reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Miki spi na dworze od 10:50 :-D widac jak on uwielbiam swierze powietrze :-p

Zapiekanka juz powinna sie zrobic <mniam> :)))

Rox lubię cie czytac:DDD

reklama
Liza smacznego też bym oszamała ale teściowa nie lubi takich samokołyków bo twierdzi że za dużo to kosztuje zresztą dla niej wszystko dużo kosztuje hehe
rox widzę pracowity dzień :D
umi Domka też tylko w kałuże by właziła :D
Ja właśnie z miasta wróciłam wydałam duuuuużo, w rossmannie byłam tak na marginesie powinnam mieć zakaz wchodzenia do sklepów kosmetycznych, sukienkę odebrałam i jeszcze o plac zabaw zahaczyłam Domka brudna niemiłosiernie. Reszcie co nie odpisałam życzę żeby się wszystko poukładało jak by chciały:D Domka poszła z babcią na ogród pałaszuje poziomki:D

liza to ładnie Ci Miki spi na dworze, Moja najlepiej spi w swoim łózeczku

kasiek super ze zkupy sie udały, ja tez czasem jak wpadne wir zakupowy to masakra. Np. wczoraj zakupiłam sobie balerinki i buty sporowe. Dobrze ze mam jakies zaskurniaki na koncie bo M by mnie zjadł...
Ale ja to wole wydawac na ciuchy niz na kosmetki i to ciuchy Zuzi heh

Rox zmieniała kolor czcionki a nie włosów:-);-):-D

Ostatni zakup:

Załączniki

• DSC00465.JPG
    DSC00465.JPG
    29,8 KB · Wyświetleń: 30
Ostatnia edycja:
malwina Mało spostrzegawcza jestem... Dopuki i cos nie przeszkadza to nie wychwytuje różnicy:-D. Pewnie jakby rox walnęła różem to bym zauwazyła. Bardzo ładne buciki:-)

kasiek88 ja też uwielbiam sklepy kosmetyczne, koło domu mam Nature i jestem tam czestym gosciem:-p, co sie odbija na moim budżecie:-p

umi od kąd ja pamiętam to rox pisała zieloną czcionką , dlatego usmiałam sie jak zrozumiałas ze farbnęła sie ...
Ale to nic kazdemu sie zdarza hehe

Malwina hm a ty wiesz ze nie zwróciłam uwagi jakim kolorem pisała? Na serio, ale tak jak mówię jesli cos mi nie przeszkadza to nie zwracam na to uwagi, ale np wiem jakim kolorem pisze ViKamcia, a raczej pisała, bo był to rózowy a potem zmieniła na fiolet:-D. Oczywiscie nie chodzi mi ze nikomu na rózowo pisac nie wolno ale bardziej o to że tamten kolor zauwazyłam od razu:-D

Malwina ciuchy to swoją drogą a szczególnie dla Domki nie daj Boże wejde na szmaty to potrafię niezła sumkę zostawić dla siebie mało kupuje bo mi szkoda i wole Domce:D ale ostatnio spodobały mi się długie sukienki i krążę już kolo jednego sklepu coś w tym stylu tylko inny dekold i w ogóle ładniejsze http://moda.allegro.pl/plazowe-sukienki-maxi-dluga-letnia-sukienka-kwiaty-i1696871282.html

kasiek88 sukienka fajna:-) ale pytanie mam jesteś wysoka? Bo jak nie masz więcej niż 170 cm to bym nie kupowała jej bo cie skróci. Mnie sie marzy taka sukienka ale musiałabym mieć przed kolano:-p bo ja nie lubie długich:-p

reklama
Do góry