reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Daffi :-p liczę na to, że za rok też będzie jeszcze dobre, bo kupiłam na 98 cm, a Zuzia teraz nosi 92 czasami 86, ale i 98 pewnie teraz da się założyć ;-)

reklama
Daffi, Anetka świetne ciuszki!! Ja też poluje okazje albo poprostu idę na szmaty czasami można złowić nie złe łupy i to nie używane, jak się Domiśka urodziła to miałam przyjaciółkę na ciuchach i wyciągała jej tylko nowe ciuchy z metkami więc mała była do pierwszych urodzin ubrana więc dopiero niedawno jej kupuje:)

kasiek ja też zazwyczaj w lumpku kupuję :-p no ale raz kiedyś można kupić coś nowego, a jak te ciuszki zobaczyłam to nie mogłam się oprzeć :-p

anetka teraz ja też kupuje w sklepach ale zazwyczaj wyhaczam promocje bo ciuszki drogie a mała szybko rośnie teraz na szmatkach coś takiego WOW!! rzadziej znajduje najpiękniejsze rzeczy są dla noworodków, nie wiem dlaczego czy mamy boją się kupować dla noworodków z ciucha?? Nie wiem sama przecież i tak to trzeba wyprać:)
KasiaF NO WRESZCIE!!! A wiesz dziś o Tobie pomyślałam gdzie się podziewasz?? Piękne zdjęcia ja żałuje Ze Domki na sesje nie wzięłam. Śliczne! Tylko u mnie coś ciężko się otwierają;/

Ostatnia edycja:
kasiek pewnie małych ciuszków w lumpkach więcej, bo małe dzieci nie niszczą tak ciuszków, jak nasze starsze szoguny :-p

Kasia fajne zdjęcia :tak: ślicznie wyglądałaś.

KasiaF u nas Dominiki na ślubie nie było bo by wyła na pół kościoła że chce do nas , opiekowała się Nią córka koleżanki mojej mamy i tak dobrze jej szło że już goście na przyjęciu się dopytywali gdzie jest i troszkę je widać na płycie ale potem jak ją każdy nosił i bawił to miałam ją dosłownie przez całe wesele na rękach może 10 minut potem ją moja mama uśpiła a ja bawiłam się do samego rana, na zdjęcia nie chcieliśmy jej brać bo miała 10 miesięcy a było strasznie gorąco... Ale jedno zdjęcie mam najpiękniejsze!!!
anetka ja teraz jak będę chwała ciuszki z których powyrastała to chyba będę je tydzień w Vanishu trzymała przebieram ją 3 razy na dziej chyba że jest upał to w samych majtkach lata albo w pampiersie nawet butów jej nie zakładam jak dziecko z buszu:D:D

reklama
Do góry