reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
witam oli przespala cala noc spodobalo jej sie siedzenie a posadzona siedzi juz dosc dlugo dzisiaj idziemy do neurologa ale mysle ze wszystko dobrze bo wciagu tyg zrobila bardzo duze postep. a ja juz czuje sie dobrze chyba mi przeszlo
mlodamama ja karmie oli i butla i wogule niewidac ze jest wczesniakiem rosnie jak na drozdzach

Ostatnia edycja:
Witam :)
W szoku jestem, że mój Mały jeszcze śpi, bo położyłam go wczoraj o 19 i zasnął od razu :) Normalnie obudziłby go każdy szmer. Mężu kolejny dzień wytrzymał bez papieroska, ale za to dopisuje mu wilczy apetyt, co mnie nawet cieszy. Jestem w szoku, że tak daje radę, ale duma mnie rozpiera nie powiem. Ma dzisiaj strzelanie, a potem rozpoznanie terenu przed Świętem Brygady, które czeka go w sobotę i nie wiadomo kiedy wróci:-(

Umi Na pewno pojedziemy nad morze, ale nie wiemy jeszcze dokładnie kiedy, najpierw urlop musi być zapięty na ostatni guzik i gratyfikacja urlopowa na koncie :)
Kasia Pocieszę Cię, nie dawno załatwialiśmy urząd celny w Gorzowie i wszystko poszło bardzo sprawnie i papiery gotowe w ten sam dzień:tak:
Vegas Katerek to pewnie przez ząbka, u nas był nieodzowny przy ząbkowaniu.
Gosia Wiem co czujesz, ja bym sobie bez buziaka miejsca nie znalazła:-p
Beacia Zdrówka, zdrówka, zdrówka!
Młodamamusia Ja karmiłam Kacperka tylko jakieś trzy miesiące, a rośnie jak na drożdżach i wcześniak do tego. Najważniejsze byś mu dawała mleczko z miłością:tak: już mu będzie obojętnie jakie to.

Ostatnia edycja:
Ewi w niedzielę??:szok: A co to za dziwny dzień na przyjęcie do szpitala??

Vegas haha do 9 roku życia:-D To długo udało Ci się "utrzymać" Martynkę w wózku ;-):-D

Gosia a jakim mlekiem karmisz Amelkę? Buraczki to na anemię?

Agoosia no to sobie Kacperek pospał;-)

elwirka gratuluje postępów :tak:

U mnie już 25 stopni:szok: Co to będzie później:no: My dziś wylegiwałyśmy się w łózku prawie do 9:-p Teraz szybkie śniadanko i na dwór póki jeszcze da się wytrzymać ;-)

agoosiaaaa21 gratulacje dla męża niech tak dalej trzyma
lolkak u nas też ciepło wręcz duszno ale słońca nie widać;/ szkoda taką ochotę mam się poopalać dwa lata już się nie opalałam;(
Elwirka25 a nie mówiłam że w końcu nauczy się trzeba cierpliwości ja tak narzekałąm że ząbków nie ma pierwsze wyszły w 11 miesiącu teraz narzekam że mało mówi dzieci są różne
vegas to już spore dziecko masz jak 9 lat:D:D Domka też kiepsko śpi jak jej ząbki wyjdą niedwno wyszły wdei górne trójki czekamy na dolne wychodzą ale jakoś bezboleśnie:D
ewi to szybko wychodz ze szpitala bo to nic miłego
POZDRAWIAM

HEJ
wstaliśmy po 10... A numer wywimęłam że masakra...Miałam od rana czeka na tel od taty żeby wiedzie o której przyjadą do M do pracy żeby papiery podpisał do urzędu, a wczoraj wieczorem dzwonki wyciszyłam bo też tata miał dzwonic i nie chciałam żeby małego obudził... i tak tata dzwonił przed 8 a jasobie smacznie spałam... dobrze że M akurat dzisiaj miał tel przy sobie bo normalnie to w szatni zostawia
I na tel od babci czekałam też dzwoniła o 9... eh...

AGOOSIA gratulacje dla męza... i dziękuje za pocieszenie :-) nam tata zlecił jutro jechac, myśle że bedzie
ELWIRKA gratulacje dla małej... widzisz mówiłyśmy ze tak bedzie :-)
LOLKAK no u mnie też gorąco... ja narazie nosa poza dom nie wystawiam, tu fajnie chłodni, po południu wole pójśc bo teraz to sie tylko wymęczy przy tym skwarze
EWI a no bo dorabiamy u mnie w barze sobie jako dostawcy jedzenia... a że mój M ma prawko a zero orientacji w terenie to muszę z nim jeździc :-)

Jejku, u mnie nawet trawa na podwórku nie rośnie, miesiąc temu koszona a praktycznie nie urosła taka popalona, nawet te deszcze jej nie pomogły...

Ah i muszę się pochwali, Kacper ma kolejną suchą nocke za sobą :-)
Ale coś mi dzisiaj znowu kaszla zaczyna brzydko...

Hej
Sorry nie nadrabiam. Nie mam weny i siły...

Dzis szczepienie bylo Mikusia, wazy 10,750g i ma ok.80-81cm. Troszke poplakał, ale bylo oki w sumie. Pospał godzinke i jest taki jak zawsze wesoly. Nastepne szczepienie 23 listopada. ostatnie jak narazie...

Pogoda jest okropna, strasznie duszno, czasem pokropi:no: tragedia...

Liza dzielny Mikuś Domka to na tych ostatnich szczepieniach już w ogóle nie płakała taka sprytna pielęgniarka jej robiła że nawet nie zauważyła kiedy:)
KasiaF87 to sobie pospałaś jak ja wczoraj:D
Dziewczyny chłop to jednak chłop robi coś z ojcem przy samochodzie to powiedziałam żeby spojrzał na Domke bo idę zupę wstawić a po chwili teściowa z drugiej strony domu od ulicy przyprowadza ją umorusaną w czoło w błocie!!! Eh... Skarpetki dziś już 3 raz zmieniłam:)

Ale gorrrrąco, doczłapałam się jakoś do domu z miasta i ze spacerku:-D
Zapomniałam zabrać ze sobą telefonu, a nie było mnie w domku jakoś z dwie godzinki, lece na górę, myślę sobie pewnie M dzwonil ze sto razy i się martwi, a tu d...a:-D 1 sms z plusa:-D

Kasiek Ja też narzekałam na brak ząbków u Kacperka, wyszły dopiero po 10 mcu :)

reklama
Witam

U nas tez gorąco, musiałam isc do sklepu i myslałam ze nie dojde.
Zuzia zasypia a ja ide obiadek robic , dzisiaj spagetti

kasiek a wyobrazasz sobie ile ja razy przebieram Zuzie jak ona na warsztacie przebywa??? :)hehe cała czarna chodzi...

liza super ze Mikuś dzielnie przez szczepienie przebrnąl:)

lolkak a ty gdzie pracujesz, chyba coś przegapiłam??? Majka teskni za cycusiem dlatego Cie nie spuszcza z oka:tak:

Do góry