reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Daffi :-p liczę na to, że za rok też będzie jeszcze dobre, bo kupiłam na 98 cm, a Zuzia teraz nosi 92 czasami 86, ale i 98 pewnie teraz da się założyć ;-)

reklama
Daffi, Anetka świetne ciuszki!! Ja też poluje okazje albo poprostu idę na szmaty czasami można złowić nie złe łupy i to nie używane, jak się Domiśka urodziła to miałam przyjaciółkę na ciuchach i wyciągała jej tylko nowe ciuchy z metkami więc mała była do pierwszych urodzin ubrana więc dopiero niedawno jej kupuje:)

kasiek ja też zazwyczaj w lumpku kupuję :-p no ale raz kiedyś można kupić coś nowego, a jak te ciuszki zobaczyłam to nie mogłam się oprzeć :-p

anetka teraz ja też kupuje w sklepach ale zazwyczaj wyhaczam promocje bo ciuszki drogie a mała szybko rośnie teraz na szmatkach coś takiego WOW!! rzadziej znajduje najpiękniejsze rzeczy są dla noworodków, nie wiem dlaczego czy mamy boją się kupować dla noworodków z ciucha?? Nie wiem sama przecież i tak to trzeba wyprać:)
KasiaF NO WRESZCIE!!! A wiesz dziś o Tobie pomyślałam gdzie się podziewasz?? Piękne zdjęcia ja żałuje Ze Domki na sesje nie wzięłam. Śliczne! Tylko u mnie coś ciężko się otwierają;/

Ostatnia edycja:
kasiek pewnie małych ciuszków w lumpkach więcej, bo małe dzieci nie niszczą tak ciuszków, jak nasze starsze szoguny :-p

Kasia fajne zdjęcia :tak: ślicznie wyglądałaś.

KasiaF u nas Dominiki na ślubie nie było bo by wyła na pół kościoła że chce do nas , opiekowała się Nią córka koleżanki mojej mamy i tak dobrze jej szło że już goście na przyjęciu się dopytywali gdzie jest i troszkę je widać na płycie ale potem jak ją każdy nosił i bawił to miałam ją dosłownie przez całe wesele na rękach może 10 minut potem ją moja mama uśpiła a ja bawiłam się do samego rana, na zdjęcia nie chcieliśmy jej brać bo miała 10 miesięcy a było strasznie gorąco... Ale jedno zdjęcie mam najpiękniejsze!!!
anetka ja teraz jak będę chwała ciuszki z których powyrastała to chyba będę je tydzień w Vanishu trzymała przebieram ją 3 razy na dziej chyba że jest upał to w samych majtkach lata albo w pampiersie nawet butów jej nie zakładam jak dziecko z buszu:D:D

reklama
Do góry