reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
KLAUDIŹ świetne macie zdjęcia, ja też mam plenerowe ale takie zwykłe, a wasze są takie inne, ODWAŻNE, mieliście jakiegoś znajomego fotografa, czy on ma tak ogólnie tAkie sesje?
BEACIA spokojnie, i ty doczekasz swojego wielkiego dnia :-)

My po zakupach, to był błąd, taaaaaaaaaaaaaaakie kolejki, brak miejsc na parkingu i brak chleba... masakra poprostu, a ja wczoraj całkowicie zapomniałam że to jutro wsio pozamykane. no ale jakoś damy rade, Pelek będzie musiał bułki jeśc...
Potem poszłam z nim na spacer, poszalał troche na rowerze i uciekliśmy do domu a teraz grzmi... A M Świat ewdług kiepskich oglada...

kasia no nie wiem czy sie doczekam.. poczekamy zobaczymy :) ja tez dzis poszlam do sklepu i czekalam w taaaakich kolejkach.

lana fajny wózek, a ja nadal sie zastanwiam jaki kupic, chyba bede sie musiala do jakiegos sklepu w olsztynie wybrac bo u nas w nidzicy to nic nie ma ;/

jestem taka zmeczona ze szok ;/ chyba zaraz sie pojde wykapac i spac. do jutra ;*

A my sobie dzisiaj zrobiliśmy dzień atrakcji dla Kacperka :)
Najpierw karuzela, potem nad jeziorko na plac zabaw, potem na pkp zobaczyć pociąg bo Kacpuś je uwielbia i na zakupy. Mnie kolejki ominęły, skorzystałam z kasy pierwszeństwa:-D bo były tragiczne.
I właśnie mamy burzę:-)

hej Laseczki!
Ja miałam pod opieką na 3h Chrześniaczkę /9 miesięcy/. No i rzecz jasna Martynkę:D To dwa żywe srebra, normalnie sajgon:D Ale super się bawiły razem, tyle dobrze:) Najgorzej, że Mała nie chciała aby Maja korzystała z jej rowerka i był niezły ryk. No i nakarmić Majkę graniczy z cudem, jakieś adhd ma:p
Mała niedawno usnęła.
Ale duchotę tu mamy na poddaszu w sypialni, na szczęście ziiimne piwko sobie otwarłam przed chwilą:)

Klaudix o raju, cudna sesja a jaka Ty piękniutka! bo zaraz będę miała kompleksy:D na koniu fotki naj naj:D
Kornelinka gratuluję dzidziusia:) ja mam pełno fotek z usg Martynki, wzruszają do dziś dnia:) Mam też z usg 3D. A Twój synalek ma zabawny wiek hehe. Takie texty, że można paść:D Ja na mdłości nic nie poradzę bo ich nie miałam:) Ciążę miałam wzorową. No pomijając co weekendowe bóle głowy;/
Lana całkiem fajny ten wózek. A nasz na 100% ktoś kupi, tyle maili z zapytaniem czy mogą w razie wygrania odebrać osobiście, że aż mi się japa cieszy:D
Elwirka współczuję ząbkowania. U nas jak zęby idą to zawsze nocki są koszmarne. Póki co, zastój;))
KasiaF już pędzę oglądać Twoje filmiki:D

KasiaF cudne filmiki:) przepięknie wyglądałaś. Pasują Ci takie spięte włoski:) A jaką piosenkę mieliście na pierwszy taniec? Bo ze słów to raczej jej nie znam. My z J mieliśmy ''Zabiorę Cię właśnie tam'', strasznie mnie wzruszyła wtedy ta piosenka:D A drugi filmik śmieszny hehe:D Cmok w dupcię:D super!:D Fajnie się uśmiechasz, a z Waszego synka niezły Kawaler:) a ta mała Dziewczynka co w kółku tańczyła na I filmiku to jakaś kandydatka dla Małego czy rodzina?:D

