reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Młoda to przybijam:p Pamiętam to te co kupiłaś krótko przed "przytyciem" ciążowym:-)

Anetka w takiem razie spróbuję. Ja jemu podałam rumianku, ale wykrzywiał się i nic nie pomogło. On ma poprostu straszne kolki trwające cały dzień.W nocy śpi jak aniołek, budzi się tylko na jedzenie i od razu zasypia...dni są koszmarne:-(tak mi go szkoda...

w dodatku chciałam go umówic na dzisiaj do pediatry ale oczywiscie maja wolne dzisiaj w przychodni:(

Vegas Martynka niesamowita:-)

KasiaMały pewnie zachwcony:-) Miły dzionek, pozazdrościc:-)

agoosia a ja wiem co czujesz ój, młody tez czasem sie budzi po 5 i wcale nie chce mu sie spać
beacia Przypomniałas mi ze bede musiała we wrzesniu wybrać sie do Mopsu... Juz sie ciesze na to spotkanie:wściekła/y:. Moze pogadaj ze swoi facetem szczerze, tak aby rozwiał Twoje wątpliwości. Słodko sie śmieje Twój Kacperek:-)
gosia masz szczęscie:-p ja na miejscu twojego meża bym sie wkurzyła:-D no ale to dla tego pewnie, ze u nas na podkarpaciu z praca jest maksymalnie ciezko i znaleźć coś to na prawde graniczy z cudem a do tego pensje sa nie za ciekawe
klaudix zdjęcia mmasz boskie:tak: strasznie mi sie podobają, ale koni osobiscie nie lubię:-p
kornelinka piekna z was para:-)
vegas widzisz doceń to ze Martynka jest taka grzeczna przynajmniej sie nakramić daje:-D
Kasia ooo a ja miałam sie wybrać z Kacprem do tego zoo safari:-) Jak tam sie jeździ własnym autem czy tak jak słyszałam autobusem? Bo ja mam ta 150 km:-p i nie wiem jak sie nastawic psychicznie:-D

Lana Anetka wy do tego zoo safari sie wybieracie? Kiedy jedziecie:-p moze sie dołacze:-D?

Lana w sierpniu to jedziemy nad wode na 3 dni jak finanse pozwolą wiec ten miesiac to odpada, ja myslała bardziej o wrzesniu:-(. A no ale Kacper był by happy, chyba bardziej by go te laski interesowały niż zwierzęta:-D

LANA ja mówię o takich filiżankach co ludzie z niemowlakami wchodzą... szwagier chciał nam zdjęcie zrobi i zanim ruszyliśmy to troche naszą zakręcił,a ona potem jeszcze nabrała prędkości, szwagierka z synami siedziała obok i prawie wogóle im się ta filiżanka nie kręciła, byliśmy na tych dla starszych i efekt był słabszy niż tam, a tak poza tym to ty sie kobieto nie martw o wytrzymaloś parasolek, ja z małym wchodziłam na takie bardzo wolne dla maluchów, Kacper sie na nich niestety nudził, i musiałam z nim byc bo by jeszcze zejśc chciał sam. I jedna jest świetna, ustawia się tak fajnie bokiem i zapiernicza że masakra, z małym trochę mi niewygodnie byo bo od tego ustawienia on na mnie się zsunął i nie było jak sie za bardzo chwycic żeby też jego trzyma ale oradziliśmy sobie ;-)
UMI tam wjeżdrzasz swoim samochodem, do 4r.ż dzieci gratis, ja Kacpra wzięłam sobie do przodu na kolana żeby lepiej widział, ludzi wczoraj było mnustwo, i korki takie trochę ale chociaż się można było poprzygląda zwierzakom, weź sobie lornetke ;-)
KLAUDIX no miał moc wrażeń, śmiałam się że to dzień dziecka a nie taty... ale wieczorkiem tatuś sobie nadrobił

Ale mam zakwasy od tego trzymania się na tych karuzelach... a Kacper i M katary załapali... :-/

EDIT
ANETKA,UMI,LANA jak jyż będziecie na safari to kawałek od safari ok 2km jest dino park,wjazd 10zł dzieci do końca 3r.z. gratis, można wziąźc taki fajny wózek dina z jajkiem za 5zł i dziecko wozic, też fajnie chociaż oparte tylko właśnie o dinozaury i ludzi z tamtych czasów, mały plac zabaw, muzeum

Ostatnia edycja:
Kasia no własnie tego sie najbardziej bałam ze własnymi autami:-( ja nie lubie tak jechac martwic sie czy jakiegos zwierza nie ubije i ogladać:/ szkoda ze nie ma takich wycieczkowych autobusów
Liza, Lana mam to samo szczególnie po dłuższej nieobecności

umi ale my chyba nie piszemy o tym samym Zoo?? Ty tam masz 150 km? Jak to możliwe, skoro ja mam 120? :-p Ty masz do Świerkocina ponad 600 km :szok::-p

reklama
Do góry