reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Daffi o wiele bardziej bym chciała zostać z Martynką w domciu, ale wiadomo, w dzisiejszych czasach żyć z jednej pensji a jeszcze się budować to ciężko. Tzn żyć spoko bo starcza na wszystko, ale wypadałoby naprzód iść a marzy nam się jak mówisz domek:) Dobrze, że chociaż działka jest, to ułatwia wiele.
Najgorzej, że tam muszę jeździć pilnować Małej, ale może z czasem ulegnie to zmianie? Byłoby mi lepiej pilnować jej u siebie, ale cóż, nie mogę nalegać. Tutaj będą mieli Małą na oku bo pracują pod swoim mieszkaniem w sklepie, zawsze mogą zaglądnąć do córki a na razie mnie nie znają i to dla nich lepsze rozwiązanie.

Hej laseczki nadrobiłam co naskrobałyście wieczorkiem bo w dzień byłam na bieżąco ale jak chciałam cos napisać to mały cos przeskrobał,potem mama wpadła i tak ciągle coś...zresztą dziś weny nie miałam na pisanie bo humor do bani...ech zawsze pod górkę

Kasia śliczne fotki
Elwirka Oli jak zawsze urocza
Vegas gratuluję pracy
Dafii,Anetka fajne ciuszki

swoją droga to ja też muszę trochę małego obkupić bo niby ciuchów ma sporo ale co do czego przyjdzie to nie mam w co go ubrać heh.

Dafi anetka śliczne ciuszki;-)
Kasia przepiekne fotki;-):-) a Kacperek jaki mężczyzna:-)

Pora karmienia skonczona . Młody pojadł i zasypia sobie w łóżeczku . a ja zapoomniałam wyłączyć komuter i postanowiłam napisać:-D w razie jakbyście miałay o mnie zapomnieć :-D:-D:cool::cool::cool::cool2::cool2:

Ostatnia edycja:
witam. U nas też pogoda bez zmian, humor co raz gorszy... z mężem się pokłóciłam...
wczoraj na zakupach byłam, ale nic ciekawego nie mogłam znajść...

Daffi, super ciuszki.
Kasia, piękne zdjęcia ślubne :-)
Kasiek, ja dla swojego małego na razie wszystko z ciucha kupuje. ja tam się nie boję że to używane jest... a ile maluszek w tym pochodzi...? 3miesiące? Ostatnio kupiłam body po 1zł, śpioszki na zimę za 12 zł, a w sklepach bym za to zapłaciła o wiele więcej.
Jakość tych ciuszków oceniam na bardzo dobrą, nie są ni sprane, ani zmechacone, ani poplamione.
zamierzamy kupić oczywiście nowe ciuszki... takie w gości, go lekarza itp.
Vegas, gratuluję nowej pracy :-D:-D
Elwirka, super zdjęcia :)

Heh zapomnialam sie pochwalic :-D
Miki wczoraj jak zasnol po 20 tak spal u siebie z jedną pobudką do 22:30 ale nie wstawalam do niego, potem jak go przyniosłam do nas na łóżko tak spal do 4:45! jak zaczol sie krecic to powiedzialam M by zrobil mu mleczka 150ml i wypil i spalismy do 7:20~! tak wiec Mikus bez jedzonka wytrzymal o 20 do 4:45!!! jestem wyspana i wogole sie ciesze ze taka noc za nami, to nic ze dzis moze byc innaczej, wazne ze dzis tak bylo ;-)

Margolciaa jestem tego samego zdania też mam takie ładniejsze ciszuszki szczegółnie body chociaż nie wiem czy z nich nie wyrośnie bo do lekarza nie chodzimy wcale oprócz szczepień i bilansu w październiku:)

Liza u nas dziś lepiej nie pada od piątku podobno wszędzie lepiej:) Gratuluje nocki życzę żeby każda następna była lepsza!!

Lenka 100 lat i wszystkiego najlepszego!!!

Młoda nie bój się nie zapomnimy:p

Vegas gratuluję pracy!! Też bym poszła ale Domka nie ma z kim zostać;/

Elwirka Oli jak zwykle przesłodka super że siedzi a czy ona przypadkiem nie jest z 4 października??

My już po śniadanku czekamy na C muszę mu koszulę na to wesele kupić u nas jest brat cioteczny Domiśki więc jest zabawa cóż że 6 lat starszy a kochają się jak rodzeństwo!!! MIŁEGO DNIA:)

Liza, super że wyspani. Mikołaj dał pospać.
kasiek, właśnie każda młoda mama w rodzinie mówi mi żebym nie przesadzała z ciuszkami, bo niekiedy połowy to się nawet nie nałoży, albo z parę razy dziecko pochodzi... i mają rację w sumie.

Ostatnia edycja:
reklama
lena wszystkiego naj naj naj najlepszego !!;***

Mały jak zasnął wczoraj przed 21 tak obudził się na mleczko po 2 i po 7 ;-) i teraz spi dalej:-D

Liza u nas jak narazie jeszcze :-D nie leje .

Do góry