reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Beacia Mały słodziak... już się nie mogę doczekac kiedy mój tak bedzie:-)

Lana
dziękuję:-)

Dziewczyny ja nie wiem co z małym, cały czas krzyczy, noc ładnie przespał... Mam wrażenie, że to brzuszek. Niby robi kupkę (normalna konsystencja) ale robi jej zdecydowanie mniej i rzedziej... Cały czas się pręży i prze, aż cały czerwony się robi,a kupki ni widu tylko bączki... Nie wiem może podac mu czopka??

reklama
Elwirka nie termometru jeszcze nie próbowałam... zaraz to zrobieę.

Lana Okłady, masaże, wszystko robiłam i nic:-(

Przed chwilką zrobił kupkę i narazie jest spokojny, tylko pytanie na jak długo?
Ja staram się jeśc dobrze nawet witaminy odstawiłam, bo żelazo, ale musze je brac bo widzę, że już mi czegoś brakuje bo zajady zaczęły mi się robic...Zobaczymy jak w ciągu dnia będzie... Spróbuje jeszcze ten termometr wrazie czego...

I dziękuję za rady...

Dobry :-D

co tam kochane?;-):-)

mój synek jest normalnie cudny ;-)
tylko wezme go na ręce to zaraz śpi;-);-)

A i normalnie wmieściłam sie w kolejne 2 pary spodni;-):-)

klaudix a jeszcze lepiej jakbyś Ty wypiła herbatkę z kopru włoskiego albo rumianek i później przystawiła małego do piersi ;-) powinno pomóc, ja tak robiłam jak jeszcze karmiłam a mała miała brzuszkowe problemy.

reklama
Witam. U nas też w nocy była straszna burza, Mała wyła bo się bała, a teraz już ładna pogoda.

Klaudix, Młoda ja też szybko weszłam w dżinsy. Może temu, że w ciąży urósł mi brzuch do przodu a nie roztyłam się po bokach;) A po porodzie brzuszka już nie miałam. Zresztą byłam chudsza niż teraz;>

Beacia
ale cudnie się Kacperek śmieje:) Ja też mam świetny filmik jak Mała miała z 9 miesięcy jak się śmieje to potem wkleję:)

dopisek:
tutaj Martynka z 11 października 2010 jak się zabójczo śmieje:D Miała wtedy 10 miesięcy.
http://w855.wrzuta.pl/film/9eEIeA5E2Fm/dscn0426

Ostatnia edycja:
Do góry