Ostatnia edycja:
Lizka Dziękuję:-) Na pewno każde zdjęcia są niesamowitą pamiątką:-)

Kaśka Nie to nie był nasz znajomy, robił zdjęcia u mojej znajomej... Co prawda z organizacji po sesyjnej nie byłam zadowolona... Strasznie mieszali, 3 razy album szedł do poprawki, kupe kasy zostawiliśmy a czekaliśmy na finał 4 miesiące. to już nie było profesjonalne:/

Vegas Dziękuje Kochana:-) teraz po ciąży już tak fajnie nie jest...:-( Ale dziękuję:-)
Oh to widzę, że cieżki dzień dzisiaj miałaś:-D Ale najważniejsze żeby dobrze go zakończyc (czyt. piwko)

Lecę spac bo mały w końcu zasnął,więc nareszcie wypocznę... Kolorowych snów Kochane:-)

Klaudix my też tak na album czekaliśmy około 2 miechów bo wiecznie coś. Ale w sumie sesję mieliśmy całkiem fajną. I tak uważam najważniejsze wspomnienia ze ślubu te w głowie a nie na fotkach:)

KLAUDIX no to faktycznie nieprofesjonalnie podeszli... ale za to efekt macie niesamowity... My byliśmy załamani jak się okazało że nasz kamerzysta i jego żona fotografka nie dojadą tylko zastępstwo wysłali, ale ci co byli też byli fajni... no a potem mieliśmy stracha bo dla rodziców mieliśmy w planie kwiaty i zdjęcie z sesji naszej trójki w dużym formacie, a na weselu nam mówią ze maszyna sie popsuła ale wywołali u znajomego...
VEGAS Eleni, Tylko w twoich dłoniach... też chciałam zabiore cie albo wielką miłośc krajewskiego ale w końcu stanęło na tym... jeszcze chciąłam "tak nieodwołalnie kocham cie" ale nie mieli w repertuaże. Relaksuj sie relaksuj póki masz okazje, mi Kacper jeszcze wojuje...
BEACIA napewno... zawsze na każdą przychodzi czas... ja też myślałam że się nie doczekam bo już żeśmy na zeszły rok planowali ale niestety już kilka terminów było zamówione ale musieliśmy przełożyc...
LANA wózek fajny, i fakt, i dla dziewczynki i dla chłopaka :-)

Nie wiem jak tego mojego młodego do snu zachęcic... Burza przyszła i to mocna, ale on chciał w oknie siedzie i patrze... potem powiedział że burzy nie lubi bo bajki ogląda nie można, na dodatek deszcz tak zacinał że nam między progiem a drzwiami naciekło, i jak już pościerałam to jeszcze troche mogkro było i mały biegł i tak walnął biedny o kafelki że masakra, pierwszy raz mi płakał po upadku, od momentu jak sie nauczył chodzic, no i raz w międzyczasie jak się przewrócił i troche nosa starł...

EDIT
VEGAS to jest wnuczka brata ojczyma mojego M. czyli przyszywana kuzynka... Ale nie chciała za bardzo tańcowac, a mały to jaki szczęśliwy jak się na tym filmiku ogląda :-)

Ostatnia edycja:
reklama
witam z rana :) od 5:30 na nogach, kacper dopiero padl.mielismy isc do kosciola i na procesje ale pogoda brzydka i deszcz kropi. u nas w nocy okropna burza przeszla az spac nie moglam.

agosia no to twoj Kacperek mial super dzien :)

kasia wspolczuje upadku. ja to sie nawet zareczyn pewnie nie doczekam. S mowi ze jest mu dobrze tak jak jest.no w sumie ja tez nie narzekam ale zawsze ladniej wyglada to jak jest juz pierscionek czy obraczka

edit.
tak jak wczoraj powiedzialam. wstawiam wam filmik jak kacper sie smieje. zawsze poprawia mi humor :)

http://www.youtube.com/watch?v=r_znqiuv-Ps

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry