reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Oj jak ja kocham urzędy... bieganina od okienka do okienka... zamiast zrobi jeden urząd do tego i spokój... A wy to już wogóle masakra, najpierw do celnego musieliście gnac, dobrze że tego samego dnia dostaliście

witam ponownie ! Nie mialam dostepu do internetu jestem juz w 25 tyg. Ciazy 6 lipca ide na usg. Gabrysia ma juz 12 zabkow chodzi i muwi tak że mozna ja zrozumiec. Jak byscie mialy jakies niepotrzebne ciuchy dla noworodka to napiszcie esa na nr.518 225 761 . A co tam u was!

witam ponownie ! Nie mialam dostepu do internetu jestem juz w 25 tyg. Ciazy 6 lipca ide na usg. Gabrysia ma juz 12 zabkow chodzi i muwi tak że mozna ja zrozumiec. Jak byscie mialy jakies niepotrzebne ciuchy dla noworodka to napiszcie esa na nr.518 225 761 . A co tam u was!
czekam na esy jak by co pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Justyna Dziękujemy za prezencik dla Kacperka :***

Z Kacperkiem nie najlepiej, ma problem z odkrztuszeniem wydzieliny :(((( dziś pewnie nie zasnę :((( a przed chwilką wymiotował, ale jakby po tym mu troszkę ulżyło, myślę, że pozbył się tej wydzieliny przy okazji. Śpi z głową wysoko na podusi, ale każdy szmer go wybudza i od razu placze :(

AGUSIA bidulek... dobrze że zwymiotował, mi kiedyś lekarka tłumaczyła właśnie że to dobrze bo flegma jest niestrawialna a dzieci jeszcze nie są świadome że muszą wypluwac więc muszą ją zwymiotowac... daj mu jakiś syropek na kaszel... ja zawsze na kaszel Herbapect junior stosuje... niby od 3r.ż. ale wypróbowany przez nas pod okiem pani doktor i naprawde fajnie działa

Liza ja karmiłam do lutego czyli Domka miała rok i 4 miesiące jeszcze jak na początku tak do pół roku to lubiłam a potem to był dla mnie przykry obowiązek;/
Czemu przykry obowiązek? edit a juz doczytałam:-p
Beacia serdeczne gratulacje:-)
Ewi co sie dzieje?
Elwirka wiem cos o pogodzie u nas prawie od poczatku tygodnia lało, dzis jedynie wzglednie ładnie ale pokropiło kilka razy
Liza odstawiasz Mikusia? Mam nadzieje, że dobrze to zniesie
kasiek88 zazdroszcze samozaparcia:-0. Ja ostatnio próbowałam biegac, i przez miesiac jakos sie trzymałam,a potem raz przerwałam i mi sie juz nie chce wstawac o 5 rano zeby biegac
KasiaF oni normalne tablice dają tylko dowód rejstracyjny jest tymczasowy, po 3 tygodniach odbierasz sobie ten własciwy, a do tego czasu jeździsz na tym czasowym
agoosia Kacper tez nie odkrztuszał, wiem co czujesz u nas wymioty wydzielina skonczyły sie po 3 dniach wiec w sumie nie tak źle

KasiaF Wypróbuję ten syropek, mam nadzieje, że szybko mu przejdzie. Niby zwykły katarek, a nerwów tyle... Też mi się wydaje, że dobrze że zwymiotował, bo spi teraz troszkę lepiej.

reklama
Do góry