reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Liza jest tak że koło 5tc a z wyniku jest tak : skanowanie0002.jpg więc sama jeszcze nic nie wiem

DZIĘKI ZA GRATULACJE wcześniej zapomniałam dodać

reklama
hej.
Widze produkcja nie za duża była.:-):-p
Modamamusia Rafałek słodko wygląda.
Beacia no sporego klocusia ma twoja koleżanka.:tak: a Twój Kacperek też nieźle przybiera.
Malwina Widac ze Zizi fajnei było na basenie. moje dzieciaki na nieszczęście panicznie boją sie wody. po S mają ten strach chyba.
Kasia OPślubne załatwianie tez nei jest łatwe niestety. najgorsz ejest te jeżdzenie i płacenie. powodzenia w odpieluchowaniu.
Gosia dobrze że aMelcve już lepiej trochę. ja też miałam takie fazy ze snami przez pierwsze dwa lata, ale jak przestałam myśłeć ze S moż emnei zdradzac to i sny zniknęły.:tak:
Kasia ładną miałaś suknię, widze z trenem. a ty tesz nieźle wyglądałaś.

Czesc dziewczynki!

Ahh co za dzień... Nie mogę sobie z małym dac rady... Nie chce w ogóle spac, cały czas krzyczy, wygina się, pręży...Wydaje mi się że kupki nie może zrobic... Juz wczoraj taki był...Myśleliśmy, że to kolki, ale to chyba jednak nie to... Tak mi go szkoda, bo się strasznie męczy.Nie wiem co może mu pomóc...:-(

Kasiu FIlmiki świetne... i tak jak napisała Liza aż chce się swój ślub pooglądac...
Kornelinka gratulacje! a na mdłości to tak mi troszke (ale tylko na początku) pomagaly migdaly, a rano jak leżałam w łóżku K przynosił mi biszkopciki i wodę, jadłam i piłam na leżąco... Ale tylko dwa tygodnie przynosiły rezultaty... iiii.... do 5 miesiąca już nic nie pomagało, więc poprostu się oswoiłam a kibelka potraktowałam jak swojego przyjaciela:-D
A łóżeczko super! też zamawiałm z allegro i jestem bardzo zadowolona (ja mam z serii klapuś czy cos w tym stylu z szuflada, swoją drogą bardzo się przydała)

Ostatnia edycja:
Ja zastanawiam się nad turystycznym a drewnianym bo drewniane nie zdało rezultatu więc mam lekkie zastrzeżenia

Klaudix śliczny Fifi

Dziewczyny a jeszcze z innej strony słowa Filipa chce siostre bo z bratem bede musiał sie dzielić autem a siostra dostanie lalke

lub

Siostra jest zepsuta na zdjęciu nie ma głowy

Myślałam że padne ze śmiechu

Elwirka albo siedzimy i pyta a skąd dzidziuńka i moja babcia PRZEDSZKOLANKA mów wiesz Filipku dzidzie bocian przyniesie a Filip
Babcia glupoty mówisz dzidzie tata zrobił i urośnie to bedzie
a babcia na to Filipku a skąd ty to wiesz w bajce widziałem

To był szok dla całej rodziny

reklama
super masz moje dziecko właśnie wpadło w histerię bo za późno sie zorientował że musi siku i posikał majty spodnie skarpetki i buty i wielka histeria bo przecież on już tego nie robi ale udało mu sie wytłumaczyć że może się tak zdarzyć

Do góry