Byliśmy załatwi papiery w tym urzędzie celnym, cieszyliśmy się że szybko, pojechaliśmy do skarbówki a tam babka mówi że tydzień trzeba czekac... pojechaliśmy jeszcze do starostwa a tam babka mówi że u nich potem jeszcze 10dni sie czeka... kurcze to jeszcze 3 tyg a tu już koniec przeglądu, niby szwagier pożyczy autko ale na 3-4dni a nie na 3tyg... bo przecież ubezpieczymy dopiero jak tablice będą a ubezpieczamy przez internet bo taniej i też trzeba będzie czeka... załamana jestem...
Ale zrobiłam małemu zakupki, ciuchy już powoli na jesień do przedszkola bo akurat z punktów tesco nam sie nazbierało 15zł rabatu na ciuchy ale do 10.07 więc trzeba było wykorzystac :-)
KASIEK, LIZA ja lubiłam Karmi małego, szkoda mi było go odstawia, ale niestety trzeba już było, i dobrze bo lekko to zniósł :-)
BEACIA gratuluje zdania maturki, i tak jak Kasiek mówi, idź na stdia od razu... ja po maturze poszłam na studia, potem przerwałam bo kierunek okazał się nie moim powołaniem, i tak teraz zbieram się dalej żeby pójśc
EWI głowa do góry, uśmiechnij sie :-)
AGUSIA i jak jeziorko? zdecydowaliście się? bo tak troche się ochłodziło niestety...
Eh, jakaś taka wymęczona jestem... dzisiaj miałam do miasta jecha rano z małym pociągiem dojecha do M jak prace skończy... a tu M po nas przyjechał... bo zapomniał że my przyjedziemy... dobrze że się nie minęliśmy...
Mały dzisiaj nie spał więc licze że szybko zaśnie bo mnie @ męczy... niestety się pojawiła... :-( :-(