reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

umi2 teraz będę robiła magistra z towaroznawstwa specjalność obrót towarowy i obsługa celna zobaczymy co mi z tego wyjdzie:D
rox ja też miałam Pana Mietka, jak byłam zła to kończył rozmowę Kaśka ja już nic nie mówię bo jesteś agresywna w stosunku do mężczyzn hahahaha i papieroski zawsze sobie z nim paliłam jejku to już 4 lata:)
beacia królowa szos i dróg:D

reklama
rox u mnie młody czasem wybiera ryż, ale przeważnie je ładnie, a zupa pomidorowa bez ryzu to dla niego nie pomidorowa
beacia a to u was można już jeździć nawet jak sie wykładów nie skoczyło?
młodamamusia ładnie ci ten twój synek waży:-)
kasiek a gdzie po tym mozna pracować? obsługa celna- w sensie celnik?

edit elwirka u mnie młody jak miał tak z rok to gonił za odkurzaczem:-D:-) jakiego macie pieska?

Hehe wspominki z panami instruktorami was wziely? ja tez mialam fajnego! kurcze u mnie to chwila i 4pazdziernika strzeli 5 lat ;)

Miki spal 55min:no: ledwo ogarnelam chalupke i obid wstawilam..
Dzis przyszedl mi poczta plyn Clean&Clear :-D hihihihi
Jeszcze troszke i wyjdziemy na dwor, moze mlody jeszcze zasnie, bo nie mam sily do niego i mnie juz kur**ca bierze w domu:)
Witam nową przyszlą mamusie

elwirka to fajnie to musiało wyglądać hihi
kasiek ale się usmiałam ,to ty ostra babka musisz być skoro biedny Pan Mietek się bał odezwać hehe

umisunie mieszanca
SDC11417.jpg

a ja nie mam prawdka i nie bede zdawac bo sie boje prowadzioc..........

justys no ale zeby odkurzyc do konca musialam psa na balkon wyzucic

Elwirka, to coś jak ja podobnie... ehh miałam okazje, i kasa była i czas... ale zwlekałam, bałam się
a teraz? Przydałoby się prawko jak nic...

reklama
Do góry