reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam.
nie dałam jednak rady wczoraj zajrzeć.
Na wieczór strasznie rozbolała mnie głowa. masakra dosłownie.
Kasy mało, dzieci denerwują.
całe szczescie że dizsiaj mam wykłady to odpocznę sobie od tego wszystkiego.
KasiaF przechlapane z tymi terminami. tak to niestety w urzędach bywa.:no:
Agosiaaa Oby to nie był katarek chorobowy;-)
Młoda a może byś coś napisała, co? :-D

reklama
Hejka
agosiaa kurcze oby szybko Kacperkowi przeszlo.... Ja zawsze pragnelam, i mowilam ze bede karmic piersia i mi sie to udalo za kazdym razie, tobie tez sie tym razem uda zobaczysz, zreszta mm tez jest dobre i wiele dzieci na nim sie wychowuje takze nie martw sie.
mloda no pisz co co u was a nie:-p
Umi tak odstawiam ;-) znaczy sie najpierw mnie Miki odstawil a teraz ja bede go oduczac, chce juz nie byc matką z cyckiem na wierzchu w nocy i bolącymi cyckami :p:) karmilam rok i miesiac niecaly wiec to dlugo, zwazając ze Daniel i Hania karmieni byli do 9ego mies. :-)

U nas noc, hymm oki.... W nocy mnie zaczol prawy cycek bolec mocno i byl twardy... a Miki zaczol sie go domagac:D to ja mu tylko dalam tyle aby mi ulzylo;-) i potem myk i wyjelam mu piers, a ten sie zaczol denerwowac chwile i nawet mnie ugryzl(teraz sie smieje z tego, a w nocy zaczelam myslec ze jestem wyrodna matka ze odstawiam dziecko od piersi :zawstydzona/y:) Niewiem, gdyby nie ten prawy cycek bolący by byla nocka bez cyca ale to teraz ja rządzilam ile ma doic i jak, i tak zaliczam to noc do odstawianych :tak: a z lewej piersi nie byl karmiony juz 3 dzien i nic nie boli :baffled: Heh

No więc :
u Nas dobrze :-)
Nie karmie cycem tylko butlą . :-)
Rafałek ładnie przybiera na wadze:-);-)
Ładni śpi .
Wczoraj zasnął przed 20 i obudził sie dopiero o 1 ;-) a później o 5 i o 9 ;-):-)he;-)
No kurcze u nas brak słońca za to nadmiar wody. ;-)

KURCZE ale ja GŁODNA !! Aaaaa :-D:-D
ide zjeść jajecznice :-)

Agooosia no szybko to leci ;-):-) a Rafałek rośnie jak na drożdżach :-):-). A Tobie to szybko zleci i zaniedługo przytulisz maleństwo;*
zaraz bede:-D

Ostatnia edycja:
mlodamamusia no to naprawde ladnie spi oby mu tak zostalo i zawsze ladnie spal..........smacznego.........

ja mam dzisiaj fatalny humor wszystko mnie wkurza.........niewiem czy to przez ta pogode czy co.........jeszcze nie moge sie dodzwonic zeby wyznaczyc to usg porazka..........

Ostatnia edycja:
u nas nocka najlepsza z ostatnich kilku. tylko 2 pobudki. i wyspalam sie nareszcie:) teraz juz z godzinke spi. wczoraj dzwonil S i stwierdzil ze jak mu szef pozwoli to przyjedzie dzis wieczorkiem, ale jeszcze bedzie dzwonil.mam nadzieje ze bedzie, bo sie stesknilam, a poza tym urodzinowy wieczor chcialabym spedzic z nim.

agosia zdrowka dla synusia.

vegas no to juz dobrze masz z Martysia. wiesz co chce :)

liza zeby ci sie zapalenie nie zrobilo w tym prawym cycku. mnie jak tak pobolewal to pozniej zapalenie mialam.;/

beacia Wszystkiego co najlepsze!!!!!:-)
Kochana dzieki za troske, jak zaczyna bolec to bede sciagac.... jakcos to najwyżej lisciem z kapusty sie poratuje tez;)

Elwirka to dobrze ze sie dodzwonilas ;-)

reklama
BEACIA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

Elwirka25 to kiedy idziesz na to USG?? Ja też dzisiaj humoru nie mam C jak już jest w domu mógłby pobyć z nami a on jak zwykle wymyśli czyli idzie do kolegi pomóc w skręcaniu szafek;/
Liza ja jak odstawiałam t tylko raz mnie bolał i Dominika wypiła i potem miałam już spokój ale Ty pewnie dużo pokarmu masz bo ja to jak już pisałam że miałam więcej memlenia tego cycka niż jedzenia, ale uważaj żeby Cie nie przewiało.
U nas też dzisiaj nadmiar wody wczoraj zapomniałam o praniu z tarasu i dziś suszy się po raz drugi eh...

Do góry