reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
U nas była imprezka urodzinowa. Mama co prawda ma jutro urodziny, ale dziś odprawiała dla najbliższej rodzinki. Fajnie było:D Mała dopiero niedawno usnęła, tak szalała z bratankami i bratanicą:)

Lolkak pamiętamy pamiętamy:D Spowiadaj się co tak żadko tu jesteś?;>
Liza jeszcze troszkę i na pewno Mikuś sam podrepta:)

Właśnie mąż zrobił mi niespodziankę i wparował do pokoju z tortem z liczba 23 jako świeczki ale kochany Dominika dmuchała oczywiście ze mną teraz się szykuję i wypadamy z domu...:D:D MIŁEJ NOCKI:):)

Bry niedzielnie:)
Lolkak jakbys nadrobila to chyba bys naprawde nie miala co robic ze 2 dni :-D tyle tego pewnie bylo :tak:

Dzieciaki po sniadanku, no a po obiedzie M obiecal zabrac nas wszystkich na plac zabaw, dawno ni bylismy bo w sumie autem trzeba jezdzic ale dzis pojedziemy niech i dzieci maja jakas przyjemnosc co jakis czas.... :tak: :-) pogoda taka srednia w sumie, nie jest gorąco a tak w sam raz :-)

Liza ja myślę,że nawet więcej niż dwa dni:-D U Ciebie ciepło?? Bo u mnie na termometrze tylko 8 stopni:no:

Vegas wiesz praca,później przygotowania do chrztu no i teraz to oko:dry: No ale obiecuje poprawę ;-)

Kasia wszystkiego naj,naj. Z jakiej części lubelskiego jesteś?

Lana nie wiem czy pisałam,ale masz słodkie zdjęcie Julki w avatarze :-tak:

reklama
Do góry