reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

KasiaF widzę strasznie zabiegane dni u Was. Fajnie, że napisałaś bo coś nam wsiąkłaś, Ty i Justyś. Ciekawe co u Niej? Bo aż się martwię jak jej wyniki!
Trzymam kciuki za Kacperka w odpieluchowaniu. Ale widzę, że i tak dobrze mu idzie:) 16kg waży, nie wiem czy to dużo czy nie, w każdym razie od przyjaciółki syn ważt 15.5 i jest w normie. A ma 2 latka i miesiąc. To chyba z Kacperkiem nie ma tragedii:)

reklama
VEGAS a no widzisz, zabieganie jak nie wiem... myślałam że po weselu będzie lepiej ale jest dalej ciężko... na szczęście przedemną troche wolnego, dopiero w niedziele do pracy. A o Justysi też trochę czytałam, kurcze oby było oki, ona często dopiero po północy się odzywała to może jeszcze dzisiaj się odezwie... a jak tam Martynka?

kasia A jak się bawiłaś na weselu? Nie było mnie przez jakiś czas, to chyb przegapiłam relację i fotki :-(
My w ten weekend byliśmy na weselu, choć nie swoim ;-) i się dobrze bawiliśmy :tak:
A teraz ciężki tydzień przede mną w pracy. Ech, poprzedni tydzień był luźny, to teraz trzeba to nadrobić :-(
Można się załapać na jakieś próbki farb do włosów:
Ankieta farbowanie włosów - znajome
P. pojechał po moją siostrę, szwagra i siostrzenicę na lotnisko, a ja uciekam w końcu spać, bo niedługo zacznie świtać ;-)

Witam :)

Weekend udany, czas wrócić do żywych:-D
Szkoda tylko, że mojemu M dopatrzyli się jakiegoś błędu (o jeden dzień!) na wniosku o urlop i cofneli go, cała procedura od nowa... Jak my kochamy tę papierologię w wojsku:wściekła/y:
Wczoraj M zrobił sobie z Kacperkiem meski wieczór, nie pozwolili mi się ze sobą bawić, miło mi sie patrzyło na nich, Szaleją za sobą:-D A ja chociaż miałam sporo czasu dla siebie i ugotowałam Kacperkowi na dziś zupke jagodową, mam nadzieję, że mu zasmakuje:-)

Elwirka Daj znać co u lekarza :)
KasiaF Mój też waży 16 kg:-)
Anka Witaj :)
Młodamamusia Śliczny synuś, a mamusi mleczko smakuje mu najbardziej:tak:
Klaudix My nie szczepiliśmy przeciwko rotawirusom i pneumokokom.

Ale dzidzia kopie, już zapomniałam jak to jest jak cały brzuszek podskakuje :)

liza moj kacper jeszcze nie raczkuje, ale jak zacznie to pewnie tez nie bedzie duzo tyl. a kiedy Mikus zaczal raczkowac?
Hymmm miał z 9miesięcy:tak: :-)

liza to moja oli wazy 10 juz tez a urodzila 2450
No moj w wieku twojej tez tyle wazyl i potem juz zaczynal coraz mniej tyc :tak: :-)

witam was wszystkie młodziutkie mamy
ja jestem mamą obecnie dwóch chłopców i czekam na 3 sierpniową niespodziankę
Witam, napisz cos wiecej o sobie!:)
witm wszystkich moje dziecko dzisiaj przespalo cala noc idziemy poniej na kontrole do lekarza..........
Super!daj znac jak po wizycie, co lekarz powiedzial...

Hej,
u nas noc srednia,zaraz na dwor mykamy...
pogoda sie poprawila ;-)

Hej:-)

Kasia Życzę dalszego powodzenia w odpieluchowywaniu:-)

Anka Witaj!

Koniczynka
Wytrwałości w pacy życzę:-D
Elwirka Ciesze się i odezwij się do nas co u lekarza:-)

U nas też noc średnio... Mały marudził, coś ma problem żeby zrobić kupkę, tzn niby robi ale strasznie musi się naprężyc i nakrzyczeć przed...:/ Aż mi go szkoda:-(

Nadrabiam sam wczorajszy dzien, bo wczoraj siły nie miałam. Dostałam a w nieziele wieczorem @ do tego mały nie spał do 3 wiec byłam padnięta i nie myslałam logicznie. Ale dziś było lepiej. Dałam mu mniej picia wieczorem + syrop z melisy i obudził sie o 2 i o 3 sama niee wiem czego, pogadał do siebie i zasnął za to o 5 juz wołał, ze chce pic.
\
malwinka Zuzia swietnie wygląda widać że bardzo jej sie podobało:-) a ten basen to zabójczy!!!!!!!!!! super dosłownie!!!
młoda ale masz przystojniaka
yes2.gif
gratuluje z okazji udanej przymiarki dżinsów
laugh.gif

klaudix ja nie szczepiłam i oprócz podstawowych nie mam raczej zamiaru na nic szczepic, bo mój kiepsko znosi szczepionki
beacia dużego szkraba masz:-)
yes2.gif
ładnie przybiera:-)
anka witaj
Kasia a zdjecia ze ślubu to kiedy dasz?:-p
agoosia az ci zazdroszcze tych kopniaków:-):-p
Eliza 4 dzieci:szok: ja mam czasem przy jednym dosć:-p, ale to pewnie dla tego ze mały jest jedynkiem a tak to dzieciaki od poczatku sie pewnie sobą interesowały

Ostatnia edycja:
reklama
Kacperek sobie wcina drugie śniadanko, a ja popijam inkę i odpoczywam, nie wiem po czym:-D

Liza U nas też pogoda sie poprawiła, chociaż nadal pozostawia wiele do życzenia:-p
Klaudix A karmisz piersią? Może coś mu zaszkodziło? Oby przeszło szybciutko, szkoda takiego maluszka:*
Umi Noc na prawdę nie zaciekawa:( Ja to już zapomniałam jak to jest wstawać w nocy, ale czuję, że za jakieś 4 miesiące brutalnie to sobie przypomnę:-)

Do góry