reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

nie na kazde. na razie zrezygnowalam z podawania mleka modyfikowanego i jeszcze troche bede podawac mu cyca, moze troszke pozniej sprobuje, bo mu tez nie smakuje to mleko. troche pociagnie a pozniej juz pluje i sie krzywi.

reklama
beacia gratuluje wyniku!! To co teraz na studia:) nie rób sobie przerwy bo potem nie będzie Ci się chciało chociaż na zaoczne jak będziesz miała dobre wyniki możesz się przenieść ja zrobiłam pół roku wolnego od magisterki ale już się zmuszam i od października wracam na studia. A to też drugi plus że zawsze będziesz mogła się wyrwać do ludzi i odsapnąć. Ja zrobiłam inżyniera z dzieckiem dziennie i uwierz da się:)
Liza gratuluje pierwszej nocy a to byłam taka szczęśliwa jak przestałam karmić. Ale Ty chyba to lubisz:)
agoosiaaa też bym pojechała nad jeziorko ale u nas paskudnie, więc idę sukienkę do pralni odnieść a jutr do krawcowej bo tak tańczyłam na ostatnim weselu że rozpierdak z tyłu troszkę się powiększył a za tydzień jadę na wesele do Mielca do przyjaciółki ze studiów:D:D:D:D
Dzisiaj kiepska noc ponieważ moja córka nie dostała w nocy do picia wody smakowej tylko zwykłą... Dama...

kasiek tak, uwielbialam karmic, mlodego do jakiegos 11 mies ;-) potem juz nie bylo tak milusio jak na poczatku, ale tyle wytrwalam i sie ciesze ze dalam mu to co moglam najlepszego :-) zawsze chcialam karmic piersią i to bylo miom priorytetem.;-)

misia a u was jak tam? u mnie różnie-różniasto.... :p

Liza ja karmiłam do lutego czyli Domka miała rok i 4 miesiące jeszcze jak na początku tak do pół roku to lubiłam a potem to był dla mnie przykry obowiązek;/

witam

U nas okropnie parno nic sie nie chce.
M wziął Zuzie ze sobą do Sopotu a ja własnie wróciłam od dentysty i w portfelu o 100 zł mniej ale ząb uratowany ...Musze o nie dbac bo coraz mniej ich :-p

beacia gratki wyników

agosia super ze urlop zaklepany juz , ja tez bym nad mozre sie udała, ale M nie lubi słonca

kasiek a czemu tak wczesnie ci juz ciążylo??? Mi ciazylo od tego 11mies bo Miki mial juz zeby i tak czulam je przy karmieniu, za to teraz czuje ze piers mnie zaczyna bolec....:no: sciągłam sie troche dla ulgi :-p
Malwina kurcze ja tez musze zadbac o zeby ale nie mam finansów by isc zrobic:no: co za zycie :p

Liza ponieważ ona bardziej camkała niż jadła i mnie to denerwowało po za tym karmiłam tylko jednym i jak leżalam na jedym boku to na końcu mostka mnie coś bolało no i jak już wspomniałam jedną karmiłam to wiesz jak teraz wyglądają wszyscy mówili że będą normalne i wrócą do takich samych rozmiarów jednak nie... Coś za coś to jeszcze da się ukryć ale za to nie mam na brzuchu śladów ciąży tzn. mógły być chudszy ale żadnych rozstępów

reklama
kasiek aha, no to niewiedzialam ze jedna karmilas...
Ja mam po danielu brzuch w rozstępach, bo do 6 mies nie mialam brzucha... (wogole o drugiej ciazy dowiedzialam sie w 23-24tc) a potem jak mi zaczol szybko rosnąc tak smarowanie nic nie pomoglo....

Do góry