reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
kasiek88:-D to masz moje błogosławieństwo:-D, jesteś szczupła wiec myślę, ze będziesz wygladac ok:-p

umi zanim ją kupię to 10 razy do sklepu wejdę a jak się zdecyduję wezmę męża bo koleżanki za daleko:D A le dziękuje za błogosłwieństwo oczywiście jeszcze nie wiem czy ją kupie bo muszę przymierzyć a z Domką się nie da

kasiek88 ja raz Kacpra wziełam do sklepu z bielizną i chciałam stanik kupić 30 min sie meczyłam z nim i przymierzyłam aż jeden:-D i wyszłam bez niczego:-p wiem wiec o czym piszesz:-D

umi Taaaaaa Dzieciaki wszystkiego dotykają wszystko ściągają wychodzą biegają po sklepie sama albo z mężem załatwie to 2 razy szybciej chociaż nie koniecznie bo on nigdy nie umie mi doradzić że to lepsze a to gorsze zawsze mówi jak Ci się podoba to bierz ehhh

Daffi śliczne ciuszki, zdradzisz ile dałaś za tą pierwszą tuniczkę?
Ja dzisiaj też Zuzie obkupiłam, ale na allegro, za to ciuszki tanie :tak:
A ciuszki ode mnie doszły?

Sorry, że tak wpadam, ale musiałam zapytać o to Daffi:-p

Daffi o kurcze jak tanio, tyle, że jakbys mi kupiła i wysłała to już drożej wyjdzie.. :sorry:
Ale możesz spojrzeć czy są takie na 92, oczywiście jeśli jeszcze będziesz w tym sklepie, specjalnie nie idź :-p

reklama
Daffi albo wiesz co, na razie nie patrz:-p stwierdziłam, że chyba się nie opłaca jak doliczyć do tego przesyłkę, popatrzę tu u siebie, może coś znajdę. A ta bluzka jest firmy earlydays czy mi się wydaje? U nas kiedyś był taki fajny sklepik z takimi ciuszkami ale też zlikwidowali, a ja głupia nie poszłam popatrzeć jakie ceny były przy wyprzedaży. :sorry:

Jak już się chwalimy to i ja się pochwalę co dzisiaj Zuzi zamówiłam, bo bardzo mi się te ciuszki podobają :-p

Do góry