reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

To ja Was wszystkie przebije Dominika śpi do tej pory z Nami... Tak nauczona bo jak była maleńka to mieszkaliśmy w Lublinie z innymi studentami i staraliśmy się żeby nie płakała to masz babo placek...
Teraz zasypia sama ja ogladam sobie telewizje a ona zasypia i do tego wszystkiego budzi sie w nocy a to jeczy a to marudzi nie wiem co jest bylismy u rodzicow tydzien pieknie spala cala noc bez budzenia a teraz znowu to samo nawet nie moge z drugiej strony meza sie polozyc bo musze ja obejmowac... Taką mam pannice paznokcie chce żebym jej malowała a sama nie śpi...

reklama
Mi M. wujek ostatnio mówił że on mieli to samo ze swoim synkiem jak tu mieszkali, do momentu jak zamontowali jakieś specjalne coś tam, że niby prądy wodne idą pod domem, ja nie wierze w takie rzeczy ale cholerka już nie mam pomysłów, mały mi się budzi po 2-3razy w nocy i kasiek powiem ci tyle że ja też całej nocy w naszej sypialni przespa nie mogę bo jak mały pierwszy raz sie obudzi i zobaczy że mnie nie ma to afera jest i ląduje na łóżku w jego pokoju... ale na szczęście nie domaga się spania ze mną tylko żebym była blisko...

Ja też nie wiem co robić nawet wpadłam na pomysł żeby przemeblowac pokój na tak jak jest u rodzicow... Juz myslalam ze bedzie spala chcialam lozko jej kupowac a tu znowu to samo...
KasiaF87 widzę , że niedawno za mąż wyszłaś gratuluje!!! Wrzucałaś tu jakieś zdjęcia ze ślubu?? Uwielbiam takie fotografie oglądać Dominika też i cały czas nasze przeglądamy nie mówiąc już o filmie:)

Hej.
Jakos nie mam czasu zeby pisac ostatnio, i chęci jakoś brak. wzoraj jako ze boż eciało to na procesji byliśmy, potem w gości. wczęsniej sprżatanie i sptrrzątanie ale już koniecm, okna obrobione do końca i spokój.
Kornelinka ALe tekst mały walnął "zepsuta siostra":-D
Klaudix No super te Wasze zdjęcia ślubne. odwazni jesteścuie a i pewnie byliście wtedy szaleni? :-D:tak: u nas też faschowiec robil zdjecia slubne, a potem się okazało że nie dostaniemy zdjec na płytce a mówili że wszystko w cenie jest wliczone i do tej pory nie mamy płytki z ezdjkęciami takimi w normalnym formacie :crazy:
Kasia a u mnie wczoraj normalnie sklepy pootwierane, tylko biedronka zamknięta była. u mnie jako pierwszy taniec było WIelka miłość Krajewskiego. Do tej pory jak gdzieś razem to słyszymy to na łzy oboje bierze. Mu to cały czas przytuleni tańczyliśmy.:happy:
Młodamamusia Idziesz jak burza, Fajnie ze Rafałek grzeczny jest.
Kasiek Witaj. Super fotki. śliczną masz córeczkę.

Wiecej nie dam rady.

EWI my właśnie dlatego nie braliśmy takiej wolnej bo chcieliśmy całą impreze na luzie przetrwac, ta co mieliśmy też jakaś szybka nie jest ale bardziej ruchliwa, tak jak pisałam my nawet w kościele łez nie puściliśmy, tylko się do siebie uśmiechaliśmy. A ty byłaś już u lekarza? lepiej się już czujesz?
KASIEK (mam sentyment do tego przeinaczenia naszego imienia, w liceum tak na mnie przyjaciółki mówiły, i M czasem do tej pory tak powie, i jedna przyjaciółka z tamtych też) jeszcze fotek nie wstawiałam, tylko 2filmiki podawałam linki na youtube, kilka stron w tył one będą, a zdjęcia gdzieś za tydzień, ale chętnie twoje pooglądam

a4.jpga3.jpga5.jpga2.jpga6.jpga7.jpgDSCF8399.jpga1.JPGa9.JPGa8.jpg My też tańczyliśmy do tej piosenki eh... Moje to już przestarzałe prawie rok minął;p

Cześć Babeczki:)
U nas od popołudnia jest brat z bratową i trójką dzieciaków, więc jest wesoło:) Mała ostatnio nie może narzekać na brak towarzystwa dzieci:) Co mnie zresztą bardzo cieszy:)
Okresik dostałam, uf:) Między mną a J trochę dziś iskrzy, ale cóż.. Minie to nawet się nie przejmuję;) Już niejedno przeszliśmy:D

Kasiek witaj wśród nas:) Fajne zdjęcia:)
Umi ależ Ty wesoło piszesz:D Jak coś czasem palniesz to się śmiać chce:D
Liza o widzisz, a moja Perła to za rączkę nie bardzo chce iść. Czasem ma przebłyski, że chodzi za rączkę, ale tak to nie, Zosia-Samosia. Trzeba ją było Zosia nazwać:D Świetnie by odzwierciedlało jej charakter:D
KasiaF wow, extra foty, zwłaszcza jak mieliście zwierzaki tak blisko:D Też bym chciała tam pojechać, ale to szmat drogi stąd.

co do zasypiania to moja bez problemów zasypia, więc nie pomogę. Nie muszę nad nią ślęczeć by zasnęła co mnie bardzo cieszy bo kiedyś to musiałam i masę czasu się na tym traciło.

reklama
Elwirka25 nie przejmuj się u mnie jest to samo z tym że mój sam wychodzi i idzie spać gdzie indziej a ja za nim chodzę żeby nie robił lipy przy teściowej bo mi będzie pierniczyła nad głową... Cały dzień go nie ma i on jest zmęczony a ja nie eh... Słodziutka ta Twoja mała kiedy moja taka była i dudlała butelke i przede wszystkim kiedy tak ładnie w łóżeczku leżała hahaha

Do góry