reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

A ja mam rosół hehe

rox Tico to fajne auto jest, ale tylko do rajdów mamy. Ja mam Renoult Twingo...

kasiek gratki wygranej , a ja jeszcze nic nie dostałam a tyle wypełniałam nawet próbek z faceboka nie dostałam

umi a ja uwielbiam pomidorówkę:)

reklama
Witam!
Obiadek zrobiony dziś zupka pomidorowa moja i Antosia ulubiona,chociaż on ostatnio woli chyba buraczkową i to w do datku zrobioną przez moją teściową hihi ale ja tez wole jej buraczkową bo mnie nigdy taka nie wychodzi.

Antoś teraz drzemkę sobie ucina a ja czekam na Z bo niedługo z pracy wróci,pogoda u nas też do bani więc siedzimy w domku.
My teraz też przeszlismy z pampers na dada i jestem bardziej zadowolona bo pampersy szybciej mały szybciej przesikuje choć i tak w nocy mu ok 2 zmieniam to rano czasem mamy niespodziankę a po dada nie.
umi z tego wynika że chyba tak tylko ja jeszcze o takie dolegliwości nie słyszałam ale czego to dzieci nie wymyślą hehe.
moda,klaudix współczuję oby dzieciaczką szybko minęło ale widzicie jaka nasza rox mądra babka ja na to nie wpadłam ale teraz też myślę że to może być ten skok.
kasiek współczuję teściowej,szkoda że musisz się z nią męczyć,moja nie jest najgorsza i raczej się dogadujemy,nasze relacje wyglądają na nawet koleżeńskie choć nie raz potrafi podnieść mi ciśnienie ale tak to jest ok a miałam okazję mieszkać z nią 3 miesiące i uciekliśmy z Z na swoje tzn. wynajęliśmy hihi.
Malwina gratuluje wygranej !
Mariolciaa my się chyba jeszcze nie znamy ale WITAJ!

Ostatnia edycja:
Margolciaa też jestem mamą październikową tylko dwa lata wcześniej z 4 października:D
A książeczki to "Gdzie jest baranek" i "Dzień dobry! Dobranoc..." możecie sobie w necie wpisać bo to jest kolekcja 6 czy 8 książeczek ja dostałam 2 :D książki -
A mojej pociechy nie ma i nie ma zupa się wygotuje:D:D Czekam do jutra może będzie wiadomość z uczelni że znowu jestem studentką:) A jak nie to dzwonie bo w sobotę na wesele a w piątek jakieś spotkanie z dziekanem face to face:D:D
justyś85 teściowa nie jest zła bo się z nią dobrze dogaduje i to złota kobieta tylko ma swoje humorki od czasu do czasu co nie zmienia faktu że marze o własnym domu ale to w przyszłości na pewno się ziści!!! I co do DADA też jestem za ostatnio kupiliśmy paczkę na wypróbowanie i są rewelacyjne tylko że na razie musimy wykorzystać wszystkie orginalne bo C ostatnio duże zapasy zrobił na promocji hihi

Ostatnia edycja:
Mariolciaa a jak sie czujesz? juz w drugiej połowie widze jestes
beacia gratuluje udanej jazdy:tak: o jak ja bym sobie z chęcią pojeździła z instruktorem. Fajnie wspominam moja instruktorkę i nauke jazdy:-) tyle smiechu było... ach te czasy.

beacia, gratuluję udanej jazdy :-)
Justyś, witaj ;-)
umi, a czuję się bardzo dobrze... w porównaniu z trzema pierwszymi miesiącami to teraz jest luz :)
kasiek, oby z uczelni dobra wiadomość przyszła :)

Malwina ja lubię tylko rosół i ogórkową:-p reszte zup zjem jak musze, ale pomidorówki to wcale nie gotuje
kasiek studia na jakim kierunku podejmujesz ponownie:-p
justys ja tez czasem musze małego 2 razy w nocy przewijać tzn 2 pampersy na noc czyli raz go przewijam, a te dada tez uwazam za na prawde ok

a moj Kacper ma uczulenie na DADA, nie wiem czemu ;/ on tylko PAMPERS i zadne inne ;/ wrazliwa skorke ma jakos ;/
dzieki za grtulacje udanej jazdy, a w srode juz nastepna przed samymi wykladami.

kasiek mamy podobne tesciowe. moja tez zlota kobieta, ale czasami potrafi wkurzyc.

justys ja malego przebieram ok 2 razy w nocy.

BYłam na spacerku . Przy okazji poszlismy sie zważyć.
Rafik wazy 4400
wink2.gif
.No i lekarka go zbadała . osłuchowo wszystko ok . Tylko katarek go troszke męczy . I przepisała kropelki na kolki .
Mały spał 2h w wozku na dworze. Pojadł i teraz też śpi .
Mam nadzieje ze mu przeszło. A nocka bedzie spokojna
wink2.gif

reklama
O widzę że dziś tu u nas ruch się zrobił że hoho ale dobrze laseczki piszcie piszcie bo nuda straszna

Młoda trzymam kciuki żeby małemu się poprawiło
Dafii jak tam Julcia?

Ostatnia edycja:
Do góry