Marilciaa jutro ma byc juz 27 stopni i słonko, a potem powyzej 30 stopni do niedzieli włącznie, a po niej znowu deszcz:wściekła/y:

Liza, ja mam króliczka, hehe, niestety nie ze mną mieszka, u mamy został...
miała być miniaturka... a troszkę więcej mu się urosło. Już ze trzy latka ma.
a szkoda go oddać, bo się tak wszyscy do niego przyzwyczailiśmy.

witam

kasiek sliczne zdjęcia :)
Daffi, anetka super ubranka
vegas gratuluje pracy.
umi świetny Kacperek : "Ania, no Ania, sysys" :)
lenka sto lat :) spelnienia marzen:*
liza gratulacje takiej nocki :)

u mnie pogoda okropna, az nic sie nie chce. a do tego gardlo mnie boli i glowa ;/ noc za nami taka sobie, nie wliczajac tego ze sie pol nocy cos mnie w gardle drapalo ;/ niedlugo ide ludzi rozjezdzac na jezdzie a pozniej wyklady. no a po 16 moze sie do lekarza wybiore z tym gardlem. wczoraj poszlam sobie zalatwic zaswiadczenie od lekarza ze moge prowadzic samochod, a ten do mnie ze 100zl. masakra.. gdybym wiedziala ze tyle bierze to bym poszla do innego. ktory by 70 wzial. zdzieraja kase na wszystkim ;/

Dziewczyny przepraszam że tak milczę ale dzisiaj jestem z doskoku.Jutro jadę z moją małą do szpitala bo ma zatkane kanaliki łzowe i moja Pediatra wypisała jej skierowanie.Jak wszystko sie ułoży to na pewno wrócę,proszę trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze.

reklama
dzień dobry, mam na imię Dominika mam 18 lat pochodzę z warszawy w której mieszkam z dziadkami , uczę się w technikum gastronomicznym i 7 października zostanę mama to będzie moje pierwsze dziecko

Do góry