reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej ho witaj rox
klaudix młodamamusiu dziewczyny wy tak piszecie o tym że wam jakaś oponka została hehe a u mnie to już 17 miesięcy po porodzie a nadal mam oponę ale moja to wygląda jak od traktora a jakos się zmobilizować nie mogę ech mam tylko nadzieję że jak od września do pracy wrócę to trochę schudnę bo ja to pracownik fizyczny jestem.

A to Antonio

Załączniki

• IMG_3539.jpg
    IMG_3539.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 28
  • IMG_3687.jpg
    IMG_3687.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 31
  • IMG_3692.jpg
    IMG_3692.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 33
reklama
hej:)
U nas dziś cały dzień lało to się wynudziliśmy w domciu.

Te próbki to i ja dostawałam w zeszłym roku. Kilka miesięcy temu też mieli mi wysłać, ale zapomnieli coś;/;/

Rox nie Ty jedna marzysz o drugim dziecku:D
Elwirka czas szybko zleci do usg.;*
Beacia naj naj, obyś zawsze była szczęśliwa, zdrowa i miała pełno pociechy z S i Małego:) My wczoraj mieliśmy pizzę własnej roboty, mniam, mniam..:))) zjadłabym i dziś:D
Justyś mi też brakuje mobilizacji do ćwiczeń;/ I co, fajnie mieć takich dwóch rozrabiaków?:D Piękne fotki Antosia, śliczny jest, a na 1 zdj jaka zła mina:D Fajne body:)

Vegas jaką Ty masz oponkę?Tyś laska nie z Tej ziemi jak ja bym miała Twoją figurę byłabym happy.A co do minki Antosia to nie był zły on ma taki usmiech hehe takie miny strzela.A co do dwójki brzdąców to czasem cierpliwości brak ale jutro już Wojtusia odwozimy jednak on nie bardzo chce wracać ale już mu obiecałam że jeszcze go zabierzemy.
Rox nie tylko czasem zaglądam na styczniówki ale fakt cicho tam strasznie,może i bym coś tam skrobła ale nie wiem jak i co napisać skoro tam taka cisza,szkoda bo mam sentyment to styczniówek 2010 w końcu przesiedziałam tam całą ciążę i jeszcze trochę.

Kurcze dziewczyny nie wiem co zrobić mam samsunga galaxy ale tak mnie wkurza ten tel. i dałam w końcu ogłoszenie że go sprzedam lub zamienię i jutro jestem z facetem umówiona na zamiane na nokie e52 ale czytałam opinie i ona za dobrych nie ma i sama nie wiem co robić.Nie mam cierpliwości juz do tego mojego tel i go nie chcę ale też nie chciałabym sobie pogorszyć echh..kobiety i ich zdecydowanie hhihi

Witam dziewczyny :)
Niestety sie pochorowałam,a Kacperek ma kaszel :(((((
Strasznie boli mnie głowa i gardło.

Rox Mam rodzinę w Pile :) brata, bratową i dwie bratanice :)
Justyś Ja jak tylko poszłam do pracy to schudłam do 55kg czyli tak jak chciałam, a jak byłam w domu to nic nie mogłam zrzucić. A pracowałam na masarni, to się nadźwigać trzeba było.

Liza a co to za ankiety do wypelnienia na Streetcom. Jakies oswiadczenie musze im wysłać?

Jest tam takie oswiadczenie, ja je wysłałam po poł roku bodajże juz bycia u nich... jak chcesz to wyslij im, :)
Powoli sie wdrążysz w to , ankiety są po prawej stronie, jak są jakies:) zazwyczaj meila sie dostaje jak cos sie pojawia

Witam sie z rana.
Pogoda ciagle dupna, wiec dzieci sie juz nudzą miki tez...:no: brak slow, do tego nocka tez srednia, mlody jęczal, u nas na łóżku tez nie lepiej i wkoncu zasnol w łóżeczku i wstal o 5:30 :p
M pojechal juz do mojego brata robic, ale ma byc dzis wczesniej... ciekawe... :p
Kurde, druga czesc insygni smierci bedzie wychodzic a ja nie obejzalam jeszcze pierwszej jej czesci :p wrrrrrrrr.....

reklama
Do góry