reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Dajcie trrche tej wody nam, przyda sie :tak:

kasiek, nie no nie ma zimy to nie powinny sie zaziebic, najgorzej bylo w zime :tak: trzeba sie pilnowac :p

Liza to nigdy nic nie wiadomo np było ciepło a mojego teścia przewiało i zrobiła się rwa kulszowa długo się opierał ale dostał antybiotyk za krótko wygrzał i znowu połamany chodzi ale oczywiście nie chce się przyznać:/
Elwirka no w sumie szybko ale pewnie byś chciała żeby to było już ale miesiąc szybko minie nie martw się na zapas!!!

dziekuje za zyczenia dziewczyny :) ja sobie siedze i pizze wlasnej roboty wcinam :) pychota :))

elwirka dobrze ze sie tak szybko dostalas na to usg.

liza co do przewiania to nawet w lato mozliwe. lzejsza bluzeczka, wiatr mocniej zawieje i gotowe.

Młoda no to rzeczywiście ładnie przesypia... u mnie jak zaśnie o 20 to śpi tak do 23-24 zależy:-) a ile Rafałek waży?

Elwirka
Kochana to na pewno przez tą pogodę... U mnie to samo:-/
Cieszę się, że dostałaś się na to USG:-)
Beacia Spełnienia marzeń... Żyj nam 100 lat:-) iii zazdroszcze pizzy, też bym sobie taką wypasioną zjadła, ale połowy produktów nie mogę teraz jeśc...:-(

Kasiek u mnie też mąż mnie wkurza, Tylko my się pokłóciliśmy... ahhh faceci nigdy nas nie zrozumieją. Myśli, że jak jestem cały dzień w domu to mam tyle czasu że szok.. Nie zastanowi się że jestem padnięta, bo maluszek całymi dniami nie chce spac... ahh... brak słów...

A zapomniałam Wam powiedziec, Filipek wyiki ma dobre, przepisała mu na ten brzszek debridat... Zobaczymy czy pomoże (najgorsze że bombel wypluwa ten lek)... A i pierwsze wakacje też zaplanowane... W sierpniu jedziemy nad morze, co prawda na 4dni (i tak jesteśmy ciekawi jak Fifiemu będzie pasowało), ale jedziemy:-):-)

klaudix dokładnie myślą że jak jesteśmy w domu to leżymy plackiem!!! Ale dziecko samo się naje obiad sam się ugotuje a mieszkanie samo posprząta... Eh... A wieczorem powinnyśmy być piękne i pachnące i być jeszcze super kochankami brak słów..wrr...
A spróbuj mu w mleku przemycać ten lek... Ja tak czasami robiłam jak miała gorączkę i nie chciała brać. Jak Wam zazdroszczę my też planujemy, podobno kaskę już odłożona nie wiem bo szmugluje przede mną żebym nie wydała chyba:D:D:D

A my nigdzie nie wyjerzdzamy... w sumie nigdy nigdzie nie bylismy.... :p
Młoda se pomyśl ze ja takiego klacka jak masz teraz urodzilam :-D Daniel mial 4220g :DDDD

Miki wstal i opirniczyl jego ulubiona zupe pomidorową z kluskami :D normalnie on tak ją uwielbia ze czasami mysle ze bede mu co dzien robic na zmiane z rosołem :-D

reklama
młoda dokładnie:) taki klocuszek z niego byl bo krótki a jak polozyli mi go na klatke piersiową poczulam ten ciezar a polozne do mnie ze on z 4kg to ma napewno ;) hehe niewiele sie pomylily. a teraz taki szczupaczek z niego.
Kurcze ale ten czas leci...:) ja sie nie moge nadziwic ze te chwile tak szybko minely...
Nam zaraz stuknie 7 lat razem, od wrzesnia hania do przedszkola/zerówki... Olaboga.. :tak:

Do góry