reklama
pinky sky
Fanka BB :)
Daffi, Anetka świetne ciuszki!! Ja też poluje okazje albo poprostu idę na szmaty czasami można złowić nie złe łupy i to nie używane, jak się Domiśka urodziła to miałam przyjaciółkę na ciuchach i wyciągała jej tylko nowe ciuchy z metkami więc mała była do pierwszych urodzin ubrana więc dopiero niedawno jej kupuje
pinky sky
anetka teraz ja też kupuje w sklepach ale zazwyczaj wyhaczam promocje bo ciuszki drogie a mała szybko rośnie teraz na szmatkach coś takiego WOW!! rzadziej znajduje najpiękniejsze rzeczy są dla noworodków, nie wiem dlaczego czy mamy boją się kupować dla noworodków z ciucha?? Nie wiem sama przecież i tak to trzeba wyprać
KasiaF NO WRESZCIE!!! A wiesz dziś o Tobie pomyślałam gdzie się podziewasz?? Piękne zdjęcia ja żałuje Ze Domki na sesje nie wzięłam. Śliczne! Tylko u mnie coś ciężko się otwierają;/
KasiaF NO WRESZCIE!!! A wiesz dziś o Tobie pomyślałam gdzie się podziewasz?? Piękne zdjęcia ja żałuje Ze Domki na sesje nie wzięłam. Śliczne! Tylko u mnie coś ciężko się otwierają;/
Ostatnia edycja:
pinky sky
KasiaF u nas Dominiki na ślubie nie było bo by wyła na pół kościoła że chce do nas , opiekowała się Nią córka koleżanki mojej mamy i tak dobrze jej szło że już goście na przyjęciu się dopytywali gdzie jest i troszkę je widać na płycie ale potem jak ją każdy nosił i bawił to miałam ją dosłownie przez całe wesele na rękach może 10 minut potem ją moja mama uśpiła a ja bawiłam się do samego rana, na zdjęcia nie chcieliśmy jej brać bo miała 10 miesięcy a było strasznie gorąco... Ale jedno zdjęcie mam najpiękniejsze!!!
anetka ja teraz jak będę chwała ciuszki z których powyrastała to chyba będę je tydzień w Vanishu trzymała przebieram ją 3 razy na dziej chyba że jest upał to w samych majtkach lata albo w pampiersie nawet butów jej nie zakładam jak dziecko z buszu
anetka ja teraz jak będę chwała ciuszki z których powyrastała to chyba będę je tydzień w Vanishu trzymała przebieram ją 3 razy na dziej chyba że jest upał to w samych majtkach lata albo w pampiersie nawet butów jej nie zakładam jak dziecko z buszu
ELWIRKA 25
Mamuśka
dobrywieczor niestety moje diecko juz dawno spalo ale niestety sie wybudzila a teraz mam problem z uspieniem jej masakra
reklama