reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

KLAUDIX niestety ale dzisiaj znowu sie nad ranem zmoczył... ale doś dużo wczoraj pod wieczór pił i pewnie dlatego...
UMI muszę się właśnie uda do fotografa po te fotki, mam na kompie kilka krótkich filmików ale nie umiem wstawic...
KONICZYNKA bawiłam się wspaniale... nic bym w sumie nie zmieniła no tylko troszke temperaturka mogła byc niższa ale przy tych 30st byłam pełna podziwu dla gości że mają takiego powera do zabawy
AGUSIA oj kopniaczki... cudna sprawa... tak mi się marzą... ale zobaczymy...

Wogóle autko mamy już ściągnięte z niemiec tylko tam lampa do wymiany jest i stoi u mojego kuzyna... jeszcze na żywo nie widziałam tylko przez neta... ale się cieszeże już kupione...
pl==.\- a to wkład mojego syna w posta....

reklama
hej Dziewczyny. U nas pogoda w kratę, aż poważnie nie wiem jak dziecko ubrać:/ Raz kropi, raz cudne słonko. Zupka dla Małej się gotuje, dla męża kompocik się studzi na balkonie, ja ogarniam domek. Nie mam pojęcia czy wieszać pranie na ogrodzie czy nie w taką śmieszną pogodę, hm..

KasiaF
Martynka ma się dobrze, szalejące z Niej Dziewczę:D 100 pomysłów na minutę a jak coś nie po jej myśli to się buntuje, nasz zbuntowany aniołek:) Ooo ja też czekam na fotki ze ślubu:p!

Konniczynka powodzenia w pracy:)

Agoosia momentami Ci zazdroszczę tych ruchów:) U mnie też są ruchy czasem, ale nie wiem z czego:D:D w każdym razie od dziś siedzę i w łazience mam tampony bo mogę w każdej chwili dostać @:p Szkoda, że coś nie tak z papierologią wyszło. Ale jeszcze jest szansa na urlop?

U mnie jest super, dzieciaczki smigaja w krótkim rekawku i spodniach dlugich:)
Zupka juz zrobiona a Mikus spi od 10:45.

Ja powoli ogarniam domek....

Agosia tak karmię piersią. Ale raczej nie zjadłam czegoś innego niż zwykle... Albo rzeczywiście mały za dużo stanowczo wcina albo może pomału kolki mu się zaczynają?!

Kasia Ale to dopiero pare dni więc spokojnie, na pewno się nauczy. A tym badziej jak dużo wypił na wieczór:-) Powodzenia:-)

Boshe Kobitki wszystkie sprzątacie, aby ja się opierdzielam:-D

hej :) zakupy zaliczone, krupnik na obiad ugotowany, wiec teraz czas na neta. Kapi spi a ja sie nudze.
kasia fajnie ze na weselu sie wybawilas.czekamy na zdjecia. 3mam kciuki za odpieluszkowywanie

vegas widze ze u ciebie taka sama pogoda jak i u mnie. nie wiadomo jak ubrac dziecko. masakra

klaudix mozliwe ze kolki a na kolki ja stosowalam sab simplex i osobiscie polecam. pomogly Kacprowi

Boże, jak dobrze, że Mała nigdy kolek nie miała.

Moja córa przed chwilą usnęła to zrobię sobie kawkę i ponetuję. Chwila relaxu się należy:) Bo tak to wsjo porobione.

Beacia rozwiązałam problem, Mała ma bluzkę z kr rękawkiem i długie cieńsze legginsy:)
Młoda zmień sobie może status bo Rafi już dawno z nami com?:D

Dziewczyny poszukuję sandałków rozmiar 20!! Jak ktoś ma to wychodzić z krzaków:) Odkupiłabym. Ofc dla mojej Niuni, więc co by męskie nie były:)

Vegas ja mam ale rozmiar 25 :p

mloda i jak tam ?

Miki spi juz 1,5 h, przebudzil sie ale powozilam go i zasnol znow... niech spi, to juz po poludniu go nie poloze i wieczorem ładniej mi zasnie :dry: :-p

reklama
vegas dzięki;*
Liza a dobrze . Rafik zasnął. A zaniedługo idziemy na bioderka;-) i zakupy:-D
A coo tam . Mamusia zakupi sobie dzisiaj buciki:-);-)

Do góry