reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Malwina18 ja się cieszę tylko że nasze tiry nie stoją na podwórku ale jak czasami zajedziemy na plac to Domiska biega miedzy nimi jak szalona wskakuje z tatą do kabiny i jedzie w świat:D Ale też z dziadkiem lubi pracować to mu śrubki to klucze podaje czasami się śmieję bo chodzi z akcesoriami fryzjerskimi (babcia fryzjerka zakład w domu) a zaraz rzuca to wszystko i biegnie kręcić śrubki:D

reklama
kasiek słodko to wygląda.. Wiem po Zuzi jak klucze podaje chłopakom.:) U nas tez strach bo Zuzia juz pare razy wyszła za bramę a tam normalnie samochody na ulicy jezdzą...

Lolkaka W niedizele mam przyjść już na czczo zeby pobrali mi krew i moc zdo badania. ale jeszcze i tak musze zadzwonić, bo się okazało ze na skierowaniu mam wpisaną datę z tego poniedziałku i czy to nie bedzie przeszkadzac przy przyjmowaniu mnei do szpitala. u mnei tez upał, aż Mareczka do domu przywlokłam.
Elwirka no to malutkla robi postepy. lekarze zwykle przesadzają jeśli chodzi o rozwój dziecka a wiadomo ze nie wszystkie dzieci rozwijają się w tym amym tempie.
Agoosia No to powodzenia dla męza w dalszej walce z nałogiem. ja u mojego S znalazłam nicorette i elektronicznego papierosa. ech, dobrze że tak uspokaja nerwy a nie prawdzimym papierosem.
Kasia Oby ten kaszel nei był zaczątkiem przeziębienia. no i gratuluję suchej nocki.
Malwina Kasiek Wasze córy mają nietypowe upodobania. :-D

Malwina miałam pół etatu na 2 miesiące w biurze hali magazynowej niedaleko domu. Teraz dali mi jeszcze umowę na miesiąc z racji urlopów innych pracowników.

Widzę,że rośnie Ci miłośniczka samochodów;-)

Ewi fakt lepiej zadzwonić i się zapytać niż jechać na darmo.

Od kiedy mogę podać dziecku maślankę? Jem teraz maliny ze śmietaną i Majka prawie całą Miskę wyjada mi oczami;-) Nie wiem czy mogę też to jej dać?

lolkak nan 2 tzn obecnie kazala nam przejsc na 1 zeby zobaczyc czy kupy to wina mleka. A buraczki to na to zeby pogonilo mala,zeby kupke zrobila
Agosiaa chociaz Ty mnie rozumiesz;p
EWI śmiej się śmiej;p

Tak wogole to witam sie:) najpierw odpisałam bo bym zapomniała;P
MY dzis wstalismy o 10 moje dziecko lubi spac:)
i teraz w samych bodziakach znow spi:)
Ami zrobila dzisiaj Mega kupsko myslalam ze bedzie plakala ale byla bardzo dzielna, takze moje podejrzenia byly sluszne glownym winowajca bylo mleko jeszcze zobaczymy jutro jak to bedzie wygladalo.

ALe dzis mnie Amelka zaskoczyla babcia kupila jej taka grzechotke łapke i po drugiej stronie ma gwizdek a w srodku banki.wiec banki wylalam zeby sie bawila siedziala sobie na podlodze...a ja poszlam do kuchni i slucham ktos gwizdze myslam ze tata bo byl w pokoju ale zrobilam jej herbatke i ide do pokoju patrze a Ona siedzi i gwizdze:szok::-Dmyślalam ze padne. Artystka moja :)

hej hej:)
u nas przeszła burza, nie szkodzi, że chwilę przed nią powiesiłam pranie na ogrodzie, wr:p Ale olałam to i zostawiłam, wszak i tak mokre było:p
Maleńka śpi, zafundowała mi paskudną nockę i ranek, non stop wycia, pobudki na smarowanie dziąsełek, pobudki na wodę. Winowajca - ten nowy ząb. O 8 dałam jej czopka i do 10 spałyśmy.

Malwina a my warsztatu nie mamy a i tak Martynkę 3x dziennie przebieram. Jej śliniaki nie pomagają, zawsze jak je w śliniaku i to dużym to umaże coś. Jak nie brzuszek to rękawki, albo gacie:p Artystka.

Gosia to chyba poznałaś przyczynę. Moja też gwizdać potrafi gwizdkiem, coś jak rok miała to zaczęła, nawet nie wiedziałam wtedy, że tak małe dzieci potrafią gwizdać:p

Lolkak bo Martynka malutka to do 9rż bez problemu w wózku się mieściła:p:D

KasiaF gratulacje dla Kacperka:)

Liza dzielny duży Mikuś:)

Elwirka super, że Ci przeszło:) A widzisz jaka z Oli zdolniacha:-)

a wiecie, moja córa zaprzyjaźniła się z sąsiadami. Tzn z Kacprem tak nie, on ma 5 lat i jej nie interesuje, ale z Areczkiem /2l/ to sobie łapki przez płot podają:p A jak przyjeżdża kuzyn Kacperka i Arka co ma 4 latka to ten zaś mówi Martynce jaka to ona piękna jest i ją zaprasza do siebie na zjeżdżalnię:D:D Podrywacz:p

ojej normalnie znalazlam chwile czasu zeby do was wejsc. rano sprzatanie, zakupy, teraz niedawno bylam na wykladach na prawo jazdy (w koncu zaczelam chodzic) i w poniedzialek pierwsza jazda. i teraz mama zabrala kacpra na dwor a ja moge sie zrelaksowac choc nie calkiem bo siedze i mysle czy matury zdalam jutro mam wyniki tzn. juz dzis po polnocy moge sprawdzic. boje sie .;/

kasia gratulacje dla Kacperka :)

liza dzielny Mikuś :))

agosia, ewi powodzenia dla mezów

elwirka super ze przeszlo juz

gosia zdolniacha z Amelki

vegas wspolczuje nocki, choc ja ostatnio caly czas takie mam, a zeby kacprowi nie ida. Kreci sie, placze w nocy. normalnie masakra. Martynka juz od malego powodzenia ma to zobaczysz co pozniej bedzie:)

becia858 napewno dobrze Ci poszło nie ma się co stresować!! Ja pamiętam też się stresowałam. Idziesz na studia??

Vegas na pocieszenie mogę Ci powiedzieć że ja więcej miałam tych złych nocy niż dobrych... Eh taka dola mamy. Na pocieszenie mama to jest mama:)

Gosia91 biedna Amelka miejmy nadzieje że jej przedzie:) Ale zdolniach z niej:)

lolkak nie pamiętam jak to było z Dominika ale może spróbuj jej dać i zobacz co będzie moja jak była mniej więcej w wieku Twojej prawie wszystko jej dawałam ale nigdy na nic alergii nie miała więc od roku już nie gotuje specjalnie dla niej:) i już od dawna pije mleko krowie:)
Mam wolne bo C z teściami i Domką pojechali na wieś tylko drugie danie muszę upichcić:)

reklama
Do góry