reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dziękuję rox baaardzo mnie pocieszylaś:-)
Wszystko by się zgadzało, przeczytałam właśnie w mojej cud książce:p że dlatego też może miec wstręt do łóżeczka i co go kladę albo jak sie obudzi to krzyk...:p

Dziękuję Kochana:-*

reklama

Dziewczyny powiedcie mi czy mały mogłby dostac wysypki z pampersów.
Od urodzenia miała pampersy DADA a dzisiaj założyłam mu rano jednego pampersa PAMPERS .​
Mój Kacper ma uczulenie na Pampersa ale to od numeracji 4 w zwyż, a używamy dady i nic mu sie nie dzieje
Lenka nasze chłopaki idą łeb w łeb:-) Mój Kacper jest ciezszy o 1/2 kg bo uwaga. schudł prawie kilogram
laugh.gif

justyś85 chory na sklep był
laugh.gif

Lizka body i spiaszki?:-p nigdy tak nie ubierałam. zawsze body i spodenki, ewentualnie bluze z długim rekawem i spodeniki tak po domu, a jak goraco było to same body:-p
Malwina no to gratulacje wyniku w rajdzie:-)

Witam,
rox u nas dzisiaj jest niczym w Chorwacji upały niemiłosierne 17 stopni a żar leje się z nieba nad grubymi chmurami!! Koledzy C powiedzieli by że pogoda iście butelkowa hehehe
Liza Vegas Beacia Młoda Klaudix widzę że macie zmowę dzieciaków!!! Do Ty co mają malutkie pociechy rox ma racje to pewnie te skoki Domiśka też tak miała nie raz ryczałam w nocy z niemocy

Normalnie tyle piszecie że nie nadążam:D:D Ja dziś gotuje kalafiorową, wczoraj znowu teściowa mnie wkurzała dziś jej lepiej nie odzywałam się od rana chyba zaczaiła że nie jest pępkiem świata:D:D
Właśnie z teściową i C Domiśka pojechała do prababci mam chwilę wytchnienia:)
Domiśka kończy dziś rok i 9 miesięcy jeeeee

Ostatnia edycja:
Ja jeszcze mogę się pochwalić że wygrałam pierwszą rzecz w życiu heheheh Książeczki dla Domiśki z mojejbobostrony:D:D
Margolciaa widzę że wreszcie ktoś z moich stron:D:D

Ostatnia edycja:
A ja będę miała ryz z mięskiem i warzywami:-D. No ale to dopiero kolo 17. Eh głodna jestem.

Mariolciaa wydaje i sie ze cie kojarze, ale chyba miałas inny avatarek?
rox ble:-p nie znosze pomidorówki:-p ale mój młody tez lubi

edit kasiek gratulacje:-) kazda wygrana cieszy, a jakie to ksiazeczki? Otrzymałaś juz?

kasiek, gratulacje wygranej :-)

umi, tak miałam inny awatar. pisałam wcześniej na ty wątku... później zagadałam się na wątku dla mam październikowych...
i tak zleciało :)

reklama
udalo sie :) nikogo nie zabilam, rowu ani drzewa nie zaliczylam. instruktor sie smial i powiedzial ze bedzie ze mnie kierowca :) malutki wlasnie zasnal. ja na obiad mam szczawiowa.

kasiek gratulacje wygranej :) a mozliwe ze nasze dzieci sie zmowily. niedobroty :p

Do góry