reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
witam

u nas tez rano było brzydko i ubrałam cieplej Zuzie a jak słonko wyszło to spocona była.
Teraz spi a ja juz sałatke sobie zrobiłam bo chodziła za mna od dłuzszego czasu.

umi to na zdjeciu jeszcze mało widac.
Tropical Islands > Goście > Atrakcje > Klub dla dzieci Tropino

vegas to Martynka nosi 20 , Zuzia juz od dłuzszego czsu 21 ,22

ja nie wiem co z tymi dziecmi jest ale moja Z tez miewa humorki a do tego słabo spi w nocy
kasia to trzymam kciuki za odpieluchowanie i wstawiaj fotki

koniczynka powodzenia w pracy

klaudix a jakie mleczko dałaś małemu??? zuzia tez naszczescie nie miewała kolek , raz tylko jeden to meczyłam sie do 3 nad ranem i nie zapomne tego nigdy w zyciu

kurde tel mi zuzie obudził ciekawe czy bedzie spała dalej

Malwina u nas z tymi butkami Martynki zależy od numeracji. Bo ma adidaski, lakierki na 21 rozmiar i ma je dobre, jedne papcie miała 21 i już Maja je dostała bo je Martynka miała za małe. Teraz dla odmiany ma dobre papcie na rozmiar 20, ma też trampki na rozmiar 20. A zaś jak ma balerinki na 21 to jeszcze je ma za duże. A jak kupiłam jej sandałki na rozmiar 21 to takie duże, że na 100% nie będą dobre w to lato i je odsprzedałam. Aż żałuję, że wkładki wcześniej nie zmierzyłam a je zamawiałam u koleżanki przez neta. I teraz chcę jej kupić na rozmiar 20 sandałki.

vegas no tak , rozne są te numeracje bucików, najlepiej mmierzyc.

Niestety ja nie bede nic miała , bo kupiłam Zuzi juz 21i 22 w których chodzi...

trudno, będę musiała po Pszczynie pochodzić i coś kupić:) tyle, że na razie albo pogoda do bani i nie chce mi się wózkiem taki kawał zasuwać albo czasu brak:D

Witam!
Nie było mnie troszkę bo mój komp był okupowany przez faceta mojej mamy bo auto chcą sprzedać i kupić sobie coś innego dlatego nie miałam jak i kiedy wejść ale nadrobiłam.

Vegas dzięki że o mnie pamietałaś,niestety jeszcze nic nie wiem na temat moich wyników,tyle tylko że byłam na tym dodatkowym rtg i czekam teraz na wynik,Pytałam tylko tego gościa radiologa co tam nie tak wyszło i powiedział że dr. podejrzewa że mogę mieć problemy z utrzymywaniem głowy czy coś takiego ,a jak spytałam co jeśli sie to potwierdzi to powiedział że wtedy neurolog wprowadzi jakieś leczenie.No ale na razie nic konkretnego nie wiem

Niestety nie odpiszę bo mam pełne ręce roboty bo w sobotę mamy gości taka mała imprezka będzie 7 osób dorosłych i 2 dzieciaczków więc zaczynam sprzątać a w piatek stoję przy garach.

witajcie. nie nadrobie Was wpadlam Wam powiedziec ze Amelce przechodzi kaszel jest lepiej. Zrezygnowalam z pracy. nie wiem czy dobrze zrobilam. Ale sie ciesze:tak:a nie wiem jak moj jak z pracy wroci bo nie uzgadnialam z nIm tego:szok:

gosia dobrze ze malej sie polepsza :) a jesli jestes zadowolona ze zrezugnowania z pracy to z jednej strony dobrze.

justys 3mam kciuki za dobre wyniki

vegas zebys w weekend napisala ze potrzebujesz sandalkow to bym miala, bo tesciowa mi dala ubranka dla dziewczynki i nie mialam co zrobic to oddalam kolezance bo tez ma corke.

lece sie z malym powyglupiac, jak zasnie to wpadne

reklama
Kacperek jeszcze śpi, ale już nie długo, bo kręci się i kręci :) Ja dziś osamotniona M wróci z pracy dopiero jutro o 15:30:-( Ma Justyna z Julką wlecieć, to później skoczę sobie jeszcze z Kacperkiem na spacer.

Gosia Ja bym miała aferę, jakbym podjęła taką decyzję bez M. Trzymam kciuki, żeby było ok, napisz potem jak to przyjął.
Justys Daj znać jak bedziesz coś wiecej wiedziała.
Klaudix A może to tylko taki jednorazowy wyskok? Ja pamiętam jak nam się raz zdarzyła chciałabym więcej tego przeżywać.
Vegas Szansa jest, może nawet już od przyszłego wtorku, ale w wojsku jest tak, że póki coś się nie wydarzy, to stu procentowej pewności nigdy nie ma:no: Liczyliśmy na gratyfikację urlopową, bo mogła być już nawet dzisiaj, ale skoro tamten cofnęli wniosek to i gratyfikacja będzie później.
Kasia My też jakiś miesiąc temu kupiliśmy autko sciągnięte z Niemiec. Kacperek pewnie ucieszyłby sie z rodzeństwa :)

Do góry