reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi tak. 4 pazdziernika mialam egzamin prawka, czy jakos tak, 2 tyg przed urodzeniem Hani:-D hehe i potem tyko odebrac zostalo:) zlecialo szybko... a na kurs chodzilam tak wlasnie od lipca:tak: we wrzesniu juz teorie zdawalam.

reklama
umi2 przekopiuje ze strony uczelni żeby fachowo to nazwać "Studia te kształcą specjalistów z zakresu organizacji, kształtowania i ochrony jakości produktów, usług, obrotu krajowego i międzynarodowego, w tym obsługi celnej. Absolwenci tego kierunku będą mogli podejmować pracę jako towaroznawcy, menedżerowie jakości szczebla operacyjnego w przedsiębiorstwach produkcyjnych, handlowych, w rolnictwie, na giełdach towarowych, w urzędach celnych i jednostkach kontroli. Są przygotowani do prac związanych ze standaryzacją i certyfikacją wyrobów oraz wprowadzaniem systemów zapewniania jakości."
Liza justyś gdybym nie była taka narwana jak klacz przed burzą to też bym miała 5 lat a tak to zdałam w styczniu 2007 roku:D
Elwirka śliczna suczka też chciałabym mieć pieska w domu:) Szalona ta Twoja sunia heheheh
Młoda Margolciaa róbcie prawko jak tylko będziecie miały czas i trochę kasy naprawdę się przydaje no i najważniejsze nie jesteś uzależniona od nikogo!!

kasiek, myślałam że mam jeszcze czas... hehe, a tu dwie kreseczki się pojawiły :-)
ale jak tylko dziecko podrośnie, to się przymierzę do prawka... tak jak piszesz, zawsze się przyda i nie muszę liczyć na kogoś.

Ja też miałam prawko robić ale jakos zebrać się nie mogłam a teraz to juz kasy brak...

rox brawo dla grzecznego Boryska,mój Antos też sam pieluchy wyrzuca i brawo sobie biję ale na szczęście tylko te zużyte hehe

Margolciaa jejku dopatrzyłam się Ty już ponad rok po ślubie:) Dłużej niż ja:D Co Cie podkusiło jeśli można zapytać nie to że coś mi się nie podoba tylko właśnie na odwrót bardzo fajnie i mnie to ciekawi bo jesteś 3 lata młodsza ode mnie no rocznikowo to prawie 4:)

Hej Laski. Malutka od godziny śpi, mąż w pracy, chwila relaxu;) Pogoda nieciekawa, ale może w kaloszach podreptamy po ogrodzie bo mi dziecko dom rozniesie z nudów:p Ona woli siedzieć na polku.

Rox niezły Model z tego Twojego synalka:) A skąd pomysł na imię?:) Bo raczej wśród dzieci mało spotykane. A może o to chodziło?:) U nas do niedawna 12 stopni było, teraz pewnie więcej. Ja to kocham pomidorową i dziś mieliśmy:)
My mamy z mężem forda cougara. Rodzice mają 3 auta. Mercedesa i tico /tata/ a mama palio weekend.

Liza no ja też bym już chciała od tak dawna prawko a tu jeszcze trzeba się zapisać na egzamin, którego się boję:D

Młoda, Klaudix oby dzieciaczkom szybciutko przeszły wszelkie skoki;*

Umi zdrówka;* Ja to kocham pomidorową, Mała też:D Z ryżem oczywiście:)

Beacia gratuluję fajnej jazdy:) I odwagi:D Ja to tchórz jestem i się boję jeździć:p A trza się na egzamin zapisać.

Mariolcia witaj ponownie:) Widzę imię już wybrane:) A na prawko to i w ciąży można przeca śmigać:D

Elwirka śliczna sunia, już raz ją pamiętam pokazywałaś:) Ja mam 2 dogi niemieckie jeśli o psy chodzi. Bo tak to jeszcze kanarka, chomika, ryby w akwarium i stawkowe.

umi u mnie jest o tyle dobrze, ze wlasnie nie trzeba czekac az sie wyklady skoncza tylko mozna juz jazdy miec. ale tylko u tego faceta co ja do niego chodze. Pan Włodek :D

vegas ja tez tchorz jestem, ale postanowilam sie przelamac. i jakos poszlo ;P dalabys rade :)

mariolcia, mloda robcie prawko jak tylko kasa sie znajdzie, ja sie ciesze ze poszlam, bo w koncu bede niezalezna od taty i sama bede mogla gdzies z moimi mezczyznami jechac kiedy tylko nam sie zachce :D

łaa.. moj pies lubi wiorki kokosowe ;p jadlam przed chwilka rafaello i mi spadlo na podloge, a moj piesek to zjadl heh :p

hej dziewczynki wpadłam się przywitać mam nadzieję że mnie nie zapomniałyście:zawstydzona/y:
postaram się ponownie wdrożyć w tematy bo nadrobić to raczej nie nadrobię , bo nie było mnie sporo czasu

reklama
Rox Ale z niego Agent:-) Borysek... cudowne imię:-)

Daffi A to fiku- miku to cóż to??

Ja mam prawko też 5 lat. Już przełamałam strach i nawet sama z maluszkiem jeżdżę. Jedyne co mnie denerwuje w takiej jeździe to to że mam go za swoim siedzeniem|( z przodu mam poduszkę powietrzną) i go nie widzę...

A u nas dzisiaj nie ma obiadu:-) Nawet nie miałam kiedy zrobic... Maluszek taki marudny:(

Do góry