reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Liza to miałaś co nosić!! Moja miała tylko 3340g. No racja czas ucieka ostatnio byliśmy w Lublinie wynajmować nasze mieszkanie stanęłam w pokoju i mówię do C że widzę jak Domka raczkuje a tu już rok jak się wyprowadziliśmy... Moja córka właśnie mi wykremowała twarz swoim kremem teraz przynosi od babci z zakładu przyrządy będzie mi fryzurę robiła... Strach się bać:D:D

Już po zabawie a skończyła się tak że właśnie suszyłam suszarką włosy bo mi woda ściekała... Najpierw trzeba spsikać potem wyczesać potem loka zakręcić a potem ztapirować... Nie ma to tamto:D:D

młoda no na pewno jak pół dnia w zakładzie spędza:) A właśnie jak pisałam wpadł C z zakrwawioną ręką to szybko musiałam do apteki po bandaże... A historia tego jest taka że chciał szybko ode mnie telefon odebrać i coś mu tam się obsnęło. Jak dzieci teraz poczuł się i wziął Domke tam do kolegi bo i tak już mu nie pomorze ale postać i pogadać zawsze można u nas leje leje leje!!!

witam kobietki

i u mnie humor do bani , nie chce mi sie kompletnie nic , od godziny pada i chyba nie przestanie a wieczorem na urodziny do kolezanki a ja prezentu nie mam a jutro kolejny rajd...

kasiek to fajnie ze mała ci we włosach robi , ja uwielbiam jak ktoś mi grzebie:)

młodomamusia to super Ci mały śpi, oby tak dalej

Młoda no to bardzo ładnie przybiera. Fifi też już 4500g:-) coraz cięższy się robi:p

Kasiek dokładnie! zapomniałam właśnie jeszcze tego dodac, że mamy ślicznie wyglądac:-/
Wiesz przemyciłabym, ale przyznam się szczerze, że karmię cały czas piersią i nie kupiłam jeszcze laktatora żeby ściągnąc wrazie czego mleczko...(bo nie był mi narazie potrzebny).spróbuę mu dac jeszcze po małych dawkach, a jak nie da rady to będę musiała się zaopatrzec w laktator i mu pomieszac...

ja siedze sobie sama bo rodzice pojechali do babci a ja nie chcialam. wieczorem wraca S wiec spac bede u niego. dzis jak rozmawialismy przez telefon mowi ze nie ma dla mnie prezentu, bo nie mial kiedy kupic, bo maja zapiernicz w pracy i od 7 do 20 robili. no nic, ja wole zeby przyjechal nawet bez prezentu. najwiekszym prezentem jest to ze w ogole przyjedzie.

mloda to ladnie Rafik wazy :)

klaudix to ladnie ci maly spi :)

kasiek ja tez mam czasem dosc S. zwlaszcza jak sie nie wyspi albo ma za duzo stresu w pracy bo wtedy wszystko na mnie wyladowuje.

reklama
Witam i ja codziennie podczytuję co naskrobałyście ale jakoś weny brak by coś napisać .
Od poniedziałku mam w domu 2 łobuziaków i czasem trudno mi nad nimi zapanować hehe dlatego też podziwiam Lizę czy też Ewi czy inne babeczki które mają w domu więcej niż jednego brzdąca hihi.
Ale dajemy radę tylko że Wojtek nie chce do domu wracać tak mu dobrze u cioci...
U nas tez pogoda do d...!
Kasiek to mała fryzjereczka Ci rośnie/
Malwina powodzenia na rajdzie.
Młoda oj to Rafałek grzeczniutki chłopczyk

Beacia przeoczyłam przepraszam STO LAT!!! kochana!
Lana gratki!

Ostatnia edycja:
Do góry