reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

aha mam pytanie kiedy najlepiej uczyc dziecko korzystania z nocnika

Trochę nie rozumiem tego pytania. Jakby nie było zostałas postawiona w niezbyt korzystnym świetle i jak dla mnie to każdy ma prawo powątpiewać w twoją prawdziwość, dla tego takie pytanie jest wg mnie troszke dziwne... Nie masz zamiaru niczego wytłumaczyć, a chciałabyś abyysmy odpowiadały na twoje pytania? Odpowiadając jednak na zadane przez ciebie pytanie: nie ma okreslonego czasu x, dziecko musi to po prostu czuc

reklama
Hej dziewczyny ja niedawno wróciłam z przejażdżki rowerowej z Ci Domiśką normalnie zasypiała mi już na plecach, ale zjadła ja przeczytałam królowe śniegu i śpi:D
umi2 no może trochę przesadziłam z określeniem tego przykrym obowiązkiem, ale też może było to dlatego że była strasznie ode mnie zależna i nie było mowy że z kimś zostanie albo ktoś ją uśpi i w ogóle... I nie mówię że żałuje że mam ją może i nie planowana ale bardzo ją kocham, i do końca będę żałowała pewnych rzeczy które zrobiłam bo mogłam ją skrzywdzić ale tak dla zdowego umysłu żeby być jeszcze lepszą mamą i na drugi dzień mieć siły i dobre samopoczucie miałam ochotę wyjść do ludzi a tu się nie dało, a na tym cycku to ona mogła by leżeć od rana do nocy potem jeszcze pół nocy i dlatego potem już zaczęło mi to przeszkadzać. Ale następne dziecko na pewno też będę piersią karmić.
agoosiaaa21 bidule mały, też nie lubię jak ma katar bo się dusi, może syropek mu pomoże, trzymaj się cieplutko przez noc:)
KasiaF87 o tablicach się nie wypowiem bo szczerze to nie mam samochodu bo mój mąż wolał większą zabawkę sobie kupić w postaci tira... Ale już coś przebąkuje że nam kupi... Ale też ie lubię urzędów jak tylko mogę to wysyłam C bo ja nienawidzę jak ktoś jest dla mnie nie miły i odburknie mi pod nosem... wrrr

Witam w deszczowy wieczór. Coś mnie katar łapnął, ale liczę, że mi minie, już wypiłam sobie Coldrexa. Ależ miły dzionek z mężusiem i Małą spędziliśmy:) Pizzę sobie robiliśmy i nawet pospałam za dnia co u mnie rzadkością, ale te ostatnie noce są fatalne i ciężko się za dnia potem funkcjonuje. Myszka cudownie od rana mówi ''tak'', pokazuje np na serek i mówi ''tak'', wtedy wiem, że ma ochotę na niego, albo wskazuje jakąś książeczkę i mówi ''tak'', wiem, że mam jej ją dać. Taka kumata się robi:D
Leje od rana, prawie ciągle, choć na te 20min udało nam się na spacer z córcią wyjść. Tyle dobrze. Na dworze ma humorek rewelacyjny, w domu dziś była markotna.

Agoosia oooj nad jeziorko to też bym się przejechała. My mamy zapory koło Pszczyny, ale pogoda na razie do bani, więc odpada wyjazd. No i by się zdało basen rozłożyć a pogoda iście ''cudna''. Zdrówka dla Kacperka:*

Ewi
czyżby pogoda źle na Ciebie działała?

Themartynka witam ponownie.. a może wyślesz nam jakieś zdjęcie usg z Bąbelkiem?:);) I wiesz już jaka to płeć..? Nieładnie tak zjawiać się i robić wielkie boooooom a potem tłumaczyć się jak dziecko, że ''nie to nie''.

vegas jeszcze nie wiem jaka to plec 6 lipca ide na usg i mam nadzieje ze sie dowiem jak uda mi sie wstawic zdjecie to pokaze oj obawiam sie ze nie bede miala jak mam neta w fonie i nie wszystko moge

reklama
Cześć :)
Nocka była nie najgorsza, Mały nie wymiotował, ale budził się co chwilkę, no i wstał o 5tej. Wykończona jestem :/
Ale najważniejsze, że humorek i apetyt Kacperkowi dopisują i że nie rozwija się nic gorszego, bo temperatury brak i jakichkolwiek innych dolegliwości też brak :)

Kasiek I tak super karmiłaś :) Ja tak bardzo, bardzo teraz chcę karmić, bo Kacperka nie karmiłam za długo i boje się, że przez to mi coś nie wypali, albo, że będę miała cesarkę i nie będę miała pokarmu :((((((( Chciałabym chociaż pół roku karmić.
Vegas Kacperek jak chce coś potwierdzić gdy mu się o coś pytam zamiast "tak", mówi "aha" :)
Młodamamusia Kurcze Rafałek niedługo kończy miesiąc :) ale zleciało. Z reszta jak ja pomyslę, że 24 tydz mi puknął, to też nie wiem kiedy to się stało.

Do góry