reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
kasiek chcialam isc na studia na resocjalizacje albo pedagogike wczesnoszkolna, ale sie zastanawiam czy roku przerwy sobie nie zrobic. moj S tez mowi zebym zrobila przerwe a rodzice upieraja sie zebym w tym roku szla bo mi sie nie bedzie chcialo za rok.

ewlira biedna oliwka.. miejmy nadzieje ze wszystko dobrze bedzie

Malwina Nie mogę się napatrzeć na zdjęcie Zuzi w sygnaturce :)
Lolkak I jak? Próbowałaś z maślanką?
Gosia Agentka :) też bym się zdziwiła :) Kacper coś mi ostatnio luźno kupke robi :/
Vegas Martynka ma powodzenie, czemu się tu dziwić :)
Beacia Trzymam kciuki ze wszystkich sił :)
Elwirka Na pewno na rehabilitacji pomogą Oliwce :* pewnie przeskoczy jeszcze nie raz niejednego rówieśnika. a wiadomo co jest tego przyczyną?

Od poniedziałku M idzie na urlop :) hurra, hurra, hurra :):):) Mam nadzieje, że gratyfikację urlopową nam szybko przeleją ;D

elwira ja sie wlasnie zastanawiam, narazie czekam do polnocy i moze uda mi sie wejsc o ile serwer nie bedzie zapchany a jak nie to jutro w szkole odbiore. i od razu na drugi wyklad pojde, bo wyklady akurat mam w bylej szkole.

agosia dzieki za kciuki :) ;* super ze męzuś dostał urlop :)) bedziecie mogli szalec :))

Elwirka Na pewno wszystko będzie dobrze :* a długo przed czasem się urodziła? Kacper równo miesiąc za wcześnie, miał się urodzić 5go lipca, a przyszedł na świat 5go czerwca.
Beacia Za dużo nie poszalejemy, bo trochę kasy z urlopowego pójdzie na auto, trochę na wyprawkę, ale myślę, że na jakiś urlopik nad morzem też się coś znajdzie :D

Elwirka Mały ważył 2880 g i mierzył 53 cm, dostał 10 pkt. Na szczęście nigdy nic się nie działo, nie odczuliśmy, że jest wczesniaczkiem.

reklama
Do góry