reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
anetka :-D nooo prawie to samo Lubuskie a Lubelskie:-p no to ja sie wybieram do innego teraz musze znaleźć ta miejscowość za chorobe nie paietam jak to sie nazywa:/

LANA jak to nie biegają pod samochodem? to my chyba też o innych miejscach mówimy... w tym właśnie największa frajda jak ci struś łeb do auta wsadzi albo jakaś zebra...
UMI jak dla mnie to masz dobre wyobrażenie... jedziesz sobie ścieżką po której biegają zwierzęta... jak ci jakiś bawół stanie na drodze to czekasz aż sie ruszy, a masz zakaz trąbienia ;-) ale jak my wczoraj byliśmy to jechaliśmy takim sznureczkiem że i tak szybciej byś nie pojechała... masz zakaz wysiadania z auta, i ograniczenie prędkości do 5km więc nawet jak byś chciała to krzywdy im nie zrobisz
LANA no mi się w dinoparku podobało, Kacprowi też, byliśmy tam już drugi raz... zresztą zdjęcia widziałaś chyba :-)
LIZA temat ci nie podpasował dzisiaj, ale zaraz poszukamy czegoś innego ;-) jak twoja banda dzisiaj?

EDIT
albo ja waszego wyobrażenia nie rozumiem o tym zoo... :sorry: bo na tym filmiku wida przecież że tam zwierzaki koło samochodów chodzą... no i na filmiku jest tak ładnie zielono...
EDIT 2
LANA no co ty z tą wagą... już nie przesadzaj, ja też mało nie waże i mi nikt nie zabronił. Szwagier wchodził na te karuzele a ma 1,9m wzrostu prawie i warzy ponad 100, kochana ty sie o nic nie bój takiego... a i na filmie wida filiżanki te szybkie a są jeszcze jedne właśnie o których ci pisałam że wolne by powinny, to wogóle wygląda tak że na środku jest dzbanek a po bokach filiżanki na talerzykach niby
I ta karuzela z tymi takimi światełkami niby jest właśnie najszybsza wg mnie, a na te samoloty co są na filmie to baliśmy się już wchodzic

Ostatnia edycja:
Jest ktos z woj Lubelskiego?:-p

Kasia a jednak biegają... :-D chyba bym sie posr*** ze strachu jak by i struś włożył leb do auta:-D wiałabym w podskokach

Kasia a moja banda oki, bylismy na dworze juz mielismy isc na spacer a tu zaczelo wiac, chmura naszla i chyba popada wiec wrócilismy do domu, bo łeb by urwalo tak zaczelo wiac:p
Przeczekamy chwile i pojdziemy, byle nie za dlugo bo mikus zazwyczaj zasypia na spacerku:p

Ehhhhh....

Ja jestem z lubelskiego:D Jeszcze na tym wątku nie pisałam jestem Kasia mam 23 lata i jestem mamą Dominiki która ma rok i 8 miesięcy. POZDRAWIAM
Liza wielki szacun za tą bande jak Ty sobie dajesz radę??

kasiek88kasiek a witamy u nas :-) napisz cosik wiecej o sobie i o niuni;-)
a ja... jak widac daje rade;-) dzieciaki starsze są juz duze i madrzejsze niz te 2-3 latki, wiec spokojnie mam czas na wszystko i w dodatku córka jeszcze mi pomoze ;-) takze nie jest źle:tak:

Ja jestem z lubelskiego:D Jeszcze na tym wątku nie pisałam jestem Kasia mam 23 lata i jestem mamą Dominiki która ma rok i 8 miesięcy. POZDRAWIAM
Liza wielki szacun za tą bande jak Ty sobie dajesz radę??

To cie wykorzystam:-D jak sie nazywa miejscowosc w której jest zoo safari? To jest chyba gdzies w tej czesci od strony Kielc, tak słyszałam i tak kiedys liczyłam km ale nie pamieta nazwy miejscowości:-D

Liza a Mikus nie usnie sa w łózeczku?

umi2 a może chodzi Ci o Bałtów... Wiem że w lubelskim zoo takowe jest w Zamościu chyba ale nie byłam tam więc nie wiem czy to safarii

reklama
LIZA ja też wyszłam z małym, do apteki i po ziemniaki, i niestety w drodze powrotnej też nas złapał deszcz, naszczęście miałam parasolke, ale miałam kłopot, 3ręki mi zabrakło, więc Kacper niósł sobie sam parasolke a ja mokłam:-p ważne żeby on nie mukł, a powiedz mi jak ty ich ogarniasz na spacerze?
UMI ale włoży ci nie musi łba, zamykasz okno i im język możesz pokazac... ja niestety nie zdołałam uchwyci miny mojego M jak wyciągał małego z fotelika i mi go podawał siedząc za kółkiem a jak sie odwrócił to prawie dał buzi strusiowi, ale mieliśmy z Kacprem z niego beke...

A oto foto:laugh2:
ze zwierząt

Do góry