reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Wiem Kasiek ale poprostu dobił mnie jak przyszedł z roboty... Uhhhh... brakuje mi siły na niego czasami....

Lizka tak powinnam zrobic, ale nie mam ochoty z nim w ogóle rozmawiac, powiedziałam mu że właśnie on myśli że ja w domu nic nie robie... ahhh brak słów...

Właśnie też chciałam się zapytac o to oświadczenie. To jest obowiązek żeby przydzielili nas do jakiejś kampanii??

Ostatnia edycja:
reklama
klaudix moj tez jak przyjdzie z roboty to najchętniej poszedł by spac...
Pochwal się Filipkiem:-)

Nie powiem ale fajnie by było dostac jakies prróbki :-);-)

Ostatnia edycja:
rox dokładnie. Jestem tylko ciekawa, gdybym tak przez parę dni nic nie robiła... zero obiadów, prania, prasowania, nic... ciekawabym była jaka by była jego reakcja i ciekawe czy byłby zadowolony...:-/

Młoda A bombelek właśnie próbuje sam zasnąc:-D ale się wierci:p Jest coraz większy, najbardziej widzę po łóżeczku, jak się mały wyciąga w długości, ciekawa jestem kiedy będą go mierzyc, bo narazie tylko ważą... Za dwa tygodnie już na szczepienia, pewnie Ty też jakoś tak:-) w końcu dzielą nas tylko trzy dni:-) Wcina mi mleczko jak najęty (a z cycków mi tak leci, że nie potafię czasami sobie z nimi poradzic, nawet wkładki mi na długo nie pomagają)...
Jest cudowny, zchrupałabym go całego:-)
Aaa i wiesz co Mloda, brakuje mi troszkę tej ciąży... A jak tam u CIebie?

właśnie też o tych próbkach pomyślałam:-)

Klaudix Rafałek tez rośnie jak na drożdżach . Tez jest narazie tylko ważony . Jeszcze go nie mierzyli he :-);-) poczekamy :-) .
No pewnie tez tak bedziemy mieli szczepienie jak Ty .:-);-):-D .
Rafał zaprzyjaźnił sie z butelką. Cycka nie pije.. NIestety :-:)-( . Lecieć mi tez leci ale wodniste mleko :-( .
Oj tak tak ! :-D mi tez brakuje tej ciąży tych kopniaczkow i dziwnych kształtów brzuszka :-);-).
No i nawet wmieściłam sie w spodnie , ale to juz Ci pewnie pisałam :-D he ;-);-)

Najważniejsze, że mały wcina... Mleko jest takie wodniste, dopiero po dłuższym cycaniu jest gęstsze... Ale mój skubaniec tak się zcwanił, że jak mu już z cycka ciurkiem nie leci to nie za bardzo chce mu się ciągnąc i do drugiego go muszę przystawic:-D oczywiście to zależy od pory bo w nocy ładnie mi z jednego wcina:-D Cwaniaczek mały:-D

tak tych kopniaczków i w ogóle tego stanu, tak na końcu już chciałam szybko urodzic, a teraz za tym tęsknię...
Tak wiem:-) ja też się wcisnęłam, zapięłam, ale jeszcze przydałoby się troszkę zrzucic:-D A jak brzuszek wsiąknął się?? Ja mam lekką oponkę:( mam nadzieję że doprowadzę brzch do stanu przed ciąży... ale to trzeba dużo aerobów robic... a ja na dzień dzisiajszy nie wiem kiedy miałabym biegac:-/

Klaudix wiem wiem ze na początku jest wodniste a później gęstsze . Tylko problem w tym ze ja nie mam wogole gęstego . Brałam antybiotyki i przez nie mam taki pokarm . I mały wcina BEBIKO .
A brzuszek mi troszke został taki malutki . No i musze coś z tym zrobić no musze:-D:-D ;-) .

Oj jak chce na solarium no :-D

najważniejsze, że mu smakuje...
ojjjjjjj ja też marze o tym i mam zamiar się wybrac na najbliższych dniach...blada jestem jak ściana:-D

co do brzucha też muszę coś z nim zrobic, ale szczerze narazie nie mam ani czasu ani siły...

Ostatnia edycja:
Właśnie rox najgorsze jest to że ja też nie lubię więc tego bym nie zniosła... Ale co do obiadu, prania i prasowania chyba tak zrobię, zobaczymy co wtedy powie...

wiesz każdy wiek ma swoje uroki:-) a do jakiego czasu karmiłaś?

reklama
Do góry