reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
normalnie cierpie na brak czasu.;/ caly czas musze latac, zalatwiac. masakra jakas.. dzis kacpra wynik z posiewu moczu odebralam, wyszedl jalowy na szczescie. pobierali mu jeszcze krew dzis na morfologie, ciekawe czy sie poprawilo, no i u nas choroba. mlody zapalenie gardla mial. wczoraj mialam do was napisac ale sie tak z S poklocilam przez telefon ze nic mi sie nie chcialo robic. i ja znowu caly dzien z bolem glowy. mialam powiedziec zeby i mnie dzis przebadala ale jakos tak wszystko na szybko robilam dzis. sorki ze tak tylko o sobie ale nie wiem za co sie zabrac, tyle ostatnio piszecie.

Czesć Wam.
Ja dzisiaj wstałam dopiero o 8.30 i szczerze mówiąc dopieo teraz na kompa siadłam, tak to tylko z telefonu zaglądałam ale ciężko czytać.
Justynka dobrze znosi wakacje u cioci, mogłabym nawet stwierdzić ze niechętnie by wracała do domciu.
umi A jak dzisiaj w pracy było?
Liza Malwina Wy się chyba boicie że bedziecie się godzić w dość wyuzdany sposob? :-D:-p z Waszymi chlopami swkoro oni spią w innych pokojach po kłótni. :-D my to zawsz eśpimy razem, ale plecami do siebie a rano już przytuleni jesteśmy.:tak:
Justyś Super że imprezka się udała.
Młoda jeśłi nie mozesz karmić to trudno, nie każda matak moze karmic tak długo. to z reszta nie Twopja wina ze teacisz pokarm. Żyje się dalej a Rafałek i na sztucznym mleku tez pewnei będzie dobrze rósł.
Beacia zdrówka dla Kacperka a dla Ceibei ukoje nia nerwów szybkiego. widze ostatnie dni barsdzi kłótliwe się okazaly.

ewi hehe ja to mojemu sie nie dziwie jak przytulania prawie od miesiaca nie było. Bo to zmeczony , bo to okres, bo to ja spałam ach moze dzisiaj coś bedzie hehe dlatego zły chodzi ... ale mnie sie jakoś nie chce:no:

młoda ja tez nie karmiłam bo Zuzia nie chciała cyca zaciągnąc , meczyłam sie i 2 miesiace sciągalam laktatorem i piła moje mleczko a od tego czasu na butli i rozwija sie super ,

Malwina fajne zdjęcie w sygnaturce:-) Jak zdrowie u Twojego faceta??

Ewi Ty już chyba niedługo masz zabieg? Jakoś na początku lipca chyba??

Gosia Maja mi na razie pełza do tyłu ;-) Juź parę razy zaklinowała się pod łóżeczkiem;-)

Umi ja się tez babka nie przejmowałam ;-) Dla mnie to śmieszne jest ;-)

Też się zgadzam z tym,że najważniejsze jest dobro i matki i dziecka jeśli lepiej im wychodzi karmienie butla to niby dlaczego mają się męczyć na cycu. :tak: Mm nie jest przecież złe:no:

U nas średnio na jeża. Majka mi odstawia cyrki po powrocie z pracy. Nie daje mi chwili spokoju. Cały czas ryczy i tylko by leżała przy cycu:no:

Witam sie i ja. już po pracy... Jestem szczęśliwa bo dzisiaj się okazało że autk omoże będzie gotowe na poniedziałek... tylko teraz pytanie czy zdążymy z rejestracją ;-)
Dzisiaj w pracy lepiej, w sumie to wszystko do normy wróciło i było dobrze, więc i dzionek szybko zleciał :-)

