reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mariolcia oj wątpie by dluzej spal :p zobaczymy kolo 10 wyjdziemy na dwor na spacerek to moze zasnie, na dworku zawsze lepiej mi spi...
Ide zaraz przygotowywac zapiekanke na obiad <mniam>

reklama
Mariolciaa no ja jakoś od poczatku jak mówiłam do innych to ze tam jest On, a do brzuszka mówiłam Kacperku od poczatku i jakos tak przeczuwałam, że jednak chłopczyk bedzie.
Elwirka25 Oliwka też mi sie bardzo podoba:-)
Liza a jak robisz zapiekanki? jakis specjalny przepis?:-p

Mnie dla chłopca podoba sie jeszcze Łukasz i Mateusz a dla dziewczynki oprócz Julki, Maja i Kasia

edit a i jeszcze Krystian mi sie podoba:-p ale mojemu T to nie bo mu sie z Krystyną kojarzy:-p

Elwirka, troszkę spokoju masz.
Liza, udanego spacerku.
Umi, to już takie przeczucie z płcią ,hehe,

ja też powoli zmykam do kuchni... bo mi się dziecko też jedzenia domaga.

Młoda gratulacje dla maluszka:-)

Daffi Aż mi dreszcze przeszły... Ludzie nie potrafią jeździc:-( I oczywiście współczuję hałasu pod oknami...

Mariolcia życzę zdrówka:-)

Liza może to przez tą pogodę?! U mnie pierwszy sen cudnie bo pierwszy raz przespał 4godziny:-) ale za to nad ranem tylko 1,5h:-/ (bo oczywiście męczenie na kupkę go obudziło:-()

U nas jak będzie dziewczynka to będzie Zosia na 100% ale jak chłopiec to będzie wojna:p:p Mi się podoba właśnie Borys, Igor i Franiu...

Mariolcia czy ja wiem czy przeczucie? Moze i tak, ale w ciazy sniło i sie, że będę mieć córeczkę o imieniu Kacperka:-D
klaudix Igor śliczne:-) tez mi sie bardzo podoba, a co do Franków to takie ciche wody. Mamy na osiedlu jednego Frania, to niezłe ziółko z niego:-D

hejka

A u nas pogoda sie poprawia i zaraz ide z marudą na dwór. Od wczoraj marudzi ze hej... ciekawe na co???

A u nas z imieniem było tak ze jak miałabyc dziewczynka to Zuzia a jak chłopiec to M wybrał imię Jasiu. A ze dziewczynka sie urodziła to jest Zuzia.. Ale jak bedzie w przyszłosci chłopiec to bedzie Jasiu. A ja od początku czułam ze bedzie Ona. Zresztą gdybym miała dtugą dziewczynke to bym sie nie obraziła i dałabym na imięe chyba Zosia.

młoda gratki ale ten czas leci:)

rox ja bym takich imion nie dała dziewczynce , kwestia gustu:)

elwirka smacznego

rox:-D uswiadomiłaś mnie swoim postem:-p Już wiem dla czego ja w domu nie pije herbaty ani kawy... Bo trzeba by było umyć szklankę:-D.
Malwina może zęby idą?

klaudix, Igorek bardzo ładnie...:-)
rox, to tylko pozostaje miłego dnia życzyć :tak:

ja już wcinam śniadanie.... gdyby była ładniejsza pogoda, to bym po sklepach dziś pochodziła... a tu nic.

reklama
rox ale przeciez ty ruda jestes nie zielona:-p. Ja nie mam zmywarki, a nawet gdybym zapragneła to nie mam gdzie jej wstawić bo w kuchni mi pralka wylądowała z racji małej łazienki, gdyby tej pralki nie było to zmywaczka z powodzeniem mogła by byc. A powiedz mi zmywarka jako tako to oszczędne urządzenie czy nie bardzo?
Mariolciaa u ciebie tez nawałnice?

Ja w piatek kupiłam małemu kurtke przeciw deszczową, bo on w domu wysiedziec nie moze i wczoraj jadę po niego patrze, a ten z ciocią łazi po deszczu:-D. A jaki zadowolony był, jeszcze kalosze musze u wychaczyc jakieś fajne bo w adidasach łazi i jest pokrzywdzony bo u nie pozwalam w kałuże włazic

Do góry