reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam.
Póki aspratanie się nie zaczęlo to zaglądam.
dzisiaj na 17 jedziemy ogladać stare autka zabytkowe. Ma być wystawa.
a potem na plinockę się wybieramy, będzie pokaz sztuk walki.
Kasia No u lekarza bylam, za tydzień w poniedziałek czyli 4 lipca mam zaplanowany zabieg. okazało ise że mam kamień w pęcherzyku zółciowym. sta d te moje bóle żołądka.
a co do ślubu to ja tez nei płakalam anipodczas przysięgi ani w trakcie. Jedyny płacz jaki mialam to przed śłubem samym z powodu kaprysów ciotki, a potem po weselu nad ranem kiedy pewne przykre rzeczy wyszły na jaw.
Kasiek Super zdjęcia slubne.
Elwirka Słodka jest Ta Twoja Oliwka.
Lana Bo to jest tak że jak mialaś jakąś piosenkę na pierwszy taniec to innej nie wyobrażasz sobie.:tak: ale wtedy jak wybieralismy to idealnie do nas pasowało. bo my tacy zakochani byliśmy jeszcze :-)
ech, nie zapomne nigdy miny gości kiedy legalnie się cąłowaliśmy żeby wódkę osłodzić, jeszcze nie byłam na takim slubie zeby pary się tak całowały jak my :-D
Justys Ty bierzeswz na wakacje kogoś a ja Justynkę oddaję na noc do ciotki. ciekawe jej minie jej pierwsza noc bez mamy i taty:happy:

Ostatnia edycja:
reklama
Hej.
Ale ładne fotki miałyście Kasiek... U nas to juz ponad 5 lat po ślubie wiec nie są takie urzekające jak wasze, ale wstawie ;-)
DSC03497 m.jpgDSC03482 m.jpgDSC03495 m.jpgDSC03486 m.jpgDSC03489 m.jpgDSC03483 m.jpgDSC03490 m.jpg
no i swieze z czwartku;)
DSC03502.jpgDSC03498.jpgDSC03501.jpg

wypilam kawe a i tak sie dennie czuje:p

Elwirka ale masz slodką córe ;)
Lana hmmm ja nie pamietam jaka mielismy pierwsza, az zaraz wlacze i zobacze:D ehhh dawne dziejejak to szybko zleciało..... <rozmarzona> juz wiem, mieliśmy pierwszy taniec: Windą do nieba :-)

edit. Ja uwielbiam oglądac na samym koncu skrót wesela przy piosence: Zabiorę Cie... bosze zawsze wtedy lezka sie w oku kreci :tak: ;-)

Ostatnia edycja:
witam oli przespala noc raz sie obudzila ja z moim M nadal sie nieodzywam. ale sie dzisiaj kiepskoczuje boli mnie kregosłup i cala reka do tego mam goraczke a moja oli prubuje zasnac i robi histerie.......
justys a oli stesknila sie za Antosiem :-)

Witaj Kasiu:-) Miło Cię poznac:-) Mieszkałaś w Lublinie? Ja mam tam rodzinę:-)

Kasia, KasiaF Świetne zdjęcia:-)

Ewi Dziękuję, tak szaleni byliśmy, teraz się troszkę przystopowało. My bardzo dużo wyjeżdżaliśmy, a to duże imprezy, a to jakieś spontaniczne wyjazdy. Teraz wiadomo, dzidzia to już troszkę ukróciło się... Ale gdzieś tam szaleństwo jeszcze zostało:-):p
Ahhh nic nie mów, też nie dostałam płytki i też nie mam w normalnym formacie:-( więc o wywołaniu tych zdjęc z sesji nie ma mowy:-:)-(

Elwirka Nie martw się mój też mnie dzisiaj rano wkurzył, nie chce mi się do niego odzywac... wrrr...

Liza Bardzo ładne zdjęcia, ale musze Ci powiedziec, że zmieniłaś się przez te lata...

My na ślubie tańczyliśmy do składanych melodii, mieliśmy przygotowany taniec, ale moja suknia tak jak już pisałam była tak ciężka, że w trakcie zmienialiśmy ten taniec, bowiedziałam, że niektórych rzeczy nie damy rady wytańczyc... W jednym momencie mieliśmy taką figurę, że mój K mnie podnosił, to ledwo co mnie złapał:-D :-D

Załączniki

• PRO_6707.jpg
    PRO_6707.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 55
  • PRO_6789.jpg
    PRO_6789.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 52
  • PRO_6718.jpg
    PRO_6718.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 48
  • PRO_6752.jpg
    PRO_6752.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 59
  • PRO_6721.jpg
    PRO_6721.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 56
  • PRO_6742.jpg
    PRO_6742.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 58
  • PRO_6771.jpg
    PRO_6771.jpg
    37,8 KB · Wyświetleń: 48
Ostatnia edycja:
Liza jak już pisałam każde zdjęcia ślubne są przepiękne jeśli widać na nich miłość i nie ważne czy były rok temu czy 5 czy 30lat wcześniej wiadomo że zmieniają się trendy sukni uczesań makijażu i tak ślicznie wyglądałaś!!!
klaudix rzeczywiście pokaźna ta suknia i na pewno ciężka ale też ślicznie wyglądałaś!!!
W ogóle wszystkie zdjęcia pięknie i dzieciaczków i ślubne...
A wiecie co dziś moja mama napisała mi najpiękniejszego smsa jakiegokolwiek dostałam " Ze 23 lata temu dokładnie taka sama sobota była jak ja się urodziłam" Aż łza w oku mi się zakręciła... UDANEJ SOBOTY

