reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

KASIEK bardzo ładne fotki, szczególnie ta na łące i ta na torach, bardzo podobają mi się fotki na torach ;-) masz bardzo ładne oczy
ELWIRKA uspokój sie, połż sie spac i zapomnij... ja zawsze mówię "to jest tylko facet, nie spodziewaj się po nim zbyt wiele. a twoja niunia jest śliczniutka
VEGAS to ci gratuluje że @ przyszła, szkoda że akurat teraz jak iskrzy, no ale tak jak mówisz, odrobicie niedługo

OK lece spac, mały pewnie zaraz na nocnik wstanie. dobrej nocki

reklama
Elwirko urocza ta Twoja Malutka:) Jakoś tak mi przypomina Majeczkę Lolkak:D Słodko je bułkę:D Ja jak się pokłócę z J to nie ma mowy żebym spała u dziecka na podłodze. No bez przesady. W końcu to Wasze wspólne łóżko. Nie musisz się z nim kochać, ale spać w jednym łóżku możecie;) Nie śpij na ziemii;)
KasiaF eee nie smutno mi, że mam @ a iskrzy. Są też inne metody godzenia się:D Ale na razie jest tak, że on ogląda tv, ja netuję, być może pójdziemy spać bez niczego;) Ale zrobił mi przepyszną kolację sam od siebie:p

KasiaF87 a tam ładne znajomy dobry fotograf to i ja ładna pohotshop wszystko zniesie hihihi a Twoje na pewno będą przepiękne wszystkie zdjęcia ślubne są piękne jeśli widać na nich miłość...
Elwirka25 niech sam śpi na podłodze jak taki mądry bo go w domu nie ma:D eh facet to jednak facet jaki on by tam nie był...:D:D
Krajewski jako pierwszy taniec rządzi:D:D

Ostatnia edycja:
Pewnie że tak moja Dominika szybko siedziała raczkowała chodziła po schodzach do góry i na dół ale za to mało mówi coś za coś... Ciesz się że masz spokój i nie ganiasz jej:p:p

Elwirko pamiętaj, że każde dziecko ma swój rozwój. Moją Chrześniaczkę wyganiali na terapię a ona zrobiła ''na złość'' i się nauczyła siedzieć, plus raczkowanie doszło i to takie, że ciężko za nią biegać:D

reklama
Witam

W końcu sie obrobiłam i juz wszystko przygotowane,niestety imprezka nie do końca jutro wypali bo moja siostra jest chora i chyba nie przyjadą ale druga przyjdzie z chłopakiem to sobie posiedzimy.
Naszykowałam się trochę i tak mam dwie sałatki jedna z tuńczykiem a 2 z kurczakiem i ananasem,upiekę jutro troszke pałek i skrzydełek z kurczaka które juz się marnują w przyprawach,zrobię parę kotlecików z mielonego i fileta,szyneczkę wiejską Z zakupił,do tego jakiś ogórek i pomidor i wsio.
o zoo pisłayscie my też mieliśmy się wybrac w niedzielę z dzieciakami ale jak siostra nie przyjedzie to nie wiem chyba że sami pójdziemy z małym tylko my to do takiego zwykłego zoo.
A do zoo safarii też się wybierzemy w to lato bo też takie niedaleko mamy.
W poniedziałek zabieram do siebie na tydzień na wakacje Z siostry syna Wojtusia ma 8 lat i już biedak się nie może doczekać kiedy po niego przyjedziemy,Antoś będzie prze szczęśliwy bo go uwielbia.

Kasiek śliczne laseczki z Was,witaj w klubie mój mały też nadal śpi ze mną a Z w drugim pokoju i też nie mam pojęcia jak go od tego oduczyć chociaż ja uwielbiam z nim spać ale wiem że kiedyś trzeba się za to zabrać.
Kasia fajne to zoo i fotki cudowne,a ty z synkiem na karuzeli wyglądacie uroczo.
Lana ,Anetka Umi w takim razie udanego wypadu do zoo życzę.
Liza oj tak ja tez Cię kobieto bardzo podziwiam i szacun dla Ciebie za Twoją gromadkę ja to czasem z Antosiem głupieje ale Twoja trójeczka jest cudowna.
Vegas u nas to ciągle iskrzy ale pomyśl że skoro są iskry to znaczy że nasza miłość jest gorąca hehe a Twojemu już chyba minęło skoro kolacyjkę żonce zrobił.
Elwirka ech te chłopy ale nie daj się kochana i na łóżku się kładź co się męczyć będziesz jutro Wam minie a ty się nie wyśpisz kochana.Olisia jak zawsze śliczniusia o i nawet na fotkę książeczka od Antosia się załapała hehe.

Do góry