reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

1.JPG3.JPG2.JPGA więc jak już pisałąm jestem mamą Dominiki którą urodziłam na 3 roku studiów skończyłam je dziennie w lutym z tytułem inżyniera teraz od października idę na magisterkę ale już zaocznie, od sierpnia zeszłego roku jestem szczęśliwą mężatką:)
Liza powiem Ci że ostatnio poczytuję Cię a to dlatego że jestem pod wielkim wrażeniem jak sobie radzisz chyba jesteśmy równolatkami a ja nawet jak bym chciała to ciężko chyba było by mi zdecydować się na drugą pociechę myślę o tym bo duża różnica wieku będzie się robiła a Ty już masz trójkę gratuluje:D A to my:

reklama
umi2 a może chodzi Ci o Bałtów... Wiem że w lubelskim zoo takowe jest w Zamościu chyba ale nie byłam tam więc nie wiem czy to safarii

:-D ale i powiedzieli zoo safari:-D a to sie okazuje ze to jest park jurajski:-p tak o Bałtów mi własnie chodziło:-D tylko wtedy sobie w google nie wpisałam i slepo wierzyłam ze to safari

Kasia wow!!!!!!!!!! super zmieniam zdanie jednak to własnie jest przezycie:-D

edit kasiek sliczne dziewczyny jesteście:-)

umi2 te zdjęcia są właśnie z Bałtowa byłyśmy tydzień temu w sobotę i teraz wszystkim reklamuje oprócz parku jurajskiego jest tam właśnie zwierzyniec po dolnym można piechotką chodzić do górnego zawożą autobusy nie byłam tam bo zaczęło padać, ale jest park rozrywki rollercoster spływ tratwami i w zimę stok narciarski plac zabaw na piasku z odkopywaniem szczątkó dzinozaura i to nie w lubelskim a właśnie w świętokrzyskim http://www.juraparkbaltow.pl/ tu jest link jakby któraś z Was miała niedaleko GORĄCO POLECAM!!!

umi zasnie, ale on jak narazie lepiej spi mi na dworze:p takze wole sie przejsc i on ladnie zasnie:-)
KasiaF a no normalnie ogarniam, Hania z danielem chodza obok mnie a jak samochod jekis jedzie uciekaja na bok i tyle :tak:
kasiek hehe, nie ma co podziwiac, są kobietki z wieksza iloscia dzieci ;-) ja to pikus, jedyni to ze jestem mloda i taka gomadka;-) Jesli jestes rocznik '88 to tak jestemy równolatkami.:-)
Ładne zdjecia! jestescie pikne ;-) hehe milo was poznac.

UMI mowisz ze wybierasz sie do Bałtowa? moja siostra mnie tam wyciąga tez mamcos tyle km tam jak do ciebie chyba.. ale niewiem kiedy pojedziemy,chyba po polepszeniu syt finansowej ale to jeszcze daleko do tego......:-(

kasiek aaa czyli jest cos takiego jak podjazd autobusem jednak mnie nie wkrecali. A jak wrażenia? Córce ie podobało? Bo mnie chodzi głównie o to zeby mój młody był zadowolony

edit
Liza ooo to moze sie jakos umówimy? tzn ja dopiero od wrzesnia planuje jesli juz a jesli nie to w ogóle w przyszłym roku

na karuzelach

KASIEK witaj wśród nas! śliczne z was dziewczyny :-) A ten park u was to widze jest naprawde fajne i na wiele różnych atrakcji nastawione
UMI no właśnie w tym urok, ale jak gorąco to niewiele zwierzaków ci zajrzy przez okno bo siedzą sobie pod drzewkami i się studzą

EDIT
LIZA no tak ale jak tamci byli młodsi to ci nie uciekali?

Ostatnia edycja:
8.JPGZobacz załącznik 3661725.JPG10.JPG3.jpg7.JPG9.JPGZobacz załącznik 366178Tak na ten górny zwierzyniec to tylko autobusem ni nie można z niego wysiadać więc stwierdziłam że na razie nie warto bo Domka nic nie zobaczy ale na dolnym też fajnie dla smyków tam można z bliska zobaczyć zwierzątka a niektóre jak kozy i kucyki pogłaskać
BAAAAAAAAAAAAARDZO jej się podobało myślałam że nie będzie rozumiała i te dinozaury nie będą ją interesować biegała oglądała piszczała warczała nawet całowała!!! 2.JPG

KasiaF nie, nie uciekali nigdy:no: wrecz trzymali sie mamusi za raczke i wogole ;-) uczylam ich tak od poczatku i nie mialam z nimi nigdy problemu :-p

Umi napewno sie zgadamy ;-) namiary na mnie masz wiec jak cos to daj znac a ja napisze czy odpowiada, fajnie by bylo pojechac w tym roku, oderwac sie od tego wszystkiego.... :tak: zobaczymy
Narazie zobaczymy ile kasy wydamy na Hani szkole... ehhh, coraz blizej wrzesien...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry