reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

KasiaF widzę strasznie zabiegane dni u Was. Fajnie, że napisałaś bo coś nam wsiąkłaś, Ty i Justyś. Ciekawe co u Niej? Bo aż się martwię jak jej wyniki!
Trzymam kciuki za Kacperka w odpieluchowaniu. Ale widzę, że i tak dobrze mu idzie:) 16kg waży, nie wiem czy to dużo czy nie, w każdym razie od przyjaciółki syn ważt 15.5 i jest w normie. A ma 2 latka i miesiąc. To chyba z Kacperkiem nie ma tragedii:)

reklama
VEGAS a no widzisz, zabieganie jak nie wiem... myślałam że po weselu będzie lepiej ale jest dalej ciężko... na szczęście przedemną troche wolnego, dopiero w niedziele do pracy. A o Justysi też trochę czytałam, kurcze oby było oki, ona często dopiero po północy się odzywała to może jeszcze dzisiaj się odezwie... a jak tam Martynka?

kasia A jak się bawiłaś na weselu? Nie było mnie przez jakiś czas, to chyb przegapiłam relację i fotki :-(
My w ten weekend byliśmy na weselu, choć nie swoim ;-) i się dobrze bawiliśmy :tak:
A teraz ciężki tydzień przede mną w pracy. Ech, poprzedni tydzień był luźny, to teraz trzeba to nadrobić :-(
Można się załapać na jakieś próbki farb do włosów:
Ankieta farbowanie włosów - znajome
P. pojechał po moją siostrę, szwagra i siostrzenicę na lotnisko, a ja uciekam w końcu spać, bo niedługo zacznie świtać ;-)

Witam :)

Weekend udany, czas wrócić do żywych:-D
Szkoda tylko, że mojemu M dopatrzyli się jakiegoś błędu (o jeden dzień!) na wniosku o urlop i cofneli go, cała procedura od nowa... Jak my kochamy tę papierologię w wojsku:wściekła/y:
Wczoraj M zrobił sobie z Kacperkiem meski wieczór, nie pozwolili mi się ze sobą bawić, miło mi sie patrzyło na nich, Szaleją za sobą:-D A ja chociaż miałam sporo czasu dla siebie i ugotowałam Kacperkowi na dziś zupke jagodową, mam nadzieję, że mu zasmakuje:-)

Elwirka Daj znać co u lekarza :)
KasiaF Mój też waży 16 kg:-)
Anka Witaj :)
Młodamamusia Śliczny synuś, a mamusi mleczko smakuje mu najbardziej:tak:
Klaudix My nie szczepiliśmy przeciwko rotawirusom i pneumokokom.

Ale dzidzia kopie, już zapomniałam jak to jest jak cały brzuszek podskakuje :)

liza moj kacper jeszcze nie raczkuje, ale jak zacznie to pewnie tez nie bedzie duzo tyl. a kiedy Mikus zaczal raczkowac?
Hymmm miał z 9miesięcy:tak: :-)

liza to moja oli wazy 10 juz tez a urodzila 2450
No moj w wieku twojej tez tyle wazyl i potem juz zaczynal coraz mniej tyc :tak: :-)

witam was wszystkie młodziutkie mamy
ja jestem mamą obecnie dwóch chłopców i czekam na 3 sierpniową niespodziankę
Witam, napisz cos wiecej o sobie!:)
witm wszystkich moje dziecko dzisiaj przespalo cala noc idziemy poniej na kontrole do lekarza..........
Super!daj znac jak po wizycie, co lekarz powiedzial...

Hej,
u nas noc srednia,zaraz na dwor mykamy...
pogoda sie poprawila ;-)

Hej:-)

Kasia Życzę dalszego powodzenia w odpieluchowywaniu:-)

Anka Witaj!

Koniczynka
Wytrwałości w pacy życzę:-D
Elwirka Ciesze się i odezwij się do nas co u lekarza:-)

U nas też noc średnio... Mały marudził, coś ma problem żeby zrobić kupkę, tzn niby robi ale strasznie musi się naprężyc i nakrzyczeć przed...:/ Aż mi go szkoda:-(

Nadrabiam sam wczorajszy dzien, bo wczoraj siły nie miałam. Dostałam a w nieziele wieczorem @ do tego mały nie spał do 3 wiec byłam padnięta i nie myslałam logicznie. Ale dziś było lepiej. Dałam mu mniej picia wieczorem + syrop z melisy i obudził sie o 2 i o 3 sama niee wiem czego, pogadał do siebie i zasnął za to o 5 juz wołał, ze chce pic.
\
malwinka Zuzia swietnie wygląda widać że bardzo jej sie podobało:-) a ten basen to zabójczy!!!!!!!!!! super dosłownie!!!
młoda ale masz przystojniaka
yes2.gif
gratuluje z okazji udanej przymiarki dżinsów
laugh.gif

klaudix ja nie szczepiłam i oprócz podstawowych nie mam raczej zamiaru na nic szczepic, bo mój kiepsko znosi szczepionki
beacia dużego szkraba masz:-)
yes2.gif
ładnie przybiera:-)
anka witaj
Kasia a zdjecia ze ślubu to kiedy dasz?:-p
agoosia az ci zazdroszcze tych kopniaków:-):-p
Eliza 4 dzieci:szok: ja mam czasem przy jednym dosć:-p, ale to pewnie dla tego ze mały jest jedynkiem a tak to dzieciaki od poczatku sie pewnie sobą interesowały

Ostatnia edycja:
reklama
Kacperek sobie wcina drugie śniadanko, a ja popijam inkę i odpoczywam, nie wiem po czym:-D

Liza U nas też pogoda sie poprawiła, chociaż nadal pozostawia wiele do życzenia:-p
Klaudix A karmisz piersią? Może coś mu zaszkodziło? Oby przeszło szybciutko, szkoda takiego maluszka:*
Umi Noc na prawdę nie zaciekawa:( Ja to już zapomniałam jak to jest wstawać w nocy, ale czuję, że za jakieś 4 miesiące brutalnie to sobie przypomnę:-)

Do góry