reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Liza to rzeczywiście rychło w czas chociaż ja rodziłam z taką dziewczyną która w 7 miesiącu i to z 3 dzieckiem:) Nie wiem może płytka jestem ale zależało mi żeby ładnie wyglądać chociaż w ten sposób i na plaże wyjść bez kompleksów bo i tak miss polonia nie jestem:D MI też do 6 miesiąca nic nie było widać może troszkę jak się ktoś dobrze przygłądał:D

reklama
A ja tam sie nie przejmuje rozstepami, są czescia mnie i tyle;) mojemu M tez nie przeszkadzaja, i tez mam duzy brzuch i jakos zyje(choc fakt bym chciala go zmniejszyc i powoli zbieram sie za cwiczenia...) :p

Liza wiesz ro nie chodzi że mojemu C coś nie pasuje on akceptuje mnie taką jaką jestem zresztą przeżył narodziny Domiśki więc nic gorszego nie zobaczy hehehe co tam jakieś rozstępy:D Tylko chodzi o mnie i to nie tak że opsesyjnie zadręczam się że o jest nie takie a to takie nie tylko zawsze lubiłam dobrze wyglądać zawsze byłam wysportowana 8 lat grania w siatkówkę robi swoje, codzienne wieczorne bieganie i jestem zła sama na siebie że się trochę zapuściłam bo naprawdę to lubiłam:) Ja ostatnio ćwiczyłam dokładnie tydzień 6 weidera brak czasu brak sił a przede wszystkim moje lenistwo eh...

Byliśmy załatwi papiery w tym urzędzie celnym, cieszyliśmy się że szybko, pojechaliśmy do skarbówki a tam babka mówi że tydzień trzeba czekac... pojechaliśmy jeszcze do starostwa a tam babka mówi że u nich potem jeszcze 10dni sie czeka... kurcze to jeszcze 3 tyg a tu już koniec przeglądu, niby szwagier pożyczy autko ale na 3-4dni a nie na 3tyg... bo przecież ubezpieczymy dopiero jak tablice będą a ubezpieczamy przez internet bo taniej i też trzeba będzie czeka... załamana jestem...

Ale zrobiłam małemu zakupki, ciuchy już powoli na jesień do przedszkola bo akurat z punktów tesco nam sie nazbierało 15zł rabatu na ciuchy ale do 10.07 więc trzeba było wykorzystac :-)

KASIEK, LIZA ja lubiłam Karmi małego, szkoda mi było go odstawia, ale niestety trzeba już było, i dobrze bo lekko to zniósł :-)
BEACIA gratuluje zdania maturki, i tak jak Kasiek mówi, idź na stdia od razu... ja po maturze poszłam na studia, potem przerwałam bo kierunek okazał się nie moim powołaniem, i tak teraz zbieram się dalej żeby pójśc
EWI głowa do góry, uśmiechnij sie :-)
AGUSIA i jak jeziorko? zdecydowaliście się? bo tak troche się ochłodziło niestety...

Eh, jakaś taka wymęczona jestem... dzisiaj miałam do miasta jecha rano z małym pociągiem dojecha do M jak prace skończy... a tu M po nas przyjechał... bo zapomniał że my przyjedziemy... dobrze że się nie minęliśmy...
Mały dzisiaj nie spał więc licze że szybko zaśnie bo mnie @ męczy... niestety się pojawiła... :-( :-(

KasiaF Tak, pojechaliśmy, ale nie kąpać się tylko pobawić :) Kurcze, to strasznie długo sie u Was czeka, my mogliśmy jeździć już tego samego dnia, bo udało się też załatwić w ten dzień ubezpieczenie i przegląd. Tablice wydali w ten sam dzień i miękki dowód rejestracyjny, tylko teraz czekac na normalny, ale jeździć można. Ach te urzęddddddddy kochane!:no:

Kacperek dzisiaj trzeci dzień z rzędu nie poszedł spać w dzień :) W ogóle to złapał katar, nie wiem czy to przez klimatyzację w aucie czy wiatrak na noc włączony, mam nadzieje tylko że nic gorszego się nie rozpoczyna...

AGUSIA a powiedz mi jak to jest u was, jak składasz papiery o rejestracje to oni ci od razu normalne tablice dają? takie jak idą już do ubezpieczenia? bo w sumie to nie pytaliśmy bo byliśmy 3min po zamknięciu i niestety ale pani już żadnych informacji udzieli nie chciała
ZDRÓWKA DLA KACPERKA :-)

Mikołaj spi juz 50min... Padł umęczony bo byl bezpopoludniowej drzemki, do tego marudzil, chyba zeby ruszaja od nowa..:no: dalam mu czopka, paracetamol i poszedl spac... ehhh...
Zaczelam sie wkurzac na M, jutro do mojego brata idzie robic, to nie dzis musial do niego jechac:wściekła/y: do tego w sobote tez idzie do niego, dzieciaki go nie beda prawie widziec a w niedziele pracuje w pepsi od 6 do 18:wściekła/y: nie pomysli o tym ze dzieci tesknia za nim i za zabawą z nim :p wrrrr....

agosiaa zdrowka dla kacperka!

reklama
AGA no mam nadzieje że u nas też tak będzie... a recykling gdzie płaciliście? widzisz, mój tata należy pod ten sam powiat co ty i w skarbówce też dostał papiery już tego samego dnia... u nas jak sie okazało że tyle czekac trzeba to chcieliśmy wykupi za 80zł próbne na miesiąc... ale niestety potrzebna jest umowa i tłumaczenie briefu a to leży sobie w skarbówce
LANA ah, teraz rozumiem

Do góry