MŁODA nie martw się... dziecko na butli przecież też się świetnie rozwija. Ważne że czuje twoją miłośc, a czy tulisz go karmiąc cycem czy butlom to przecież i tak macie bliskośc, a to jest najważniejsze! Poza tym jak bedziesz zdenerwowana (bo wida że ci tego żal) to będzie ciężej odzyskac pokarm, więc teraz SPOKÓJ i RELAX i pewnie wróci :-)
UMI on mi strasznie płacze, czasem to jest aż krzyk... Masowanie nic nie daje (niby) ale krem NIVEA to cuda działa... też myśle że to bóle wzrostowe, więc narazie się nie wybieram do lekarza, chyba że będzie dłużej trwało... tym bardziej że jakieś pół roku temu też tak miał i po miesiącu się uspokoiło, więc myśle że damy rade... ale nic przeciwbólowego nie chcem dawa bo ten ból trwa chwile i lek nie zdąży zadziała... u nas pomaga zwinięta kołdra podłożona pod łydki i stópki tak żeby były uniecione o jakieś 45stopni... mnie jak nogi bolą to też tak czasem robie... A ja myśle że u Kacpra mojego może by też od rowerku bo jeździ już sam, pchca się nie pozwala i może mu się dlatego tak męczą
EWI fajnie że Justynka tak dobrze znosi rozłąke, dobry znak... dla niej frajda, zmiana otoczenia, jest w centrum uwagi, nic tylko się cieszy... Umnie z godzeniem jest tak jak u ciebie... śpimy razem a rano już pogodzeni... tzn o 12 w nocy jak M wstaje to mnie przytuli i jak wraca z pracy to już jest po kłótni
JUSTYŚ fajnie że siostra jednak w odwiedziny wpadła... no i fajnie wyszło wam z tym zoo :-)
LOLKAK nic nie mów, ja mam to samo... kiedyś jakoś lepiej było... teraz jak wracam z pracy to mi usiąś nie daje... a jak go kłade to mi relacje z całego dnia zdaje... taka już nasza rola :-)

Jutro wolne... teraz dopiero w sobote... na 8godzin... całe 8godzin z M w samochodzie :-)

klaudix szaleje nie ma co....:-D
lolkaka moj Nygus juz zaczyna kolanka zginać tak jakby miała ochotę wystartować,ale zobaczymy.
to fajnie jak juz do tylu to pewnie ruszy niedługo:)

no a ja sobie czekam na mężusia,zapomniał mi dziś buzi dać jak szedł do pracy normalnie pierwszy raz od dluzszego czasu:dry:jestem nie pocieszona. Gdzie sa dziewczyny? kama,fiskusek???Lana chyba cos rzadziej zagląda:sorry2:

Lolkak no w niedzielę już do szpitala idę i w poniedizałek mam zabieg. ech, nie bopję się ale jakoś mi tak dziwnie.:cool: Współczuje Majki. tak teskni za cycem mamy ze nie odpuści.:happy2:
Malwina No mój to po niedzieli będzie musiał znieść celibat, bo wątpię ze szybko zaczniemy ten teges po zabiegu. a ja teraz @ mam już końcowkię to musze go jakos wykorzystać.:-p a coraz mneij czasu.
Młoda:-D:-D:-D a wiesz niedawno, chyba wczorja oglądąłam taki program i tam mówili z egdzies w anglii w lodziarni właściciel wprowadzil do oferty lody z mleka z kobiecej piersi. z ete lody niemało kosztowal;y ale rozchodziły się jak świerze buleczki.:-D
Kasia a czemu z M w samochodzie tyle czasu? Zamierzasz coś z nim robć?:-p

Gosia:-D no niedobry mąż zapomnial o buziaku.

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Laseczki. U nas szalenie miłe popołudnie, oczywiście z mężusiem pogodzeni:D Wózek sprzedany to i kaska doszła:) Jedyny feler, że zepsuł mi się laptop i muszę korzystać z kompa męża. Boże, jaka klawiatura! Piszę na niej jak amator a na swoim lapku pisałam zdecydowanie szybciej. Ale lepsze to niż nic.

Lolkak Maja jak zawsze daje popalić:D Nie Chicco, Matrixa wielofunkcyjnego sprzedaliśmy:) Mała do 9 roku życia z niego korzystała. A jak Ci się pracuje?
Kasia Umi jakoś mnie wszystko zaczęło boleć jak zaczęłyście pisać o tych bólach nóg:D

Moja córcia przez tego nowego zęba ciągle się budzi w nocy, już druga taka kiepska noc. W dodatku ma lekki katar, możliwe, że przez zęba. I apetyt bardzo średni co u niej aż dziwne bo zazwyczaj je za 3ch:)

Do góry