reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No dziewczyny nie będę się rozdrabniać bo każda z nas cud po sercem nosiła i wszystkie są przecudne i trzeba się chwalić to to najważniejsze chwile dla każdej z nas!!!
Ja z doskoku to sprzątam to gotuje zraz Domiśka pomidorową bedzie jadła... Powoli ogarniam dobrze że łazienke 2 dni temu posprzątałam... To do boju pracowite dziewuszki:p:p

reklama
SDC11343.jpg
SDC11356.jpg
a to moj brzuszek ok3 miesiecy przed porodem

musze pochwalic moj leniuch wkoncu zaczol sie przewracac z brzucha na plecy.o oli nowu zasypia.
super fotki dziewczyny
justysmilej imprezki no pewnie ze mozemy isc oprocz srody bo mam neurologa
gosia oby jej przeszło baw sie dobrze

Ostatnia edycja:
Elwirko gratulacje dla Małej! a ile ona Ci śpi w ciągu dnia? Moja usnęła jakiś czas temu jak J wrócił to ją przeniósł do wyrka bo w aucie mu usnęła:) Lecę pod prysznic póki Mała śpi. Mąż u teściowej;) Ale pada znowu. Dziwna ta pogoda:D
Aa i ładnie Ci z brzusiem:) Po twarzy jakaś znajoma mi się wydajesz, no ale ja mam daleko do Łodzi, więc odpada:D

Jeszcze raz reklama - proszę nie bijcie:D Piękna sukienka z cyrkoniami - na wesele, imprezy (1685617017) - Aukcje internetowe Allegro

Elwirko25 a widzisz i na nią przyjdzie czas... Gratulacje dla małej!!!
No dziewczyny ładną galerie zrobiłyśmy sobie ślubów i brzuszków ja się bardzo cieszę bo w ten sposób mogę Was wizualnie poznać a że jestem nowa to nie jestem w stanie przeczytać całego forum i dowiedzieć się coś o Was:) a tak to przy okazji każda coś przypomni:) Jakieś pomysły jeszcze dotyczące zdjęć??

Kasiek no ja akurat się sporo zmieniłam z wyglądu, więc moimi z okresu ciąży się może nie kieruj:D Teraz mam włosy do zapięcia od stanika /te z tyłu/, chyba, że mam naturalną ''szopę'' to wtedy optycznie mam je krótsze:D A ile Twoja córcia teraz waży i mierzy?

Justyś to zaraz wpadnę z Martynką:D

Mała nie śpi od 14 i szaleje z dziećmi brata. Zaraz na polko idziemy:D Może nas nie zdmuchnie;)

Ciekawe gdzie wcięło Callie?

VEGAS a wiesz że ja dopiero dzisiaj skapnęłam się o co chodzi z tym że między wami iskrzy... ale się z siebie śmiałam... bo dla mnie jak iskrzy to na plus, że coś z tego będzie miłego :-) a to były błyskawice!
KASIEK a no fajnie sie złożyło... ja tu po ślubie a przy okazji naoglądałam się zdję innych dziewczyn...
ELWIRKO no widzisz, a dopiero ci dziewczyny pisały że na każde dziecko pora przychodzi i na twoją niunie przyszła :-)

Ja już wysprzątałam, byliśmy na spacerku, chłopakom już katar minął ale mi się nasilił strasznie, teraz M sprząta nasz samochód żeby zdjęcia porobi i na allegro wystawic...

reklama
No ja chatke tez ogarnalem, bylismy na dworze, teraz dzieciaki jedzą kolacje, czekamy na dobranocke i spac:p
No i czekam na menża bo niedlugo powinien byc juz... :tak:
A tutaj jaka cisza;)

Mikołaj, sam juz wstaje kuca i staje, ale nie chce jeszcze zrobic samemu kroczków, choc czuje ze to juz bardzo blisko bo juz wlasnie sie puszcza, :) paluszek juz tylko co chodzenia potrzebny a nie trzymanie za raczke:) teraz tylko czekac :tak: ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry