reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ewelincia witaj:-) cos czesto osoby z twoich rejonów sie u nas pojawiają:-) o i też Ewelina masz na imię:-)

reklama
młoda a ja mam w domu teraz czwórke dzieci, od rana, jest siostry córka, ma 4 latka.
Miki spi od 10, a ja starszakow co chwile uciszam :p i juz sie wkurzam ale nic, da sie rade.

a u Ciebie jak tam? jak sie czujesz w roli mamusi?;-)

Liza a u mnie dobrze;-) Rafałek coś marudny jest . Chyba go brzuszek boli. Moze po BEBIKo ? . Bo wczoraj wypił troszke bo byłam na koncercie i babcia mu dała buteleczke;-):-)
Daje rade;-) nie jest źle;-):-)

mloda to dobrze,;-) a wiec narazie nie dawaj mu tego mleczka, mozliwe ze od tego go boli. jak nic ty nie jadals "niepotrzebnego" to pewnie mlesio:-)
Rafałek ma juz 2 tyg, boze ale to leci!:szok:

Hej Młoda Śliczny szkrabuś:-) Jak sobie radzicie?? Ile mały śpi... opowiadaj:-)

My byliśmy dzisiaj na badaniach. Mały przybiera na wadze o 200%. Objada się na maxa, dlatego czasami boli go brzuszek... Obrzarciuch mój:-D I dostał antyiotyk na to zaropiałe oczko...

Powiedzcie mi Kochane, szczepiłyście swoje dzieciaczki na pneumokoki i rotawirusy??

Ja tez nie szczepiłam.

Zastanawiałam sie nawet czy szczepic te podstawowe, ale szczepie i mam nadzieje ze nie robie zle. Kolejną rzeczą jest to ze Zuzia bardzo dobrze toleruje szczepienia i nie miała nigdy problemu z temperatura czy czyms innym.

lana jak dzisiaj Julcia grzeczna???

liza 4 dzieciaków miałas i jak?? Ja z 2 ciezko jak siostra mi podrzuca czasami

reklama
klaudix ja nie szczepiłam żadnego dziecka na to.

edit.Malwina ja mam ciągle 4 dzieci pod opieką:-p od godziny 8.

Ostatnia edycja:
Do góry