reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Jestem po dniu pełnym wrażeń:)
DOSTAŁAM PRACĘ!!:) Jako niania, powracam do starych dobrych czasów:D Nikola ma rok, raczkuje, praca u nich w domciu, czasem 6h, czasem 8, łącznie będę zarabiać ponad 1000zł:) Nigdy tyle nie zarabiałam jako niania, jestem prze HAPPY!! Trochę daleko mam bo 3km, ale będzie dobrze, mam nadzieję, że mąż będzie mnie woził w zależności od jego zmiany:D Zaczynam od jutra:D Pewnie będzie mnie tu momentalnie mniej, choć w sumie J ma II zmianę to wieczorem jak Mała będzie spała to wchodzić będę.

Byłam też z Perłą na szczepieniu. Była całkiem dzielna:) Dostała w nagrodę bransoletkę i naklejkę:) Kolejne szczepienie jak skończy 5 lat, po drodze bilans 2 i 4 latki:)

Umi a ja od początku czułam, że będę miała córkę, zaś J, że syna:p Ba, on był święcie o tym przekonany:p

Rox jak zrobisz sobie nową fryz to się pochwal:)

Anetka, Daffi fajne ubranka:)

ViKamcia super, że radzisz sobie z córeczkami:) Ciekawe kiedy zacznie się w nich konkurencja. Oby nigdy, ale to chyba nieuniknione.

Malwina może to faktycznie ząbki? U nas idą aż 3 na raz i też różnie to bywa z Małą, ale w nocy, bo za dnia to pozytywnie walnięta jest:D Moja Śmieszka:)

KasiaF piękne fotki:) Bije od Was szczęście:)

Kasiek ja kocham coucholandy, dla dzieci, bo dla siebie ledwo coś tam znajdę, ale dla dzieci jest masę ciuszków pięknych:)

Elwirka współczuję, że Ci Mała nie chce spać... Kurcze, a może pobujaj ją i odleci?:D

edit: doczytałam, że śpi

Młoda gratki i buziaczki dla Rafałka z okazji miesiączki:D

Elwirka Twoja córa wygląda jak ta Nikolka, którą się będę zajmować:D Tyle, że Nikola ma brązowe oczka a Oliwka wygląda jakby miała niebieskie. Fajnie siedzi:)

reklama
Do góry