reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam

U nas pada a ja znów do stomatologa

Liza fajnie ze się wyspałaś, ja dzisiaj nie bo Z wstała o 6.30

daffi i anetka super ciuszki

lenka 100 LAT!!!

vegas gratulacje pracy, a Martnkę bedziesz brała ze sobą czy zostaje z kimś???

Co do ciuchów, to Zuzia ma tyle ze w szafce się nie mieszczą już dlatego musze zrobic porzadek i posprzedawac co sie da...

reklama
Kurcze, męczyłam się przez całą noc bo mi sie języczek ten w gardle powiększył i mnie normalnie dusił. Czuje go w połowie gardła, parszywe uczucie:/. Spałam na siedząco bo jak sie kładłam na brzuchu czy na plecach to od razu mnie dusił. No porażka jakaś. Najchętniej to bym sobie go wycielą
angry.gif
. Mój syn dziś do mnie po przebudzeniu " Ania, Ania no, Ania sysyś? ( słyszysz)" Wychylam sie z łazienki i juz miałam sie go pytać co to za zwyczaje zeby do mamy po imieniu mówić, a ten do mnie " Ania, mama Ania źjub pisiu" ( zrób piciu). W ostatniej chwili sie uratował
laugh.gif

daffi anetka świetne ciuszki:-) zazdroszcze, też bym małego chednie tak wystroiła
laugh.gif

rox ale to ze zwracajac sie do mnie uzyłas innego koloru to zauważyłam
laugh.gif
.
KasiaF wyglądałaś ślicznie, piękne zdjęcia i Twoi dwaj mężczyźni zabójczo wyszli:-)
Elwirka śliczną masz córę:-)
Liza Gratki przespanej nocy, małymi kroczkami i coraz wiecej bedzie ci Mikuś przesypiał
Lenka 100 lat i spełnienia marzeń

U nas leje... ale to akurat żadna nowość

Umi, super Kacperek mówi...Mama Ania :-)
Młoda, tobie też dziecko śpi ładnie :)

a ja już wariuje w tym domu... kiedy będzie cieplej? Tak to można na spacer wyjść, gdziekolwiek.

Marilciaa jutro ma byc juz 27 stopni i słonko, a potem powyzej 30 stopni do niedzieli włącznie, a po niej znowu deszcz:wściekła/y:

Liza, ja mam króliczka, hehe, niestety nie ze mną mieszka, u mamy został...
miała być miniaturka... a troszkę więcej mu się urosło. Już ze trzy latka ma.
a szkoda go oddać, bo się tak wszyscy do niego przyzwyczailiśmy.

witam

kasiek sliczne zdjęcia :)
Daffi, anetka super ubranka
vegas gratuluje pracy.
umi świetny Kacperek : "Ania, no Ania, sysys" :)
lenka sto lat :) spelnienia marzen:*
liza gratulacje takiej nocki :)

u mnie pogoda okropna, az nic sie nie chce. a do tego gardlo mnie boli i glowa ;/ noc za nami taka sobie, nie wliczajac tego ze sie pol nocy cos mnie w gardle drapalo ;/ niedlugo ide ludzi rozjezdzac na jezdzie a pozniej wyklady. no a po 16 moze sie do lekarza wybiore z tym gardlem. wczoraj poszlam sobie zalatwic zaswiadczenie od lekarza ze moge prowadzic samochod, a ten do mnie ze 100zl. masakra.. gdybym wiedziala ze tyle bierze to bym poszla do innego. ktory by 70 wzial. zdzieraja kase na wszystkim ;/

Dziewczyny przepraszam że tak milczę ale dzisiaj jestem z doskoku.Jutro jadę z moją małą do szpitala bo ma zatkane kanaliki łzowe i moja Pediatra wypisała jej skierowanie.Jak wszystko sie ułoży to na pewno wrócę,proszę trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze.

reklama
dzień dobry, mam na imię Dominika mam 18 lat pochodzę z warszawy w której mieszkam z dziadkami , uczę się w technikum gastronomicznym i 7 października zostanę mama to będzie moje pierwsze dziecko

Do góry