reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

_DSC3979.jpg_DSC4004.jpg_DSC3998.jpg_DSC3966.jpg_DSC4007.jpg_DSC3989.jpg_DSC3995.jpgDzięki za życzenia;) Buziaki stokrotne!!!
klaudix rzeczywiście teraz to duża też miałam tren ale moja nie była drapowana więc nie miała tyle materiału chociaż też lekka nie była rano jak się rozebrałam to miałam ryż poprzyklejany do brzucha i prawi ugotowany tak mnie dobrze moja starsza związała:D
vegas Ty to masz aniołka z blond loczkami przesłodka:)
Z fajniejszych zdjęć mam takie i przyznaje się bez bicia że się chwale ale tylko dlatego że to pierwsze zdjęcia Domiśki:) Teraz mi szkoda że ciąża tak szybko minęła chciała bym mieć drugie...

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiek hahaha ryż prawie ugotowany:D dobre:D
Klaudix o kurcze, ale zamiatałaś podłogę:p właśnie to jedyne mimo, że przepiękne, od razu u mnie odpadało aby mieć:p
Prawie zgadłaś bo mam znak zodiadu RYBY:D

dobra, zostało mi umyć podłogi u Małej i w sypialni, więc się za to zabieram póki moich Skarboli nie ma.

Aha, KasiaF, u mnie może przez @ też tak bojowo:D A to fajnie, że chociaż Kacperek sprzątnie za sobą zabawki. Ja uczę Małą tego, czasem coś sprzątnie, ale na razie muszę ją do tego przyzwyczajać:)

KasiaF ale wstaw swoje zdjęcia:-) ja i pewnie nie tylko ja chcę je zobaczyc w koncu...Ty też miałaś z trenem prawda? ślicznie wyglądałaś... A fotograf już Wam dał??

Kasiek nieźle:p pod tymi sukniami skóra kompletnie nie oddycha:p ja miałam wrażenie, że buty wrosły mi się w nogi:p masakra
zdjecia cudowne!!! ja żałuję, że nie zrobiłam w ciąży:-(, cudowna pamiątka!! miałaś śliczny brzuszek! i tak masz rację, że za tym sie tęskni, ja dopiero co urodziłam a chciałabym mie następne...

Vegas
a widzisz w ogóle się nie pomyliłam:-)
a swoją droga jak już sie tak zamachniesz to może u mnie od razu pozmywasz??:p Mały ma akie kolki (wczoraj bylismy u lekarza) ze spi mi tylko na raczkach, a ja nic nie moge zrobic:-(

Ostatnia edycja:
Kasiek cudowne zdjęcia:)
Ja mam sporo z ciąży, mogę Wam parę pokazać, reszta dziewczyn widziała, ale co tam:D też kocham stan błogosławiony, już bym chciała drugie:D
31_tydzien_ciazy.jpgDSCN4327.jpgDSCN1774.jpg869e7c43bf.jpg27d3cef3d8.jpg12.jpg

Dziewczyny kurcze mój Z pojechał z małym do swojej mamy żebym mogła jeszcze posprzątać i mięcho posmażyć,to ich pierwsza podróż be ze mnie 9&0 km w jedną stronę)i pierwszy raz są razem tak długo sami,jak mi głupio bez nich oczywiście najbardziej bez małego hihi.
Ale jestem z nich dumna mały na początku trochę marudził w aucie ale potem zasnął a teraz bawi się z dziećmi Z siostry.
Ja już wyszorowałam chałupkę oj matko jak ja dawno tak porządnie nie sprzątałam hehe,zostało mi tylko posmażyć mięsko i wsio gotowe,no i jednak będzie tylko jedna siostra z chłopakiem i kuzynka wpadnie po szkole ale myślę że i tak fajnie będzie tylko tyle wszystkiego narobiłam że kto to zje?

Vegas
tak nasze dzieci sie znają bo ja z Elwirką chodziłyśmy razem do szkoły nawet miałyśmy łączoną klasę tylko o różnych profilach bo ja fryzjer Ona ogrodnik,a teraz okazało się że mieszkamy od siebie rzut beretem bo 2 przystanki mamy do siebie.To ja powiedziałam Elwirce o forum i oto jest Ona z Nami.
Elwirka Antoś też tęskni za Oli,może w przyszłym tyg się na spacer wybierzemy,zdzwonimy się.
Klaudix,Kasiek,Liza przepiękne fotki.
Vegas śliczne fotki Ty to nawet w ciąży laska byłaś a ja hipcio hehe.

Dzieki dziewczyny, fakt zmienilam sie, widac ze jestem starsza chyba, choc sama niewiem... :p

Kasik wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!! :-) Super zdjęcia brzuszkowe... tez bym wstawila z mikusiem ale... hmm;-)
Klaudix, twoje zdjęcia mnie urzekają, wyglądalas jak księżniczka.... ehhh pieknie wygladałas i wogole piekna jestes :tak:
Vegas, pamietam te foteczki ten maly zgrabny brzuszek ;-)
a tutaj moj w 40tc z Mikim;-) 125cm w obwodzie :p
DSC01219.JPGDSC01231.JPGDSC01229.JPG

Ja dom ogarnelam, podlogi pomyte, zostalo ciuchy ulozyc:-) ide wstawic obiad :p

Liza jedni mówią, że mały miałam, inni, że duży, że spory jak na to, że drobna jestem;) pod koniec ciąży miałam taki /36t/ urodziłam w 37t 3d
36tc.jpg

Twój z Mikusiem wielki:D Miałaś co dźwigać:D

grubaski:)
hejka. Witam nowe mamusie:)
ja tylko na chwilke jutro mamy imieniny taty i maly kociol sie zrobil:p
Niunia znowu problemy kupkowe:( juz nie wiem co robic...mam wrazenie ze to wina naszego nan 2!
bo poki pila 1 bylo wszystko ok,ale w pon mamy kontrole oskrzelek takze musze zapytac bo moze trzeba zmienic. przepraszam ze tak tylko o sobie :(

reklama
Do góry