reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ooo jednak ktoś był... a ja sobie poszłam bo myslałam, że nikogo nie ma:dry:
Liza mnie tez sie marzy pedagogika, tzn marzyła bo teraz wszyscy na to idą, ale ogólnie studia mi sie marzą. Co do dyskotek to tez nie szalałam, choc miałam możliwość. Ale ja nie lubiłam nigdy takich imprez wiec i tego nie brakuje
Kasia nie mów, że Kacper ci sie tak budzi i mówi, ze go nogi bolą. Mój młody od 3 dni ma to samo
shocked.gif
. Zastanawiam sie czy mu czasem magnezu nie brakuje
agoosia jedziecie gdzieś na wakacje?
Młodamamusia, trudno siła wyższa ja np nie miałam żadnego antybiotyku, a pokarmu od poczatku zero.

reklama
lolkak moja babcia do teraz burczy, że za jej czasów to inaczej to wszystko wygladało:-D. Mówi sie trudno i żyje sie dalej
młoda spokojnie, nic na siłę

a ja tu widze ze od rana produkcja rosnie

My dzisiaj spałysmy do 8 hahha

M jeszcze nie przylazł, ciekawe o ktorej zaglądnie ,hehe moze wcale

umi ja słyszałam ze dzieci w tym wieku bolą nózki są to tzw. bóle wzrostowe , pomoze wit. C, masowanie, srodki przeciwbolowe jak juz mocno boli . Mija po jakis 2 miesiacach , ale moze byc krócej

liza i umi ja tez mysle ostatnio o pedagogice ....ach marzenia

lolkak jak Majka , cały czas daje mamusi popalic?

Dziewczyny jesli dzieci w nocy skarżą sie na ból nóg, rąk to nie przejmujcie sie:tak: chyba ze naprawde mogloby cos sie stac wczesniej i cos widac opuchniecie itd, ale ja raz bylam u lekarza bo Hania wlasnie mając 1,5-2 lata skarzyla sie na bol nozek ale tylko w nocy;-) Pani doktor powiedziala ze dziecko w nocy rośnie, kosci rosną i to faktycznie moze bolec dziecko:tak: takze cieszcie sie bo wasze łobuzy rosną;-) pozniej jak beda wieksze nie beda odczuwac tego tak jak teraz, moje juz nie narzekaja na to, moze czasami im sie zdaży:tak:

młoda moze uda sie powrocic pokarm w tej drugiej? spróboj sciagac dzien i zobaczysz... trzymam kciuki!!! :*

Liza, malwina a ja myslałam, że może mały ma skurcze takie jak ja w ciąży:-D, tez o tym kiedyś myslałam, ale stwierdziłam ze bolałoby go cały czas a nie tylko przez chwile w nocy

Vegas bardzo ładne zdjęcia z okresu ciąży:-)

Liza dziękuję Ci bardzo Ależ Ty miałaś duży brzuszek z Mikim. Śliczny. Uwielbiam takie brzuszki:-)

Gosia jak tam po imieninkach taty?

Młoda dokładnie nic na siłę Najważniejsze żebyś ty się tym nie stresowała. Bo dzidzia jest głośnikiem naszych emocji…

My byliśmy dzisiaj na pobraniu krwi i oddaliśmy mocz do badania. Jestem zła bo każdy lekarz mówi mi coś innego odnośnie tych bólów Filipka. Jeden że mały ma kolki a druga powiedziała, ze to może być pewna dolegliwośc, która odznacza się tym, że przy każdym oddaniu kupki maluszka będzie bardzo bolał brzuszek (i tak do 3 miesiąca). Masakra:/:/ A badania po to by wykluczyc jakieś infekcje…:(;(

Ja się w ogóle nie przejmowałam tym że nie mogłam Tomasza karmić po 10 dniach przeszliśmy na butelkę i mały był szczęśliwy i ja bardziej szcześliwa:)

Hej dziewczyny wstyd się przyznać ale wszyscy wstaliśmy o 10.00:) Wczoraj przemeblowaliśmy pokój i chyba podziałało nie chcę zapeszać ale Dominika przespała noc bez płaczków i jęczenia przebudziła się raz podała kubek napiła się wody i spała dalej ufff żeby zostało tak na stałe
młodamamusia18 też miałam zapalenie lewej piersi zresztą obu tylko z prawą domowymi sposobami sobie poradziłam byłam chyba dwa razy na izbie przyjęć też dostałam antybiotyk jeszcze zainwestowałam 200zł w wypożyczany laktator i skończyło się tak że nie chciałą ciągnąć z lewej i tak przez rok i 4 miesiące karmiłam prawą no różnice widać nie jestem z tego zadowolona i może dlatego nie lubie karmić piersią i cieszę się że już tego nie robie!! Ale spróbuj bo mleko z piersi jest najlepsze dla takiego maluszka:)
klaudix z doświadczenia wiem że lekarze nic nie wiedzą i dobrego specjalistę trudno znaleźć Domi miała na sutku narośl jeden od razu do chirura dziecięcego mnie wysyłał inna do dermatologa mnie wysłała ,dermatolog powiedział że jest ok i możliwe że samo odpadnie i tak się stało
Ja skończyłam inżyniera ale od października robię zaocznie już magistra a co tam teraz już DOmiśka odchowana to będzie lżej niż na dziennych.

reklama
klaudix dziękuje dobrze:) jak nie pije alkoholu tak wypiłam 2 kieliszki i w głowie mi sie kręciło ;p

bylysmy u naszej Pani Doktor i powiedziala zeby narazie przejsc spowrotem na nan 1 i zobaczyc czy to naprawde wina mleka.
I do zupki dawac jej buraczka... i dzis i jutro czopka . narazie tyle spadamy na dwor;0
milego dnia :)

Do góry