reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witam się z bolącym kręgosłupem rano.

Młoda, gratulacje dla Rafałka za pierwszy miesiąc. Ale zleciało, a jeszcze nie dawno pamiętam jak pisałaś tuż, tuż przed porodem.
Daffi, nie za wesoło u was. Oby szybko zlikwidowali objazdy przez wasze miasto.

Bry
Rox nie no nigdy takiego imienia bym nie dala dziecku :-p:no:

Daffi wspolczuje ze takie przykre wypadki sa...:no:
kamcia to dobrze ze dziewczynki rosna i dogaduja sie ;-)
młoda wsio najlepszego dla maluszka z okazji ukonczenia pierwszego miesiąca:tak: teraz dopiero zacznie mlody nabywac nowych umiejętnosci... ale to zlecialo...::tak:

u nas oki, miki spal z nami i jakos tak bylo oki. Zasnol poznawo bo po 20 a wstal zamiast później to 5:20 :dry: ale cóz...

Liza, pobudka z samego rana. może w dzień pośpi dłużej?
Eliwrka, jato już w nocy podobno cuduje, i się przekręcam cały czas... dlatego taka zmordowana jestem :)

witam :) my po okropnej nocy. mlody jak sie po 23 obudzil tak zasnal kolo 3. caly czas jakis taki marudny i placzliwy. nie wiem co mu jest. ja sie obudzilam z bolem gardla. normalnie masakra ;/ teraz mlody zasnal sobie, a ja mam chwilka czasu wolnego. jakies sniadanie zaraz zjem.

mloda gratki dla Rafalka. :)
vikamcia fajnie ze starsza sie opiekuje mlodsza :)
liza oj to Mikuś.. nie dal pospac
Daffi wspolczuje tych pzykrych wypadkow.

Daffi, ViKamcia udawajcie ze siebie nie widzicie tak bedzie po prostu korzystniej dla wszystkich:-)

daffi jak piszesz o tych wypadkach to przypomniało mi sie jak mieszkałam kieedys na wsi przez 16 lat co miesiac była przynajmniej stluczka, a 2-3 razy w roku auto potrącało kogos albo był jakis mega wypadek na kilka aut:/ To jest dosłownie straszne:/
Kamcia Widze, że świetnie sie odnajdujesz w roli podwójnej mamy:-)
młodamamusia a ty widzę spać nie możesz za bardzo:-p
Liza mój Kacper jak chodzi spać później to wstaje zawsze wcześniej:-D

Co do imion ja nie myslałam zbyt wiele stwierdziłam, że jak bedzie chłopiec to damy mu na imie Kacper, a mój T. sie zgodził i zaproponował, że dziewczynka bedzie miała na imie Julka co mi sie spodobało i w sumie juz na samym początku mieliśmy wybrane imiona:-p Potem miałam wątpliwości co do nich bo są dość popularne, ale trudno.

Umi, ja podobnie. o ciąży dowiedziałam się w 6 tygodniu. Przecież nie wiedzieliśmy czy będzie chłopiec czy dziewczynka,od razu postawiłam że będzie Oliwier :)

reklama
Do góry