reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ale tu dzis ciszaaa....
My wlasnie wrocilismy z placu zabaw, nogi mi w dupe wlazly tyle km zrobilismy tam na miejscu :-D ale co tam, Hania nie chciala wracac do domu:eek: plakala, krzyczla ze nie chce do domu tylko na plac :-p :-) ale dalismy rade:tak:
Miki w drodze powrotnej zasnol, przelozony do łóżeczka śpi dalej...:sorry::confused2: pewnie czeka nas dluuuuugi wieczór...:confused2:

reklama
witam . nie nadrabiam, bo nie dam rady. od paru dni tak mnie okropnie glowa boli, ze wytrzymac nie moge ;/ kiedy moge to spie i dlatego nie pisalam. Kacper wykapany, spi sobie a ja postawnowilam w koncu wejsc tutaj.

liza fajne zdjecie w avatarze.

lolkak filusek1988 bardzo chętnie bym się z Wami spotkała na razie nie za często jesteśmy w Lublinie bo wynajmujemy studentom nasze mieszkanie mam koleżanki w Lublinie z którymi rodziłam i już prawie 2 lata się z nimi nie widziałam ale piszemy ze sobą:D Ale mam nadzieje że i my się spotkamy!!!
Dziewczyny słuchajcie jak mnie córcia zadziwiła już nie wiem od kiedy robiłam podchody żeby czytać jej do snu a ona skakała przewracała mi kartki i w ogóle, a dzisiaj przyniosła "Lokomotywę" Tuwima i kazała sobie czytać... Potem wyciągnęłam Andersena i zaczęłam czytać "Calineczkę" i co?? Śpi jak aniołek taka wzruszona byłam że nie mogłam sobie miejsca znaleźć... Moje dziecko wchodzi kolejny etap "dorosłości" MIŁEJ NOCKI:) I oby przespanej:)

Hej.
Elwirka daj znac co powiedzial lekarz, trzymaj sie:*

Miki jak zasol wczoraj, tak spal do 3:30, poszalał na łózku do 4 , wypil 150ml mleka i zasnol:) Wstalismy po 7, a teraz Hania do nas dołączyła;-)
Ide robic sniadanie i ubierac sie :tak:

Liza no to ładnie pospał:szok: Majka wstała o 22 :dry: Także jak na nią to i tak nie najgorzej;-)

Kasia no to jesteśmy ustawione;-) Chociaż ja i tak nie wiem kiedy będę w tych okolicach ;-)

Elwirka zdrówka

M mi Majkę obudził i teraz cały czas jęczy z zasnąć nie chce:dry: Otworzyli nową piekarnię w okolicy więc zaraz idziemy na degustację chlebka:-D

reklama
Hej.
Ja jakoś wczoraj próbowałam się zebrać i napisać wczoraj ale nic z tego nie wyszło.
Fajne brzuszki macie dziewczyny.:tak:
my w sobotę jak isałam byliśmy oglądać te stare autka, potem zabrałam dzieci na plac zabaw a S na spokojnei sobie oglądał. fajnie tak zobaczyć coś takiego.

Liza Ślicznie wyglądałaś na tych zjdęciach. ale nie poznałabym CIebie. wiek robi swoje. Ale zmienilo CIę na lepsze.:tak:
Kasiek Fajnie ze Twoja mama pamieta o Twoich urdzinach. moja nie odezwała sie nawet. ale u niej to normalne. W takim razie spóźnione zyczonka. Sto latek.:-) te zdjecia ciążowe super sa.
Kasia No ja idę w niedzielę po południu już na czczo, żeby mi już pobrali krew mocz itp w poniedziałek zabieg i po trzech dobach przy dobrych wiatrach wypuszczą mnie do domu. moja ciotka to przekonana jest że jak wesele to ozdób niewiadomo ile itp. a my tak skromnie, nam nie zalezało tzn mi i Stefanowi na pokazie mody. ale ciotka chciała balony na samochodach, wstazki kwiatki i inne ozdoby żeby każdy samochód coś miał. ja już w ciąży byułam i byłam akurat po szpitralu bo słabłam cześto, i jak moj wujek wział mnie do tanca to wiadomo wolno isę nei tańczyło, to S od razu odbijanego i klótnia się wywiązała z tego. byłam zła na Stefana, sie poplakałam. i wesele moje pamiętam tylko z tej sytuacji.
ELwirka Ojojoj, jaieś choróbsko CIę dopadło? czekam na wieści po wizycie u lekarza.

Do góry