Witam. Mąż z Małą na zakupach a ja sprzątam:p Górę, dół już zrobiłam mimo tłoku /czyt. trójka dzieci brata, brat i bratowa:D/.
My też się jeszcze lekko fochamy na siebie z J., ale cóż. Minie:D

Kasiek dobrze rozumiem, że masz dzisiaj urodzinki?? Jeśli tak to wszystkiego co najlepsze, dużo zdrowia, miłości i pociechy z męża i córci:)
Klaudix a idź bo zaraz w kompleksy wpadnę oglądając Ciebie:D Boskie fotki:) Super kiecurka:)
Elwirka i co, nie popłacało spanie na podłodze:D Dochodź szybko do siebie;)
Liza teraz wyglądasz o niebo lepiej:p Teraz wyglądasz na o wiele młodszą niż kiedyś:)
Justyś no dalej jeszcze nie gada do mnie sam od siebie, chyba, że ja zacznę to odpowiada:p A kolację mi pewnie zrobił bo i sobie robił a on to na szczęście nie jest świnią i się dzieli:D:D
Elwirka Justyś to Wasze dzieci się znają?:)
Justyś udanej imprezki!

KLAUDIX śliczne foty... ja sobie nie mogę wyobrazi jak mój M dawałby sobie rade przy takiej kiecce, jak narzekał że moją depcze bo za "duża" wg niego była... Mysiałam ją na drutach zmniejszac... I potem jeszcze się okazało że jakaś nitka poszła i tren mi się trochę opuścił to już wogóle się dziwnie ciągała... Miałam się przebiera ale zrezygnowałam :-) a was podziwiam za tańczenie przygotowanego układu...
EWI na długo cię biorą na ten zabieg? ważne że po zabiegu będziesz się już dobrze czuła i trzymam kciukasy, zdrówka. Ja też się bałam jednej ciotki, że będzie marudzi, i że nam wesele rozwali, modliłam się żeby nie przyjechała, i się udało :-) nawet nie zadzwoniła że nie przyjedzie bo do pracy niby idzei, ale jeden kuzyn się wygadał że dzwoniąc do mnie i mówiąc że przyjedzie, wiedziała że nie przyjedzie
LIZA ślicznie wyglądałaś! a to że fotki studyjne to nie ma znaczenia, najważniejsi na zdjęciach jesteście wy, a nie oprawa! do tej pory niektórzy decydują się na fotki w studiu, a jak nie ma pogody to tym bardziej, a zdjęcia wychodzą zawsze śliczne
A dzieciaki twoje superaśne są, Mikuś taki słodziaczek, Daniel jak zwykle uśmiechnięty, a Hania to ci pannica rośnie że hoho, będziesz miała kolejki pod domem za kilka lat ;-) ale ma urok po mamusi :-)
KASIEK wszystkiego najlepszego, zdrówka szczęścia i radości szczególnie z córki

M śpi po nocce, młody szoguni w pokoju (taaaa doiero go zmusiłam do posprzątania zabawek, to stwierdził że po co, no ale posprzątał, a już wygląda gorzej niż było) ja zaraz lece się za obiad bra i porządki, jutro do pracy :-/ a ja dołączyłam do chłopaków i mam katar...

VEGAS a co to wszyscy się tak kłócą... chyba to ta pogoda tak działa...
JUSTYŚ no to szkoda że siostra nie przyjedzie... ale w 4 też sobie można posiedzie. miłej imprezki :-)

Ostatnia edycja:
Kasia ona tutaj była już podwiązana, w całości taka była (zdj)

Vegas Przestań Ryba!!! Masz prześliczną córeczkę, więc urodę na pewno odziedziczyła po Tobie!!!

KasaiF hehehe:-) z sukniami chyba zawsze są jakieś przeboje, moja nie dośc że obszerna to miała 10 warstw... tren owszem był podpjęty, ale nie tylko tymi wmontowanymi wstążkami ale również 20stoma agrafkami, które non stop się odpinały:-D to była lekka męczarnia przez całe wesele... W dodatku ciężar powodował że opadała lekko więc wkurzona wraz ze światkową podcięłyśmy kilka warstw halek, od dołu:-D

Załączam Wam jeszcz moje ukochane zdjęcie z mężem...:-):-D

Załączniki

• PRO_4985.jpg
    PRO_4985.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 52
  • PRO_5412.jpg
    PRO_5412.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 56
  • PRO_5004.jpg
    PRO_5004.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnia edycja:
reklama
KLAUDIX wczoraj jak byliśmy na spacerze to widzieliśmy właśnie weselicho... dziewczyna miała suknie fakt że bez trenu ale jak wysiadła to jej sie piórka tiulowe tak rozłożyly że była jeszcze większa od twojej ta kiecka (biorąc pod uwagę tamte zdjęcia z tańca), wyglądałaś naprawde ślicznie, ja to swoich fotek lepiej nie będe pokazywac ;-)

Do góry