reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
A tak z innej beczki Kasiu tak mnie natchnęłaś tym ślubem, że stwierdziłam, że Wam pokażę parę zdjęc ze swojej sesji ślubnej:-D

Załączniki

• -37.jpg
    -37.jpg
    87,6 KB · Wyświetleń: 62
  • -44.jpg
    -44.jpg
    37,3 KB · Wyświetleń: 65
  • -6.jpg
    -6.jpg
    119,1 KB · Wyświetleń: 65
  • -20.jpg
    -20.jpg
    77 KB · Wyświetleń: 63
  • -33.jpg
    -33.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 63
  • -11.jpg
    -11.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 64
  • -27.jpg
    -27.jpg
    75,8 KB · Wyświetleń: 64
  • -43.jpg
    -43.jpg
    45,3 KB · Wyświetleń: 79
  • -18.jpg
    -18.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 59
  • -23.jpg
    -23.jpg
    98,3 KB · Wyświetleń: 72
Ostatnia edycja:
no no zaszalałaś kochana

ja mam tylko z cywilnego
dsc_8470.jpgdsc_8474.jpgdsc_8482.jpgdsc_8483.jpgdsc_8492.2.jpgdsc_8463.jpgdsc_8473.1.jpg

Przy podpisie stoję i udaję bo już dawno sie podpisałam

A składając przysięgę ja patrząc na męża mówiłam to tak że prawie płakał a on o dziwo powiedział ładnie chodz jak się stresuje to sie śmieje

jaki problem był z tą marynarką żeby ją kupić bo przecież nie ma garniturka żeby był z marynarką.

Dziękuję bardzo wy też pasujecie do siebie

U nas od 4 dni co godzinę czkawka

Świetne jest to zdjęcie na molo i koniu odważna jesteś :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::cool::cool::cool::cool:

Poryczałam sie właśnie włączyłam płytę ze starymy zdjęciami folderów tam z 50 i znalazłam zeskanowane usg Filipa normalnie tyle walki o to i sie dziś znalazło na płycie

Ostatnia edycja:
dziękuję:-) lubie jeździc konno... choc w tej sukni miałam problem na niego wsiąśc:-D suknia ważyła z 15 kg (lekkie utrapienie w czasie ślubu) i miała długi tren koń po nim deptał:p(zał.)... zresztą podziumdział też mój welon:-D

A nie miałaś zdjęc z usg?? takie rzecz zawsze wzruszają:-)

Załączniki

• -24.jpg
    -24.jpg
    102 KB · Wyświetleń: 47
Nie miałam bo dawca spermy sobie przetrzymał i nie chce oddać a teraz okazuje się że zostały na płycie skany całe szczęście i nie szczęście bo są tak małe że nic nie widać aj może jakiś program znajde który przywraca do pierwotnego rozmiaru

Ostatnia edycja:
fajnie tak popatrzec na wasze zdjęcia ze slubu :) tylko pozazdroscic i zyczyc szczescia :)

moj maly ksiaze po kapieli i zasnal sobie.. nagram wam kiedys jak sie smieje, normalnie cudo :)

malwina udanego wypadu na camping :)

klaudix ja na kolki uzywalam na poczatku esputicon a pozniej sab-simplex i powiem ci ze ten 2 czynil cuda ;p

reklama
klaudix zakochałam sie w waszych zdjęciach ślubnych.... poprostu sie zakochałam... są PIĘKNE!!!
Ja mam takie normalne slubne, 5 lat temu nie byly slynne te sesje niestety :-(

Ja wykompalam dzieciaki, doprowadzilam sie do ładu (paznokcie itd.) i jestem zadowolona:p jutro raniutko tylko glowe umyje i pojedziemy do tesciow i do procesje :-)

Do góry