reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

beacia planujemy planujemy ale tu w ktoras sobote bo dzis to do stolicy trza by bylo jechac a sie nie chce z reszta Mich jeszcze w pracy:)czekam sobie na niego steskniona;-)

reklama
oj gosia ja na swojego S tez steskniona czekam i nie wiem kiedy wroci z tej pracy. moze w piatek, moze za tydzien albo dwa. nic nie wiem.. po ostatniej klotni to stwierdzil ze szybko nie wroci jak mamy tak ze soba rozmawiac jak przez telefon ostatnio. a ja tak cholernie za nim tesknie...

Witam:)
A ja mam dobry humorek bo mąż mi kupił 5 bluzek i jedne krótkie spodenki a wiecie jak zakupy cieszą:D No i Malutka też się załapała na parę ubrań:) Byliśmy też u teściowej, u Chrześniaczki i Chrzestnej Martynki tym samym i było bardzo fajnie:) Miłe popołudnie i wieczór. Teraz mąż w pracy, Mała śpi.

Elwirka przykro mi, że musicie przez to wszystko przechodzić, ale będzie dobrze:*
Beacia ja Małej gluten wprowadzałam po 6 miesiącu bo się bałam wcześniej bo sama jako niemowlę do 5rż byłam uczulona na gluten i nie wiedziałam czy Mała też będzie. Ale po 4 miesiącu to ja jej dawałam już kaszki, tyle, że bezglutenowe.
Trzymam kciuki za wyniki z matury:)
Agoosia to super, że mąż dostał urlop:) My chyba nigdzie na wakacje nie pojedziemy, ale rozłożymy duży basen na ogrodzie i będzie super:D

oj gosia ja na swojego S tez steskniona czekam i nie wiem kiedy wroci z tej pracy. moze w piatek, moze za tydzien albo dwa. nic nie wiem.. po ostatniej klotni to stwierdzil ze szybko nie wroci jak mamy tak ze soba rozmawiac jak przez telefon ostatnio. a ja tak cholernie za nim tesknie...

powiem Ci ze czasem bym chciala zebysmy sie nie widzieli ze 3 dni odpoczeli od siebie bo czasami to mam go ochote zatluc.
wlasnie przez telefon sa takie klotnie,ale woci szybko steskni sie za swoimi Skarbami:)

vegas no to fajny dzionek mieliscie. a dawalas moze Martynce kaszki bobovita na wodzie ?

gosia ja to bym wolala zeby on na miejscu pracowal i zebym go codziennie widziala.

Beacia ja daję Małej kaszki tylko na mleku modyfikowanym bo ona około 9 miesiąca przestała pić modyfikowane mleko, nie smakowało już jej, więc wprowadziłam krowie mleko a kaszki na mleku modyfikowanym dostaje.

vegas to ty w ten sposob robisz, ja malemu kupilam kaszki na wodzie, bo on modyfikowanego nie..

a ja siedze i czekam na wyniki matur. moze uda mi sie zalogowac i zobaczyc czy zdalam.

Vegas to się obłowiłaś nie ma jak zakupy:D
Beacia ja też dawałam jej te glutenowe kaszki po 6 miesiącu czasami nawet dosypywałam kaszki manny
Gosia ja też tęsknie chociaż pracuje na miejscy ale może to dlatego że mieszkam u teściów i co innego u siebie co innego w nowym miejscu

reklama
Do góry