reklama
ELWIRKA 25
Mamuśka
ewelinciaaa witaj...........
klaudix ja nieszczepiłam Oli i zalapala rotawirusa ale podobno jest tyle odmiam ze tak sie w 100 nie saszczepisz
a ja nadal jestem na etapie szukanie lekarzy dla oli bo sa dlugie terminy
klaudix ja nieszczepiłam Oli i zalapala rotawirusa ale podobno jest tyle odmiam ze tak sie w 100 nie saszczepisz
a ja nadal jestem na etapie szukanie lekarzy dla oli bo sa dlugie terminy
Liza
Fanka BB :)
liza podziwiam Cie i jeszcze masz chwile zeby na neta wejsc??
No dzieciaki bawią sie razem, juz tak nie chcą by mamusia z nimi siedziala, wolą swoje towarzystko
A Mikus tez woli za nimi raczkowac i bawic sie, z mamusia zadko sie bawi jak go łapie i zabawiam na przymus, czasem sam do mnie przyjdzie i chce zabawy, lub pochodzic za raczke
B
beacia858
Gość
hej laski
my dzis szczepienie zaliczylismy. maly wazy 8500g i 72 cm dlugi. odwiedzilam dzis swoja kolezanke, ktora w sobote urodzila dzidziusia. urodzil sie 4230g i 60 cm dlugi. a taki slodziutki i malutki az nie wiedzialam jak go na raczki wziac zeby go nie ukrzywdzic. zaraz jade do babci na moment. odezwe sie jak wroce.
ewi moja babcia jak jeszcze w miare dobrze sie czula to robila, rzeczywiscie strasnie dobre te maslo.
lana tak sie wlasnie zastanawialam nad tym czy to kupic. no ale zeby nie bylo ja patrzylam na niego caly czas i nie wiem nawet kiedy sie zakrztusil.
młodamamusia witaj
sliczny synus. uwielbiam takie szkarbki male.no i super ze sie w spodnie miescisz, mi do moich to jeszcze sporo brakuje. ;/
klaudix super ze ci mlody tak przybiera
ja kacpra tez nie szczepilam, tylko te podstawowe szczepienia w/g kalendarza
liza podziwiam cie ze z 4 dajesz sobie rade.
ewi moja babcia jak jeszcze w miare dobrze sie czula to robila, rzeczywiscie strasnie dobre te maslo.
lana tak sie wlasnie zastanawialam nad tym czy to kupic. no ale zeby nie bylo ja patrzylam na niego caly czas i nie wiem nawet kiedy sie zakrztusil.
młodamamusia witaj
klaudix super ze ci mlody tak przybiera
liza podziwiam cie ze z 4 dajesz sobie rade.
Liza
Beacia kazda by dała sobie rade, w tam
No juz mam tylko swoja trójce ;-) własnie chrzestny mikiego wpadł ze swoja narzeczona do nas, bo na roczku nie byl :-)
a ja w domu pierdzielnik mialam, ale to nic

No juz mam tylko swoja trójce ;-) własnie chrzestny mikiego wpadł ze swoja narzeczona do nas, bo na roczku nie byl :-)
a ja w domu pierdzielnik mialam, ale to nic

Liza
halsowa dziewczyny juz napisały wsio co potrzebne!
Musisz wszystko ulozyc w swojej glowie, i pomyslec czego tak naprawde oczekujesz od zycia, no i rozmowa z męzem tez jest niezbędna..
Życze powodzenia i pomyslnosci w dalszym zyciu!
Musisz wszystko ulozyc w swojej glowie, i pomyslec czego tak naprawde oczekujesz od zycia, no i rozmowa z męzem tez jest niezbędna..
Życze powodzenia i pomyslnosci w dalszym zyciu!
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
hej Dziewczyny. Wczoraj spędziliśmy miłe popołudnie i wieczór bo była u nas szwagierka /Chrzestna Małej/ z mężem /Chrzestnym Małej/ i naszą Chrześniaczką, oraz brat J. Dzieci szalały, Maja raczkując, Młoda biegając i tańcząc a my rozmawialiśmy, faceci po piwku mieli, super było
taka odskocznia od wszystkiego
Elwirko zdrówka dla Oliwii;*
Młodamamusia prześliczny jest Twój Brzdąc
Beacia wow, ale Ci Smyk rośnie! Moja ma 9kg
ale to chudzina nad chudziny. I co do fot przepiękne oczka ma Kacperek
Ewi skusiłaś mnie na to masełko, ale pewnie bym nie umiała zrobić
Elwirko zdrówka dla Oliwii;*
Młodamamusia prześliczny jest Twój Brzdąc
Beacia wow, ale Ci Smyk rośnie! Moja ma 9kg
Ewi skusiłaś mnie na to masełko, ale pewnie bym nie umiała zrobić
reklama
klaudix
Mamunia Filipka:*
Dziękuję Wam dziewczyny:-) Ja też nie chciałam szczepic na te dodatkowe... Ale wiecie jak to wygląda jak się wyjdzie od lekarza... Pełna głowa
Oni to tak opowiadają, że człowiek głupieje.
Malwina Świetne zdjęcia, mała prześliczna:-):-)
Beacia Twój bombel też świetnie waży:-)
Elwirka Dużo zdrówka dla Małej:-)
Lece pomalutku przygotowywac kąpiel dla maluszka:-)

Malwina Świetne zdjęcia, mała prześliczna:-):-)
Beacia Twój bombel też świetnie waży:-)
Elwirka Dużo zdrówka dla Małej:-)
Lece pomalutku przygotowywac kąpiel dla maluszka:-)