reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

DSC00093.jpgRafik 30.06.2011.jpgRafałek 27.06.2011.jpg

reklama
Właśnie Młoda, czytałam w necie i można spokojnie iśc... Tylko, że na sutki połóż sobie np. wkładki laktacyjne, muszą byc przykryte, bo są bardzo wrażliwe... Ja też się dzisiaj wybieram:-) ale nie wiem na ile:-)

Mały śliczny:-)

Rox no to długo, a nie "ciekło" Ci z piersi?

Justyś Antoś jest świetny:-) i ten uśmiech:-)

młoda Rafałek przesłodki eh te bobasy:D

Liza u nas też bez rewelacji nie pada ale zimno Domiśka snuje się po domu a ja chce wziąć się za sprzątanie. Mój C też już wybył do samochodów ja nie wiem jak on z tą rękę będzie robił wczoraj jak mu opatrunek zmieniałam to jak dziecko że go boli że nie delikatna jestem... Na moje oko to powinno być zszyte na pogotowiu...

justyś85 Antoś chłop jak dąb nie ma pół roku a wydaje się taki duży jak moja Domiśka,

Vegas litości Ty byłaś laską w ciąży to co mówić teraz... To może wrzuć fotkę to ocenimy gdzie te oponki:p

Dzięki dziewczyny za komplementy,Antoś właśnie jest drobny nie wiem może na zdjęciu tak ''potężnie" wygląda ale w rzeczywistości to kruszynka jak na swoje 17 miesięcy,ur. sie nie zadurzy bo 3020g a teraz do tego niejadek ma teraz z 85 cm tylko i waży jakieś 11 kg nie więcej tak że chyba tylko na fotkach wygląda na sporego.Tak czy siak dzięks za komplement,ale fakt uśmiech to ma zabójczy.Każde dziecko malutkie ma swoje cudowne minki hehe.

Młoda
Rafałek uroczy i śliczniusi he he narobiłaś tymi fotkami pewnie nie jednej ochoty na takiego brzdąca a na pewno już każdej właczyły się wspominki,jak ja tęsknie za takim moim małym bezbronnym synusiem bo teraz to mam małego terrorystę już.
agosia zdrówka dla Was!
kasiek po prostu masz w domu prawdziwego macho chcę pokazać jaki jest twardy,a u nas też zimno i brzydko...
To chroń się kochana przed nią skoro taka groźna hihi

A my dziś od 7 na równe nogi bo Wojtuś zaczął wymiotować i za chiny nie wiem od czego,próbowałam dać mu herbate i zwymiotował,po mięcie też ,poszłam do apteki dałam mu smecte i też ja zwrócił teraz enterol i jest ciut lepiej jak mu troche przejdzie to zawozimy go do domku bo nie ma to jak przy mamie.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry