reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
witam oli raz tylko w nocy sie obudzila za to dzisiaj przed 6 i teraz spi.dziekuje dziewczyny za ciepłe słowa musi być obrze przeciez tak juz ładnie siedzi sama.
BEACIA gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AGOOSIAAA miłe wypadu nad jeziorko
GOSIA zeby sprawdzic czy w mozgu wszystko wpozadku

a u nas pogoda okropna siedzimy w domu........

Hej.
Przepraszam dziewczyny ale dizsiaj za bardzo humoru nie mam do pisania.
Beacia Gratuluję zdanej matury, swoją drogą super wyniki.
Elwirka Mama nadzieję ze ta rehabilitacja cis da i ten zanik mieśni się cofnie.:tak:
lecę ogarniać domostwo.
Pa pa. Moze jak sie ogarnę to zajzę z kompa. bo z tel to ja zawze mogę tylko z pisaniem cieżko.

Hej
Beacia Gratulacje!!!! Super wyniki :p;)
Co do glutenu, to ja kaszki wprowadzilam powoli kolo 7-8mies. na mleku modufikowanym. A tak to Miki modyfikowane pije, bo bez niego to chyba życ by nie umiał:no: strasznie je uwielbia....
Elwirka bedzie dobrze!!:*

Dzis pierwsza noc bez cycka... Zobaczymy jaka bedzie dzisiejsza noc.... ehhh

dziekuje dziewczyny :) a myslalam ze nie zdam tej matury ale jakos sie udalo :)

my dzis od 5 na nogach, Kacper sie troche zdrzemnal a ja sniadanie zjadlam a teraz sie kreci po lozku i marudzi jak zawsze..

agosia slonecznego dnia i udanego wypadu nad jeziorko :)

liza moj Kacper jakos nie bardzo chce modyfikowane i krostki dostaje od niego

Od kazdego rodzaju modyfikowanegoma krostki???
Ja i starszakom i mikołajowi planuje dawac modyfikowane do 2 lat, Daniel zresztamial chyba 2 i 3 mies jak przestalam dawac :p:)

reklama
Może zmiana mleka coś da? U nas też było kilka prób zanim znaleźliśmy odpowiednie i zostaliśmy przy bebilonie,a potem nestle junior ale ok półtora roczku Kacperek już nie chciał pić mleka modyfikowanego, próbowałam co jakis czas, ale nie chciał i przeszliśmy na krowie i pije, ale musi być z kleikiem ryżowym. Teraz to już tylko na sen i na pierwsze śniadanko.

Do góry