reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
liza podziwiam Cie i jeszcze masz chwile zeby na neta wejsc??

No dzieciaki bawią sie razem, juz tak nie chcą by mamusia z nimi siedziala, wolą swoje towarzystko :p Hania , Daniel i Oliwia w sumie to juz duze dzieciaki :-)
A Mikus tez woli za nimi raczkowac i bawic sie, z mamusia zadko sie bawi jak go łapie i zabawiam na przymus, czasem sam do mnie przyjdzie i chce zabawy, lub pochodzic za raczke :p

hej laski :) my dzis szczepienie zaliczylismy. maly wazy 8500g i 72 cm dlugi. odwiedzilam dzis swoja kolezanke, ktora w sobote urodzila dzidziusia. urodzil sie 4230g i 60 cm dlugi. a taki slodziutki i malutki az nie wiedzialam jak go na raczki wziac zeby go nie ukrzywdzic. zaraz jade do babci na moment. odezwe sie jak wroce.

ewi moja babcia jak jeszcze w miare dobrze sie czula to robila, rzeczywiscie strasnie dobre te maslo.

lana tak sie wlasnie zastanawialam nad tym czy to kupic. no ale zeby nie bylo ja patrzylam na niego caly czas i nie wiem nawet kiedy sie zakrztusil.

młodamamusia witaj :) sliczny synus. uwielbiam takie szkarbki male.no i super ze sie w spodnie miescisz, mi do moich to jeszcze sporo brakuje. ;/

klaudix super ze ci mlody tak przybiera :) ja kacpra tez nie szczepilam, tylko te podstawowe szczepienia w/g kalendarza

liza podziwiam cie ze z 4 dajesz sobie rade.

Beacia kazda by dała sobie rade, w tam:-p

No juz mam tylko swoja trójce ;-) własnie chrzestny mikiego wpadł ze swoja narzeczona do nas, bo na roczku nie byl :-)
a ja w domu pierdzielnik mialam, ale to nic :-D:-D

halsowa dziewczyny juz napisały wsio co potrzebne!
Musisz wszystko ulozyc w swojej glowie, i pomyslec czego tak naprawde oczekujesz od zycia, no i rozmowa z męzem tez jest niezbędna..

Życze powodzenia i pomyslnosci w dalszym zyciu!

hej Dziewczyny. Wczoraj spędziliśmy miłe popołudnie i wieczór bo była u nas szwagierka /Chrzestna Małej/ z mężem /Chrzestnym Małej/ i naszą Chrześniaczką, oraz brat J. Dzieci szalały, Maja raczkując, Młoda biegając i tańcząc a my rozmawialiśmy, faceci po piwku mieli, super było:) taka odskocznia od wszystkiego:)

Elwirko
zdrówka dla Oliwii;*
Młodamamusia prześliczny jest Twój Brzdąc:)
Beacia wow, ale Ci Smyk rośnie! Moja ma 9kg:D:D ale to chudzina nad chudziny. I co do fot przepiękne oczka ma Kacperek:)
Ewi skusiłaś mnie na to masełko, ale pewnie bym nie umiała zrobić:D

vegas super ze spotkanko udane

beacia to mały bardzo ładnie przybiera , moja Zuzia ma 1,5 miesiaca i wazy 11,5

oto obiecane zdjecia:

Załączniki

• DSC06709.jpg
    DSC06709.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 41
  • DSC06652.jpg
    DSC06652.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 41
  • DSC06697.jpg
    DSC06697.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Dziękuję Wam dziewczyny:-) Ja też nie chciałam szczepic na te dodatkowe... Ale wiecie jak to wygląda jak się wyjdzie od lekarza... Pełna głowa:-D Oni to tak opowiadają, że człowiek głupieje.

Malwina Świetne zdjęcia, mała prześliczna:-):-)
Beacia Twój bombel też świetnie waży:-)
Elwirka Dużo zdrówka dla Małej:-)

Lece pomalutku przygotowywac kąpiel dla maluszka:-)

Do góry