reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Borys ładne imię :tak:
Ja to bym chciala miec(mój M tez chce) jeszcze jedną córeczke, za kilka lat.... i wtedy na imię na 100% by miala Lenka:) ale to jeszcze .... zejdzie sie :p

Ja to przez całą ciąże miałam tyle pomysłów na imię dla małego że szok ale pod koniec spodobało mi się Antoś i już tak zostało i teraz się cieszę a mój Z chciał Patryka ale zostało na moim i tak to jest z nami Antoni Patryk hehe.

My juz po kompanku,byliśmy dziś jednak u cioci mojej bo moja mama do niej jechała i nas zabrała przy okazji wypiliśmy kawkę,mały poszalał i już w domku jesteśmy.

my po kapieli, maly padl od razu po 19. ja sobie poogladalam film z siostra i jej chlopakiem.

rox mi sie imię Borysek kojarzy z moim cudownym wujaszkiem. bombowy facet

liza my jak z S sie zdecydujemy na jeszcze jedno dziecko i jak bedzie corka to pewnie beda niezle klotnie odchodzily o imie, bo do tej pory (a juz z ponad rok sie sprzeczamy) nie doszlismy do porozumienia ;p

no ja chyba polece spac, bo rano musze znowu do przychodni wedrowac, mocz malego zaniesc na posiew.

Mała się usypia, dopiero teraz, ale 3h mi spała popołudniu, do 17:D Nawet chwila poprawy pogody była to się na ogród wyszło, ale to godzina i zaś deszcz. Drynkali z przychodni i jutro z Małą na szczepienie. Martynka się nauczyła mówić ''pada'' odnośnie deszczu:) I świetnie cupka paluszkami w szybę lub podłogę naśladując dźwięk deszczu:) Ja ją tak nauczyłam a mnie w przedszkolu nauczono:p

Liza ładne imię Lenka:) Mi się drugi marzy chłopczyk. Chyba tylko dlatego, że J chciałby:p I dla świętego spokoju mi też się syn marzy:D

Beacia u nas takie spory to o imię dla synusia by były:p Jak mi się jakieś podoba to J nie, i na odwrót:p

rox Matylda to mój C chciał znowu a ja nie chciałam, Ty jesteś odważna dziewczyna ja raczej tradycjonalistka ale Borys śliczne imię, i wydaje mi się że nie za bardzo powtarzające imię wybrałam, no to następne jak się trafi może będzie Lena jak nie to Oliwia chyba że któraś z moich przyjaciółek się dorobi dzidzi, a dla chłopca chociaż bym chciała to nie mam pojęcia może Dawidek nie wiem sama.
My przeczytałyśmy "Brzydkie kaczątko" i mała grzecznie śpi:)

oj liza du zo by gadać...
ładna pogoda , ciągle na dworze.. do tego mamy gości :-)
więc nie ma czasu za bardzo zeby posiedzieć.. Emcia już starsza się robi i nie tylko śpi ;-)
więc sama wiesz...
do tego znów miałam problem z laptopem...
takie tam....
poza tym z dziewczynkami super :-) nie ma większych komplikacji , czasem sa marudne wieczorem ale to wiadomo każde dziecko marudne przed spaniem...
a tak to Viki ciągle ściska i całuje siostrzyczkę :-) są super.., nie ma zazdrości , daje jej zabawki swoje . przsykrywa kocykiem jak Em śpi to Vi mówi że mamy być cicho bo Emma śpi :-p hehe wesoło jest :-)

Daffi a ty zanim coś napiszesz co się wiaze ze mną to lepiej zamilcz bo jesteś śmieszna z tymi swoimi zagraniami

Ostatnia edycja:
nocka w miare spokojna .
Zasnął przed 20stą obudził sie o 1szej zanął i obudził sie o 5 i teraz śpi
wink2.gif
biggrin.gif

A dzisiaj czekaja nas odwiedzinki babci i koleżanki prosto z FRANCJII
laugh.gif

A MÓJ SYN DZISIAJ KOŃCZY MIESIĄC
laugh.gif

reklama
no musze powiedziec ze dzien wczoraj byl udany nawet Oli poszla spac bez histeri co dla mnie jest szokiem niestety obudila sie o 3 i po godz jeszcze zasnela ale ja juz tylko godz spapalam a teraz juz wojujew lozeczku
mlodamamusia suwaczkowe gratulacje dla rafałka. mileych odwiedzin gosci my tez mamy odwiedziny babci

Do góry